VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 149
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 770
Имах предвид, че все са се обадили и симпатични  тийнейджъри на Емануела, но излъчиха точно тези.

# 1 771
И на Михов феновете са само деца.  Ути "забрави" да отбележи.

# 1 772
Въх, Рена много злобна  Shocked
Михов нарече Емануела "младо момиче" и оназ изсъска: "Чак пък младо ..."  Shocked

Достойна заместничка на Ириниту  Joy

# 1 773
То и миналата година само дечковци се обаждаха

# 1 774
  • София
Да пуснат кадрите с Еми и Михов и всеки да прецени имало ли е опипване или не.

# 1 775
  • София
Искам въпросите към Лили, Ирина и Рени да чуя.
Не мисля, че ще ги видим.

# 1 776
  • У Диспансера ...♥♥♥
Леле тоя Ути как им говори! Ама какъв е този глупак, как може да им говори така. Аз не бих позволила да ми се репчи, като не ще да слуша вън......Потресена съм, не е истина !
Ицката, чак му се пък и извинява  ooooh!

# 1 777
Може би утре.

# 1 778
  • Тра-ла-ла
Може би утре.

Чак до петък ще запълват предаването и няма да видим нищо интересно след напускането на Ирина Crossing Arms

# 1 779
По моя ТВ дават бобчо и емка, които не вдяват дори какво правят с държанието си. Дават една мадам Мегит, която вдява отлично, но лисунгерът в нея си чака за плячката. И дават 3-4 човека, дето се срамуват да са изобщо в тоз бъркоч забъркани...

# 1 780
Ути как ненавижда Ицко и Ема, че отвличат с тоалетната вниманието от аполоновската му фигура и спортни достижения в басейна, който не успя да изплиска. Чак изфуча да си коментират навън.

# 1 781
Да пуснат кадрите с Еми и Михов и всеки да прецени имало ли е опипване или не.
Доколкото видях само ѝ повдигна фланелата на кръста да проверявал за батериите и нямаше опипване, но да - не е лошо да ги покажат пак. И мисля, че ще ги покажат.

# 1 782
Имах предвид, че все са се обадили и симпатични  тийнейджъри на Емануела, но излъчиха точно тези.

Ам' чи кЪк... Нейната аудитория са все нобелови лауреати, но тоя лош ББ реши да манипулира аудиторията, показвайки само цигани, педали и подчовеци с айкю, колкото на толетна чиния  Joy  Чак оставам с впечатление, че си и вярвате даже  hahaha

Иначе Ристю доста добре я затапи, ама фенките й не различават ирония от арония...  Sunglasses

# 1 783
  • на брега на морето
Лицето на Рена е грубо, като дърво, издялано набързо.

# 1 784
Ути как ненавижда Ицко и Ема, че отвличат с тоалетната вниманието от аполоновската му фигура и спортни достижения в басейна, който не успя да изплиска. Чак изфуча да си коментират навън.

Да, бе, неговите простотии са много интересни щото  Sick

Общи условия

Активация на акаунт