VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 307
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Испания
Ако ги нямаше истеричните изблици срещу Емануела, той би излязъл изцяло с позитиви от предаването.

Той е толкова "талантлив", че щеше да намери начин да се изложи /и без Емануела/.  Wink

# 1 621
Лили с вечния си припев колко е глезена, женствена и позитивна, може пък да иска да прикрие факта, че е просто едно неудовлетворено мрънкало с нужда от внимание. За съжаление такива хора има много и от двата пола...и стават май все повече.

# 1 622
Peace
до петък финала ..ще се наслаждаваме на стари еизоди Sunglasses
Ако е така , жалко. Очаквах прегрупиране на лагерите и нови остроумия от Рени.

# 1 623
Лили с вечния си припев колко е глезена, женствена и позитивна, може пък да иска да прикрие факта, че е просто едно неудовлетворено мрънкало с нужда от внимание. За съжаление такива хора има много и от двата пола...и стават май все повече.

Обаче не можеш да отречеш фактът, че Лили си изкара времето във ВБ много готино. Тя е единствената, която успя да прекара ВБ. Който се усети накрая, та затова я изкара на полуфинала, вместо на обещания финал, лееееекичко ядосан, че е прее...н. Laughing  Което ме кара да си мисля, че тя нищо не прикрива, а добре си играе картите и наистина си е глезанка Ганка.

# 1 624
  • София
Няма за кога да се прегрупират. Миглена и Емануела са железни, Боби си е с тях, Рени ще си остане впита в Михов. Христо си е мекотело, а  Ути някакви речи държеше вчера, дано днес видим "вожда" ко реЧи  Joy

# 1 625

Обаче не можеш да отречеш фактът, че Лили си изкара времето във ВБ много готино. Тя е единствената, която успя да прекара ВБ. Който се усети накрая, та затова я изкара на полуфинала, вместо на обещания финал, лееееекичко ядосан, че е прее...н. Laughing  Което ме кара да си мисля, че тя нищо не прикрива, а добре си играе картите и наистина си е глезанка Ганка.

Е да,може. Peace  Ама защо тогава се самотупаше в гърдите кооолко ѝ било трудно, как се самонадскачала и преодолявала върли  труднини  Laughing

# 1 626

Обаче не можеш да отречеш фактът, че Лили си изкара времето във ВБ много готино. Тя е единствената, която успя да прекара ВБ. Който се усети накрая, та затова я изкара на полуфинала, вместо на обещания финал, лееееекичко ядосан, че е прее...н. Laughing  Което ме кара да си мисля, че тя нищо не прикрива, а добре си играе картите и наистина си е глезанка Ганка.
Peace
Младите жени едва ли ще я разберат.....Те са свикнали да бъхтат наравно с мъжете, да се борят за всяко нещо наравно с мъжете, да пият наравно с мъжете, да псуват наравно с мъжете....
Само дето "еманципацията" скопи мъжете, та масово станаха женчовци.
Ей ги и във ВБ, само един Михов се сети за цветя, подаръци, другите "мъже" дремеха по диваните....    Laughing

# 1 627

Е да,може. Peace  Ама защо тогава се самотупаше в гърдите кооолко ѝ било трудно, как се самонадскачала и преодолявала върли  труднини  Laughing

Е как защо? Wink
Помисли и ще разбереш. Peace

П.С. Нали трябва да продължи да е глезанка Ганка...нейният живот си продължава все пак и след ВБ. Sunglasses

# 1 628
Извинявам се за въпроса, но се разболявам и снощи не гледах "качествено" предаването. Не разбрах защо Лили каза на брадъра, ако е възможно да я извадят от гласуването с смс-и? (когато я определиха, че е най-достойна да спечели).

П.П. Днес в службата имахме оперативка, която протече като извънредно предаване на ВБ. И ние си имаме Иринка, Лара, Рени, Михов... Tired

# 1 629
Извинявам се за въпроса, но се разболявам и снощи не гледах "качествено" предаването. Не разбрах защо Лили каза на брадъра, ако е възможно да я извадят от гласуването с смс-и? (когато я определиха, че е най-достойна да спечели).

В собствените си очи показа морал. (А и предположи, че може да заблуди винаги будната публика - разбирай НАС). Joy

# 1 630
Тази година подборът на мъжкия персонал беше уникален. Аз миналата година подходих с голямо недоверие към Джино в началото , но той обърна нещата в своя полза , за изненада на всички. Точно набедените за звезди се дънят , със звездоманията си.
На мен и друго ми е странно-дали си вземат поука , поне малко , излизайки оттам.  

# 1 631
Добре де сега като свърши туй предаване къде ще се съберем да си коментираме.Веселба голяма е в темата ама да видим после къде ще "злобеем" .
Може би в новото сладкарско риалити.
Да започва та да видим кой ще плюем дружно Joy hahaha

# 1 632
Нобелистът, на когото предлагали и за президент да се кандидатира, но той избрал сигурния хонорар от ВБ в заставката налита на Емануела, че не е коцкар. Според мен си е, пада си по крехко агнешко, а не по зрели ренки- какво мислите? Меракът умира последен. И пиенето не прощава. Но Емануела е виновна за глобалното затопляне. Ернестина снощи чак набърка някакви баби пенсионерки, мечтаещи да бъдат насилени. Първо с последното шега не бива- в много села възрастни жени наистина са насилвани. И второ- Емануела ли не знае кога някой и налита. И го доказа нагледно с набедения актьор. Възползва се от него.

# 1 633
  • София
Струва ми се, че Роро "пее нова песен" - в "На кафе" каза, че Миглена била приятен човек, стига да не живееш с нея (то това си се отнася за много хора, не е кой знае каква обида в срванение с твърденията му, че е вещица и олицетворение на злото).

Кака Лили и Ути за "50 Shades of Grey" (spoiler: Лили се измъчила, докато чела книгата, а Ути заспал на филма.)

https://www.vbox7.com/play:b982978b4d

А, и в новия брой на сп. Hello, има шест страници за Шабан Шаулич - добре, че бе Рени да му възроди кариерата /популярността тук. hahaha

# 1 634
  • Тра-ла-ла
Само дето "еманципацията" скопи мъжете, та масово станаха женчовци.
Даааа, бе, даааа. Това е типично мъжко оправдание да си спестят усилия. Само мъж, който е келяв би се оправдал, че не е мъжкар, заради еманципацията на жените. Все жените са виновни...тцтцтц

Общи условия

Активация на акаунт