VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 383
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Испания
А за Христо:

Горната глава мъдрува,
ала долната лудува.

/Да ме прощавате!/

# 1 531
Баш

А, що....простено да ти е Laughing

# 1 532
Според мен коментаторите при Ники /в ляво на вашите екрани/ , се припознаха в закичените рози , затова изтрещяха после. Миглена им разби сценариите с този цитат #2gunfire

# 1 533
Радвам се, че Ирина излезе снощи. И за Лили се радвам, че я няма в къщата. Сега ще има възможност да покажат поне малко от характерите и на останалите.
Снощи ми направи впечатление, че Ема не знаеше значението на безгръбначен. Та се замислих за отговора на засукания въпрос на Глория  дали не е ползвала жокер от приятел, това ако въпросите им ги задават предварително.
Цитат
....и искам да няма повече сезони. Искам да няма причина повече да се събират 200-300 човека на едно място тук и да генерират такива количества (ти го наречи!)...

Що пък да не се събират - къде другаде човек ще си изхвърля отрицателните емоции и ще се прави на психолог. Колко народ пророкува какво ще се случи, то не се случи де, ама те пак продължават да си вярват, че много добре разбират от характери.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 14:01 от Snake777

# 1 534
Някои от участниците може би няма да харесат коментарите за себе си,но пък като се замисля в Бай Брадър как ги излагат и как ги правят за смях,а никой от тях не го коментира това-явно пак по договор там са длъжни да се одобрят като карикатури Laughing
Аз с шоуто гледам да се забавлявам и най-смешно снощи ми беше как Жени питаше Емануела и Христо какво е ставало зад вратата.Жени снощи беше доста премерена,подредена и обрана от към поведение и изказ.Версията е една,но Христо малко злорадства като все натъртва,че е гледал да държи на дистанция Емануела.Много се оправдава пред любовта,та чак случката сега я има като компенсация за провалената мисия.И като истински кавалер бил допивал чашите на Емануела Laughing.Ето,защо той беше в немилост по негови думи.Joy.Направо си визуализирах въргала зад вратата и кой върху кого се е търкалял и повръщал Laughing
Другият култов за мен момент беше визитката с представянето на Лили.Болна съм и такава кашлица имам,че чак гласът ми се губи,но така се смях дори без глас,направо сълзи ми течаха покрай неволите на Лили,а тя пък била надскочила себе си:lol:.Стринките сутринта ги мярнах-били семеен тип хора.Че,тя и Миглена е семеен тип човек-малко ли отгледани деца има и бракове зад гърба си Wink.Ирина ми говори,че някои живеели на принцеси може би визирайки Емануела и Миглена(по нашия край им казваме странджанки).Не съм съгласна,че семейният уют се създава така както тя прави с няколко врътнати манджи и постоянно биене в гърдите,че е перфектна домакиня.Това направо ми звучи като хумореска от миналия век,където мъжа ходи на работа,а жената мята черпаците.Добре,че спомена проектите си,че щях да се притесня.Всичко е прочела за себе си.Не е послушала Гала.Затова сега се разграничава от Иван-показва,че е самостоятелна та дори и в друга телевизия ще се настанява.

# 1 535
  • Испания
Баш

А, що....простено да ти е Laughing

Мерси. За благодарност мога да ти пратя в ЛС кога е финалът.  Wink

# 1 536
Мари , какво , като са оплюти ? Всеки има право на мнение и позиция, аз не прочетох ти на кого лично симпатизираш ? И не зная защо акцентът в постовете ти е само около творчеството на Ема. Аз дори не я бях виждала до момента на влизането и в шоуто. Това , естествено ,не ме прави извисена , и аз като теб, се информирам. Най-вече , без да изследвам биографиите , банковите сметки на участниците , а да наблюдавам проявните форми на характерите им. За мен фаворит е Миглена и смятам , че тя няма нищо общо с пияния Тошко и разни други.
Но тук , забелязвам , участници в темата са над 400 човека и всеки има личната си гледна точка и коментар. Но по формата , а не по други критерии. Peace

А, анджък! По формАта, а не по предишни изяви. Историята помни хора с добра кариера навън, и които, влизайки във формАта, се видя колко парички струват.

Ами по формата тогава - пияна жена в тоалетната, овъргаляна преди това от Бобо-мъжкото, пушачка до мозъка на костите си, която нарочно пали - за да дразни, пищи като ромка на пазара, пита какво е "най-безгръбначен", разказва за забавление как е била бременна и гонила Бисер с хотела...   Sick Sick Sick Другата пък от жанра пее Уитни и се гласи за Гинест.... ooooh! ooooh! ooooh! И една хитра лисица, която яхна вълната на чалга-почитателите... Нищо лично. Просто гледна точка!  Peace

# 1 537
  • Тра-ла-ла
И винаги актуалното:
По-страшен от СПИН-а, по-опасен от рака - за сега си остава простака.

Аз предлагам за всеки участник да измислимм кое двустишие ще му лепне най-добре Mr. Green За Христо и за Ирина вече ги намерихте

# 1 538
Ох, защо си го причиних това с иринито в нова тв.  Mr. Green Сигурно брат ѝ я е научил да дълбае в мозъка на събеседника си с тази интонация.
Първо, за мен е ясно едно- голямо слагане на продуцентите от нейна страна. Явно още не е съвсем решена съдбата ѝ в телевизията и тя доста внимава.
Второ- никакво споменаване и никакъв коментар на хейтването по неин адрес. Просто това не се е случвало. Имаше лека реплика за бг зрителя , който не харесвал позитивността, но доколкото видях и водещите не задълбават много, много в тази посока. Инструктаж, какво да се прави.

# 1 539
....
Снощи ми направи впечатление, че Ема не знаеше значението на безгръбначен. Та се замислих за отговора на засукания въпрос на Глория  дали не е ползвала жокер от приятел, това ако въпросите им ги задават предварително.
На мен това точно много ми допадна - не знае, пита. Не остроумничи. Не се притеснява да покаже незнание. Пита, за да научи. И Миглена с две думи ѝ обясни, не ѝ се надсмя.

П.П. smileys , моля и на мен прати ЛС  Laughing

# 1 540
Но кажи - какви са нашите причини да изпишем 9 теми как мразим Лили, как тя е задник, как яде от кошница (ГЛАДНИ ЛИ СМЕ?), как Ирина е долна, как краде чужди мъже, как има престилка за готвене (НАС ЛИ ОКРАДОХА, НИЕ ГОЛИ ЛИ ГОТВИМ?), как Ути е дебел, мръсен, долен (и Софкин беше нисък, мръсен и долен - толкова за толерантността ни, нямам какво да казвам). После Торнев беше некадърен, глупак (НИЕ ГО КАЗВАМЕ- КАДЪРНИТЕ, дето сме гении) и т.н....
Нужна ли е конкретна причина?
Достатъчно е, че не можеш да кажеш:
-на шефа си, че е идиот
-на мъжа си, че не става за нищо
-на съседката, че е тъпанарка, дето изтърсва прокъсания си килим над бялото ти пране
-на продавачката, че ти пробутва умрели зеленчуци
и т.н.
И влизаш тук, във форума, да излееш цялата негативна енергия, заляла те "навън".
Как го правиш?
Набелязваш си някой, който не може да те "смете в ъгъла" заради обидите, които ще му сервираш, и почваш....Ирина-долна прелюбодейка, Лили-мрънкаща старица, Роро-мазен гей ...да не изреждам.
Българина не може да живее спокойно, без да мрази.А да мразиш и плюеш от разстояние, е най-лесно.
Защото ако си честен и мразиш "навън", шефа може да те уволни/мъжа ти може да те изгони/съседката може да полее прането ти с боя....

# 1 541
"Кой постъпва честно, не живее лесно" - мисля, че лепва на Миглена отвсякъде.

# 1 542
  • Испания

П.П. smileys , моля и на мен прати ЛС  Laughing

ОК. Само малко съм заета и ще го направя в събота.  Wink Нали не е проблем?

"Кой постъпва честно, не живее лесно" - мисля, че лепва на Миглена отвсякъде.

newsm10

# 1 543
До епиграмите на Ралин да наредим и почетния текст на Емиту (какво ли щеше да напише за нея, чудя с?)... Явно са на един кантар тука сложени, като гледам....

Имануела - "Духай!"

Що така надуваш се?
Че по теб побърках се?
Да те спукам време е!
Няма милост! Не за теб!
Влезе ми под кожата
и събуди лошата
Искаш да ме хванеш ти,
ще те правя да гориш!!!

Дууухайййй, пааариии, ще ти станаттт раааа-ааа-ниии...

# 1 544
На Ирина самочувствието и е голямо , но тя по нищо не се отличава от една средностатистическа домакиня , като имам предвид акцентите и приоритетите и. А да навира "семейния си тип" , ами нищо изключително няма в тази житейска роля. Повечето сме така , но не го превръщаме в героизъм. За мен лично би било обидно да споделям на всеослушание как изпълнявам битовите си задачки. Това просто е нещо , което се върши...между другото. Нищо оригинално или отличително няма в битовизмите. А робуването на такива ,вече говори за невъзможност да надскочиш тази тясна и прозаична рамка. И за нея чух за първи път в този сезон, ако не бях влязла в тази тема , нямаше и да я отразя, защото тя си е едно семпло женче, робуващо на битовите задачи.

Общи условия

Активация на акаунт