VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 422
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Варна/Лондон
ако съм на иван на мястото, де-що има риалити ще я пращам. То ''СърваЙвър'', да им обяснява как се готви мокър пясък с трески от палма, то ''Фермата''-как се дои коза с чаша вино в ръка, то ''Пееш, ама не можеш''-да ги научи как се пее на нейната вселена, абе навсякъде, само да намери себе си, и ако може по-дълго да се запилее, докато се търси.

# 1 306
  • София
Big Brother Bulgaria
Just now ·
Вие гласувахте и определихте как да изглежда годишникът на финалистите от VIP Brother 2016.
А ето го и него!

Бих си рамкирала повечето от тези снимки. Laughing Чувството ми за справедливост ликува днес.

# 1 307
  • Испания
От ФБ:

Скрит текст:

# 1 308
ако съм на иван на мястото, де-що има риалити ще я пращам. То ''СърваЙвър'', да им обяснява как се готви мокър пясък с трески от палма, то ''Фермата''-как се дои коза с чаша вино в ръка, то ''Пееш, ама не можеш''-да ги научи как се пее на нейната вселена, абе навсякъде, само да намери себе си, и ако може по-дълго да се запилее, докато се търси.
И накрая в "Къртицата" да скача по тъмно с въже от 200 метра.

# 1 309
  • София
Хаха Рени на финал hahahaСега още повече си е вдигнала акциите  ooooh! Кака Лили пак ме забавляваше с нейната невинна наивност  Laughing Най-много  се радвам за това,че Ирини излетя.Видя се как и стана доста тегаво едвам се сдържа да не избухне  hahaha smile3533

# 1 310
Тоя диалог съм го изпуснала. Наистина ли това е казала Рени?
Аха.
Щом от другата стая я чух и ме впечатли колко е неадекватна.

Наистина не чух какво си говореха след напускането на Лили и Ирина.

Впрочем, смятам, че Ирина рано напусна шоуто, имаше още какво да даде. Жалко.

# 1 311
Ето едно положително качество на Ирина! Жена за пример е! Naughty Mr. Green

# 1 312
  • 221B Baker Street
Абе, и нейната не е лесна - хем виден пътеводител и наставник(гуру, буда и вуду в едно), хем вечно търсеща и не можеща да се намери...

# 1 313
Иван сигурно си я обича / надявам се, след всички публични циркове/.
Даже и Лара и Миглена коментираха, че за домакиня е перфектна.
Хубавка, става за лаф, в едната ръка - парцал, в другата - черпак.
Пуска ги само за да зареди гориво.
Ако си я пускаш покрай ушите, докато каканиже, почти идеална е.

# 1 314
По принцип и аз не харесвам Ирина и много се радвам, че е изгонена, но да се коментира каква е в личния си живот е прекалено. Аз мисля, че е взискателна, но нормална, дори грижовна жена. Просто знае как без крясъци и викове да наложи мнението си. Даже така кат' се замисля направо и завиждам  Joy

# 1 315
По принцип и аз не харесвам Ирина и много се радвам, че е изгонена, но да се коментира каква е в личния си живот е прекалено. Аз мисля, че е взискателна, но нормална, дори грижовна жена. Просто знае как без крясъци и викове да наложи мнението си. Даже така кат' се замисля направо и завиждам  Joy

Не само грижовна но и обсебваща.  Peace
Налага мнението си, вменявайки всекиму чувство за вина. Абе я си крещи и бъди себе си/като познавам някои твои роднини, няма как да си лош човек./   Wink

# 1 316
Ирина с това е известна - с личния си живот. Той и преди и сега по нейна собствена инициатива е обект на коментари. Ако не го излагаше на показ сама, нямаше да има материал за коментиране.

# 1 317
  • 221B Baker Street
Иван сигурно си я обича / надявам се, след всички публични циркове/.
Даже и Лара и Миглена коментираха, че за домакиня е перфектна.
Хубавка, става за лаф, в едната ръка - парцал, в другата - черпак.
Пуска ги само за да зареди гориво.
Ако си я пускаш покрай ушите, докато каканиже, почти идеална е.

Не знам, те са я виждали да домакинства само в къщата, тя си каза, че си има домашна помощница за чистенето, сигурно и гледачка на децата има... Тежко и горко на само на хората, работещи за нея в дома и, просто си я представям, как ги съзерцава с чаша вино от дивана, каканижейки...

# 1 318
  • Ямбол
Уте грижовен?! Shocked Joy
Наистина ще го правят победител този злобар.
На там вървят нещата Confused Забелязахте ли, че платената публика накрая най-много за него ръкопляскаше #2gunfire
Не, не забелязах. Но забелязвам, че филмите в главата ти са много.Още колко пъти ще го постнете това недодялано изображение. Нито физиономиите им подхождат на сложените реплики, нито е чак толкова смешно и оригинално, че да се пренася и тук по няколко пъти. Лайквай си го там и не пълни темата с излишно петна.

# 1 319
Хаха, много беше як този лайв. Такъв косъм падна от жлъчката на Лили, че цялата се изтърколи навън. Много се смях на монтажа на Лили, а след като й чух малоумните реплики в отговор на Жени и Ернестина просто ми идеше да й хвърля една тухла по квадратната кратуна.
Емануела добре отговори на всички, Христо се показа като някакъв неориентиран 15 годишен актьор- изобщо не му личи, че е на 40 и уж висока летва в кариерата. В началото като отказа мисията си казах- ей къв пич, но с последвалото излагане и то до последно, направо се отвратих. Иначе е готин мъж, чисто визуално.
Ирина най-после отиде да наставлява чаветата и оня зъбел Иван, да лепи етикети и ценички и да чете неща, които не разбира съвсем, не защото е тъпа, а защото различните религии не са за всеки. Ахаха Боби я разби накрая, което страшно ми хареса. Тя просто млъкна и погледна като ударена по главата змия.
Миглена както винаги удари всички в земята, не само защото е жена, която не пада по гръб, а и защото притежава ужасно аналитичен ум и харизма, която обезоръжава безпогрешно. Тя е моят фаворит определено.

Общи условия

Активация на акаунт