Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 468
  • 823
  •   1
Отговори
# 660
Мангала, ще умра от смях  hahaha  Joy  Joy  Joy
Даун, представи се само, ей Мангал, ела ако обичаш за малко  Joy
А може и любовно - ей, Маангоо  Whistling

пп: без лоши чувства  Peace

# 661
Аз така или иначе почти всяка рецепта променям.по свой вкус.
Значи спокойно мога да кажа, че рецептата си е моя. Simple Smile

# 662
Даун, голям смях с името.
И аз имам подобна случка... на един езиков курс преди години - човеци събрани от цял свят... Казваме си имената и накратко от къде сме и какви сме. И една невероятно красива африканка казва - аз съм Маймуна Дейзи. Точно така си се казваше. Маймуна било традиционно име при тях.

# 663
Голям смях е с имената, българските са ок, защото нищо не значат. Този мангал е индунезиец, но няма да си общуваме. Аз приключих със сайтовете  Joy, някак си като поличба ми дойде.

Казвала съм ви за братовчед ми, който имаше колежка Циао Хуй, което на бг си е цял хуй. Тя му беше казала, че е единствения, който и произнася името правилно  Joy

# 664
Даун  hahaha
Иначе аз от сайтове за запознанства съм имала две успешни връзки, едната даже продължи около 5 години. Ама си е чист късмет, според мен, много плява има

Прибрахме се ние от село, борих пак чемшира. Що нещо изрязах, а колко още има... И листа чистих. И пекох пица на печка на дърва, стана божествена. Само дето в кухнята стана 300 градуса, ама нищо Grinning Ама сутринта метнах и една свинска чорба, че не бях убедена, че ще стане пицата.
И суфле направих, този път с 50:50 млечен и черен шоколад, защото предния път ми горчеше, ама другите си го изядоха де  Laughing Само дето се сетих, че можеше да намаля захарта, чак като я сложих... Ще го видим.

И отиваме на гости в кумовете, ще празнуваме годежа им (те малко от зад напред)  Heart Eyes И ни поканиха за кумове, още снощи, когато бъдещата булка беше в истерия от предложението. Не, че аз не поревах де...  Heart Eyes

# 665
Алич, какво го бориш този чимшир, с нокторезачка ли го стрижещ Simple Smile. Купи си храсторез и за 5 минути си готова.

# 666
  • Бургас
Обичам сватби. Може ли едни на други да сте си кумове?

# 667
Даун, ще трябва  Laughing С ножица, ама той, милия толкоз обрасъл... Баща ми се провиква по едно време от стаята, в която къртят "Айде, бе, Алечка, на зайче ли го оформяш.... Laughing". Ама на мен все не ми се вижда добре и все стрижа...

Лина, не знам в същност... Реално само мъжът ни е кум, а и ние нямаме църковен брак.  Приятел на мъжът ми от детството. Бъдещата булка, пък е моя съученичка. Миналата година след нашата сватба ги сватосахме успешно Simple Smile

# 668
Август, като дойда ще ти го фризирам пустия чимшир  Laughing.

# 669
  • някъде ... тук ...
Дреб биха с 10:1. Можеше и суха да му е вратата,ама то да водиш с толкова и да не се отпуснеш, случва се.

Ужасна мъгла е в момента по Тракия след Ихтиман, че и духа... А още доста път ни чака.

# 670
  • Mediterraneo
Тази сутрин ММ ми направи кафе, изцеди ми сок и ме остави да лежа до 11 часа  Laughing Направи един куп палачинки, децата си отядоха.
Идва на кафе вкъщи негов колега- румънец, жена му е българка, детето е раждано тук в Испания. Човекът говори перфектен български, но гледахме да общуваме на испански. Децата също предпочетоха да си говорят на испански. Много забавна ситуация беше- неусетно превключваш от испански на български или вмяташ по някоя дума от другия език насред изречение на другия. Ама ме зарадва тази среща, де, понеже са ни много ограничени социалните контакти, а това е добра възможност и да си упражнявам езика.
После тръгнахме към H&M да връщам едни дрехи и се оказа, че съм ги забравила ooooh! Напазарувахме от Лидл и се прибрахме. Сега пак ще трябва да излизам, но нещо взе да ме намързява да отлепя от дивана, та ще видим.

# 671
  • София
Бърз въпрос. Нямаше в Кауфланд еднократни алуминиеви формички, а вече бях много изморена, за да обикалям да търся. Моите дават зор за суфлето. Мога ли да го изпека в обикновени метални формички за крем-карамел? Или няма да има вадене Confused Аз хубавичко ще ги омажа с масло и ще ги наръся с брашно, с какао...Какво мислите? Да рискувам ли или да си чакам формичките?

# 672
Може. Аз веднъж като бях на зор и пекох суфле в силиконова форма за мъфини с 8 гнезда. Оттам вече няма вадене и си прехвърляхме формата.

# 673
  • Някъде там
Привет.
Даун  комшийките в града и двете имат успешни бракове от такова запознанство. Но всичко си е въпрос на късмет. А за имената,има толкова странни имена и в България че да се чуди човек как са им хрумнали на хората.
На мм на братовчед му жената се казва Македонка.От Петрово,село до Петрич е. На годежа,комшията им се запознава с нея.
Тя: Приятно ми е Македонка.
Той: Приятно ми е Тракиец,но как се казваш?
Тя пак,Македонка.
Той: Е и аз съм Тракиец от Тракия, ама как ти е името?
Човека петнайсе минути не можел да разбере че тя така се казва.Мислел че се шегува с него.
А ММ имаше работник на име Галетион  Rolling Eyes гледах като гръмната когато се запознахме.
Та странните имена са на всякъде.
А нашите чимшири ги унищожиха гъсеници.Няма спасение от тях,с каквото и да пръскаме.В цялата област са унищожени.Ето така изглеждаше след  3 дни след нападението им малкия.
Сега го изрязахме в дъно и дано изкара.
Скрит текст:
Суфле не съм правила и аз,ще взема да се пробвам.
Децата си поканиха гости и отложихме сладкоправенето за понеделник.
Сега у нас е купон голям,има цяла банда тийнове. Grinning

# 674
Брей събрах смелост и аз да видя това видео с дърпаните уши... Тая явно толкова ги дърпа, че детето само си отива и с изящна стойка не помръдва. Ако беше пред мен госпожата, щях да и дръпна ушите на нея, ама така че да я повдигна от земята. Ако на някой е близка - моля за извинение.
Рецепти и аз цитирам, а пеп-чо ми е любимка - всичко се получава.

Общи условия

Активация на акаунт