VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 282
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 60
  • Испания
Оф, няма ли вече да разкарат сички от къщата и да се свърши тая мъка?

В петък, да.  Sunglasses

# 61
То не остана, голямо лъскане на ....... имидж ще има значи тази седмица. Laughing Sunglasses

# 62
Неделно ви пускам едно старо интервю на Света Иринка и Ванчо от времето, в което той смята раздялата с Вихра за цивилизована ,а нейните родители за широко скроени. Кой ли му промени мнението?!? hahaha

https://www.24chasa.bg/Article/1007681

Обърнете внимание на разказа и за кариерата на пи ар: "Постепенно събрах самочувствие и благодарение на някои контакти на семейството ми получих поръчки за малки пиар събития и кампании. Смея да твърдя, че се справях добре, и докато не се отказах от професията пиар, никога не съм оставала без работа."

И още нещо:

"Майка ми е силна еманципирана жена. Има частен бизнес в сектора “Подбор на кадри и психологически изследвания”.  Брат ми е психотерапевт. "

В тяхното семейство шуробаджанащината е напълно непозната! People No Good newsm25

# 63
Рени и Лили искам да излязат Peace

# 64
  • Тра-ла-ла
В тяхното семейство шуробаджанащината е напълно непозната! People No Good newsm25
Всички са чики-рики, пардон психолози Mr. Green

# 65
То не остана, голямо лъскане на ....... имидж ще има значи тази седмица. Laughing Sunglasses

Аз затова гласувах за Христо и Ути , предвидими са дори по отношение на имиджа. Очаквам нови полети на титана на мисълта Рени , вдъхновявани от гъстокосия мъжкар Михов . Имам и очаквания Ирина съвсем да се скапе, оставайки без опора ,ако няма на кого да каканиже , ще довърши идеалния си образ. Лили дори последна да излезе , някак ми е все едно. ББ така се изгарви с нея , че по-страшно няма.

# 66
  • Ямбол
Михов - много противен човек.
Рени - куха лейка.

# 67
На първо време искам Ути и Рени да си ходят. Ирина искам да си тръгне първа, но чак в петък. Да остане до края и точно, когато реши, че хората я припознават като "любимата си звезда" да й дадат 1 минута да напусне къщата в началото на финалното предаване.

# 68
Гласувах за Ути и Ирина да си ходят.

# 69
  • Мюнхен

Каква е тази снимка на Света Иринито, да не е бита?

След химически пилинг. В някоя от предишните теми я пусках.

Не знаех, че е пускана. Извинявам се!!
Но няма лошо да се повтори за пропусналите.
 tooth tooth

# 70
  • Тра-ла-ла
От Фейсбук групата: "Забелязано в София"  Mr. Green

Скрит текст:

# 71
  • Испания

Скрит текст:

Боже мили!  Whistling

# 72
  • Манчестър
Гласувах за Михов и Борислав....продължавам да се чудя какво още правят вътре и двамата .

# 73
В предната тема някой беше пуснал снимка на Тенчев. Ето още малко снимки
Може да бъде и симпатичен като се усмихне. Иначе е страшно арогантен и се държи много грубо с клиентите си
Неприятен е, въпреки мазното излъчване -  чела съм някъде, че хора с липсваща долна мека част на ушите са доста арогантни и жестоки понякога.

# 74

Скрит текст:

Не е истина! Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт