VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 386
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 350
Кака Лили май не е мислила, че може да излезе и не си беше събрала багажа.

# 1 351
  • Ямбол
... но никой нищо не каза за целувките и пъшканията на Ема, при положение, че Ицо е повръщал през това време  Mr. Green
Целувки не са се чували, а за останалото Емануела го обясни. Да си слушала снощи. Пусни си го пак.

# 1 352
Аз съм потресена,как е възможно Ути да е победител.Толкова злоба има в погледа му.Тази злоба е породена от завист.Направо ми е непоносим

# 1 353
  • Ямбол
Още не е станал победител.

# 1 354
Още не е станал победител.
На там отиват нещата

# 1 355
  • Ямбол
Е, те нещата и за Жана така отиваха, и за Ирина и за още не знам кой.

# 1 356
Няма да е победител Ути  fingerscrossed
Воловани и Жлъчка ще бъдат гости в Тази сутрин

# 1 357
  • София
Няма да е победител Ути  fingerscrossed

Предполагам,искаш да кажеш в "Здравей, България" Grinning

# 1 358
Няма да е победител Ути  fingerscrossed

Предполагам,искаш да кажеш в "Здравей, България" Grinning

Оф, да
спи ми се  morning

# 1 359
  • в резерват
 ooooh! че то още Роро  не са давали при Гала, тия двете хукнаха още не излезли .
Ахахаха, добре, че Ирина излезе с Лили, че си поделят всенародната любов. Иначе една по една щеше да им е по-голяма мъка.

# 1 360
  • София
ooooh! че то още Роро  не са давали при Гала, тия двете хукнаха още не излезли .
Ахахаха, добре, че Ирина излезе с Лили, че си поделят всенародната любов. Иначе една по една щеше да им е по-голяма мъка.

Роро ще е днес при Гала. Peace

# 1 361
Роро смятам да го пропусна. Толкова ми е предвидим и скучен , че ще си спестя звездните му енергии и житейска неадекватност.
Но коментарите тук ще прочета със сигурност, снощи съм се смяла със сълзи след края на предаването , докато ви четох. Вместо при Гала да слушат оная джукестата , която дори не може да говори от обезобразяването си , по-добре да вземат извадки оттук Hug. По-забавно и със сигурност доста по-обективно е.

# 1 362
Тази седмица ако минат Деса и Надя при Гала, другата би трябвало да почнат с победителя и назад към 2-3...Жлъчка и Волован може да почакат на опашката  Mr. Green

# 1 363
Защо никой от напусналите дотук не гостува в Здравей, България, а Ирина и Лили имат тази привилегия? За да ни убедят да подкрепим Ути или за да ни накарат да не подкрепим Миглена? Като казах Миглена, много съм доволна от вота на зрителите, който я определя като "Най-заслужил да спечели участник".  Заберязвам, че пак според зрителите Емануела и Христо са си разменили титлите за сексапил и конфликтност  Flutter

# 1 364
Много сте изписали и нямате изчитане. Не знам коментирахте ли думите на Ирини как се е загубила вътре.А на влизане каза че влиза за да намери себе си.И какво излиза?Престоят в къщата на Ирини може да се обобщи с едно изречение: Влезе вътре за да намери себе си, и успя да  се загуби:)

Общи условия

Активация на акаунт