Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 377
  • 823
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
midkoo Hug и това ще мине... болката времето
не я лекува, само така казват ...

# 466
mariat, благодаря , че ме отрази.
Скрит текст:
Казах "да"
Даже днес имаше една тренировка с големите, прибра се преди малко, щастлив.
Положението ще е временно, до края на другото лято ще е в двата отбора, после ще мине официално при големите. Дано се справим. Само при големите няма как да бъде - има правила при картотекирането при децата - при официалните мачове се следи за всичко. Може да бъде извънреден играч в по-висока възрастова група само ако е основен играч в неговата си.

# 467
  • Някъде там
midko Hug,каквото и да кажем болката е жестоко нещо.Сили ти желая. Hug

Lqto дано да е минало бързо и по безболезнено. Hug

# 468
Midko,   Hug съжалявам за това, през което преминаваш. Приятен човек ми се струваш. Всичко се преживява..,но винаги остава една тъпа болка..не ми се говори направо. Бъди силен!

Лято, мен ме мъчеше мъдерца септември, почивните дни, направо ни се взе акъла..Обещах си да го извадя. И разбира се, щом ми мина ме хвана страх. Но сутринта докато си миех зъбите усетих, че венеца пак ме боли. Много ме е страх...брррр

Моя човек извезе с приятели. Аз имах ужасно уморителен ден, изчетох една глава от "Отнесени от вихъра", книга, която от години се каня да прочета и скоро започнах, малко винце и ми дойде пауъра.. перални пусках, ще гладя, подреждах си шкафовете...вътре е един тих ужас. Особено с подправките. Сега е като в аптека.

# 469
Аз явно не съм разбрала правилно. Помислих, че Мидкоо е разочарован от близък и любим човек/приятел и че в резултат на ситуация се е разочаровал от него/загубил...

# 470
  • Бургас
Добра ви вечер!
Сили желая на midkoo!

На гости обичам да ходя, да ми идват не толкова. Не за друго, ами хич ме няма в кухнята, не ми иде отръки и в елементарни приготовления ми минава целият ден!

# 471
Добър вечер, чак сега се дореждам за бързо
Мидко  Hug

Сбъдваща, щом на детето му се отдава, според мен сте взели правилното решение. Ако видиш, че му пречи на ученето, винаги можете да обсъдите нещата и да преосмислите приоритетите.

На мъжът ми приятел се върнал от чужбина за малко и отиваме на вечеря... Хич ме няма през седмицата, аз по това време вече съм се наяла и дремя. Ама няма как, искал човека семейно....

# 472
  • SHOOT ME 10 $
Благодаря ви за подкрепата и съчувствието приятели!
Правилно сте разбрали, загубих любовта на любим човек.
А не можеш да кажеш- от днес не те обичам...
отделно приятелят ми си отива...

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 22:36 от midkoo

# 473
In vino veritas..

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/1501 … ?efg=eyJpIjoidCJ9

Аз приключих всичко и съм пас! Никой не може да ме мръдне от дивана.

# 474
Мидко, съжалявам! Виртуална прегръдка от мен.
За подарък портофел знам, че се слага символична сума. Когато братовчед ми подаряваше портофел, му напомних да сложи някоя стотинка за символиката, леля ми веднага скочи как не ме било срам след като ми прави подарък за $120 (от кожа на антилопа и крокодил). Братовчед ми ми сложи 2 лева все пак Mr. Green.
Сбъдваща, натоварено ще е на твоето момче. Дано да не изостане в училище с този график.
Аз май ще правя тортата за четвъртия РД на нашата госпожица и от сега ме тресе треска как ще се справим ooooh!. И се чувствам малко виновна, че няма да празнува с приятелчета, а ще заминем преди РД Tired. Едни смесени чувства ме обземат и ми е криво заради нея.
Раната учудващо не ме боли много, но ми е неприятно в устата. Звукът, който се чуваше, при ваденето беше покъртителен Confused, поне ми беше последен мъдрец и се надвам скоро да не минавам през това. Peace
Захир, какво четеш?
Скрит текст:
ще те притеснявам на лични с идеи за малките детайли в новия ни дом Hug

# 475
  • SHOOT ME 10 $
Лятo , Алечка , selleste,  blackcat6, Захир, Зузанка,
evil, : mariat, и всички останали.... Hug
Огромна е подкрепата ви...когато усетиш,че има някой до теб...определено чувството е приятно
...единствено пред любовта не можеш да се правиш на голям мъжкар...но и от инфантилност няма много полза

# 476
Днес бях шокирана от неприятна вест. Човек, който не ми е много близък, но сме израстнали на етаж и сме имали ежедневни контакти е починал изненадващо. Мъчно ми е и ревливо. Мисля си и се връщам назад в годините... не съм чула с някой да се е скарал. Много добър човек с две малки деца и прекрасни родители. Съпругата му само съм я виждала. Сестра му ми е от близките приятелки. Защо? Защо? Не е справедливо!

# 477
  • София
Тези дни май всички получаваме такива вести Confused И аз още се съвземам от случващото се с приятелката ми Sad

Прегръдки на всички, които имат нужда Hug

# 478
  • Ямбол
Сбъдваща, сигурно на твое място и аз щях да клекна.

Вдигнала съм ръце, големият все имам чувството, че не чете достатъчно. Колегите ме уверяват, че е добре, но на мен ми се струва, че твърде много се мотае.

# 479
 Kristinnnnn, съжалявaм. belinda, горе главата!
Лято, в кулинарния днес ми попадна торта със зърнена закуска, шоколад, маскарпоне, рикота, кондензирано мляко. Изглежда много добре и е лесна. Не знам как би се приела от възрастни.

Общи условия

Активация на акаунт