VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 082
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 920
Скрит текст:
Не мога да разбера защо дават толкова непоследователно? Не разбрах защо Михов се сети за тази случка? Някой от зрителите ли го попита и ако да защо не дадоха да гледаме?
Не стига, че постоянно повтарят неща, които вече сме гледали Crossing Arms
Като се шегуваха, когато Борислав разговаряше със зрителите, Христо ми се струва, че гледаше ревниво.
И на мен ми се стори, че е така. Peace

# 1 921
  • Варна/Лондон
Рени определено ревнува от Емануела. След случката с батериите, Михов разцелува Надя и Рени, но Рени отнесе и по врата целувка. С нейният семпъл мозък, може да си е помислила, че поне този дядо има шанс да й върже, трябва да е луда да разчита на нещо повече, като Христо или Боби. Нооо, но даже и дядката се закача с долната конкурентка. Ами гадно си е, ако си Рени.

# 1 922
Лили и да не е била член на партията, то родителите ѝ са били. То дори да не е било толкова лесно  да научиш на изуст "Здравейте малки, големи и още по-големи момичета и момчета", без да те бутне някой, нямало е как да стане. Всички са били овъртолени като в Биг Брадър, само дето "публиката" не е имала право на глас.

# 1 923
Кажете ми какво каза Боби на Ирина вчера, че оная онемяла. Няма къде да го видя (не върви нито нова плей нито Vboxa.

Че Ирина е казала на Емануела ,че е най-долната жена, която е виждала, че е дъното. Ирина каза "нали се извиних на другия ден" и Боби репликира : "и какво като си се извинила, след като си обидила веднъж"..

Благодаря bouquet От вчера го мисля Crazy
Намери видео и го изгледай! Беше много забавно как увисна физиономията на Ирини hahaha

# 1 924
  • София
Това е ясно, никой няма право да те опипва. Не оправдавам тоя чичак....Но пък Емануела е доста вулгарна и предизвикателна. Еднакво ме е гнус и от нея, и от Михов.
И все пак, господ ти дал красота и сексапил, да не оставяш мъжете равнодушни и с всичко това около теб да се говори за повръщано, обарване със среден пръст и тем подобни, вместо да се "пишат поеми" и да подпалваш въображението на мъжете, кавалерското в тях.....Не знам. Гнусно е.

На мен ми стана странно как приема оповръщането за нещо в реда на нещата. За мен това си е чисто кръчмарски манталитет вече - пием и повръщаме, или ни оповръщат нас. Все си мисля, че ако беше повръщано, щеше да се говори надълго и нашироко, щеше да има мимика на отвращение. Никой не обича повръщано, дори на майките им е неприятно, когато бебетата им ги оповръщат.

# 1 925
  • Тра-ла-ла
Рени да си взима Михов, да се справя с нагона и с каквото дойде.

Щом си рекла Mr. Green

# 1 926
Аз не знам защо сланините на Ути, които са антиреклама на готварските му способности, трябва да ни интересуват.
Мен ако питат, за шапка на предаването му трябва да сложат Лили, с костюма на марионетка и плачевния вид, в който обясняваше жлъчните си проблеми. И отдолу да върви предупредителен надпис, че специалитети на Ути водят до .../ изброяване на здравословните проблеми, причинени от безконтролно плюскане /.

Старчето преди това опипа Рена и Надя. Така че няма какво да се прави на много целомъдрен, целият му похотлив поход беше с една цел- да ги опипва, докато уж им проверява батериите. Но само Еми се осмели да  протестира. Щом пред камерите лъже и иска извинение, представям си какво е правил цял живот без камери. Гнусен, миризлив номенклатурен похотливец.   #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1 927
Oх, подозирам, че ще ме оплюете, но красотата на Емануела е от оня тип, който вместо да вдъхновява мъжете, ги принизява и изважда най-гнусното от тях.
Може би имаш предвид, че е с вулгарна визия?
На мен Ема понякога ми прилича на Диляна Попова, а понякога на Лиз Тейлър. Каквато и да е обаче, има добро сърце и умее да преценя хората. В Къртицата беше ужасна-лигава и нагла. Сега е друга. Може би това с Динев бая е отрезвило.
+1.  Peace
И аз я виждам променена. Не гледах епизода, утре ще го направя. Прочетох ви и категорично не приемам който и да е мъж да си позволява подобно държание към жена. Няколко пъти писах какво не харесвам в Емануела, но да я обарва някакъв дядка, ще ме извинява. И за промяната след Къртицата съм съгласна. Не и е лесно с бебе от някакъв "мъж", който предпочита парите пред детето и жена си. Отрезвил я е животът определено.

# 1 928
Видяхте ли подигравателния поглед на Ути когато първият зрител каза на Боби, че го харесват навън и , че е един от фаворитите на публиката? С такъв присмех реагира ooooh!. За какъв се има този? Толкова уникално неприятен е, просто ми е гнусно да го гледам и слушам Sick

# 1 929
Никакво повръщане не е имало. Опитал се е човекът да свърши нещо, обаче се е надценил.

Това е като оня виц:
Двама наши гъзари на морето забиват две полякини. Пили, пили, отишли накрая в хотела да завършат подобаващо вечерта. Обаче така се били отрязали наште момчета, че заспали. Полякините си тръгнали. На другия ден единият се вайка на другия: Леле, как се изложихме пред мадамите. А другият му отговаря: Няма страшно бе, не сме. Преди да припаднем, им казах, че сме румънци.

Те така и наш Ристо. Мислеше, че се е показал мъжкар, но на сутринта Боби му отвори очите, а и другарката Ирина му даде пътеводната светлина, и той смени версията.

# 1 930
На мен ми стана странно как приема оповръщането за нещо в реда на нещата. За мен това си е чисто кръчмарски манталитет вече - пием и повръщаме, или ни оповръщат нас. Все си мисля, че ако беше повръщано, щеше да се говори надълго и нашироко, щеше да има мимика на отвращение. Никой не обича повръщано, дори на майките им е неприятно, когато бебетата им ги оповръщат.

Да, и според мен Емануела и Христо са се разбрали на този вариант с повръщането, да  са мирни главите на вън и да заровят томахавката.

# 1 931
Рени да си взима Михов, да се справя с нагона и с каквото дойде.

Щом си рекла Mr. Green

Боже Рени мила струва ли си това унижение Sick

# 1 932
  • София
Видяхте ли подигравателния поглед на Ути когато първият зрител каза на Боби, че го харесват навън и , че е един от фаворитите на публиката? С такъв присмех реагира ooooh!. За какъв се има този? Толкова уникално неприятен е, просто ми е гнусно да го гледам и слушам Sick
Абсолютно!  Joy Joy Joy  ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 933
  • Испания

Точно. bouquet

Старчето преди това опипа Рена и Надя.

Не преди, а след. Те бяха от другата страна на плота, на който беше Емануела. И Рени, естествено, започна да му се радва. Тъпанарка! И Надя не е по-читава.

# 1 934
  • Тра-ла-ла
Да, и според мен Емануела и Христо са се разбрали на този вариант с повръщането, да  са мирни главите на вън и да заровят томахавката.
Ако е измислена версия - някои съквартирант рано или късно обезателно ще ги издъни и ще разкрие истината. Няма как да се скрият следите от дарйфането, ако ги е имало

Общи условия

Активация на акаунт