VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 405
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 335
Поведението на Ернестина по време на днешния лайф беше грозно.Очевидно е,че не харесва Емануела (всеки път се опитва да го изтъкне) така и не разбрах точната прична.Попита Миглена защо точно с Еми избра да се сближи като каза,че не и е на нивото едва ли не,нямала мозък.Аз искам да попитам Ернестина тя като е начетена,интелигентна и умна жена защо в техния сезон на ВБ се сближи най-много с Моника и Светлана,които е ясно че не са на нейното интелектуално ниво и изобщо са от два различни свята?Тогава тя им се правеше на майка,ама сега и е проблем ,че Миглена е с Емануела и го показва с такава надсмешка и ирония.
Ернестина направо ме смая. кКолкото и да мрази чалга , отношението към Миглена , която е я превъзхожда стократно ,беше скандално. Опрделено искаше да я унизи и злепостави и да и припише чалгарски афинитет.Но на мен най-много ми хареса отговора на Миглена на въпроса дали ще ходи на участия на Ема. Супер интелигентно Меги  и каза , че ТЯ ще я води на своето село. Много е умна , натри носа на Ерна , защото реално и отговори ,че Ема има И качества , които могат да я издигнат до по-високо ниво . И че Меги няма да слеза на найното. Това за мен беше хитът на вечерта. Е, имаше уникални и други , де. Но това беше игра на интелекти.И се разбра истинската класа чие притежание е.Въпреки неравнопоставените положения. Браво на Меги !

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 00:41 от tays

# 1 336
Ути няма да е победител, споко. Приятелството си е приятелство, но бизнесът си е бизнес, а Тупарев, Радо Тушев и Мая нам коя си не биха го рискували заради него, подменяйки зрителския вот.

# 1 337
Ернестина днес изглеждаше откровено глупава, сравнена с останалите коментатори. А словестния двубой между Миглена и Кошлуков беше черешката на тортата - достойни съперници, но пък такава победа е най-сладка и вярвам, че Миглена и се е насладила.
Кошлуков наистина е време да се спре с тия телевизионни развлекателни формати, че не му се отразяват добре на имиджа.
А и на нервите, както се видя днес.

# 1 338
Кошлуков е като платена жена.
Коментира Биг Брадър, избори - кой за каквото плати,  Кошлуков ще коментира.
Ако има състезание по плетки, той ще е пръв коментатор и там.
Толкова ли е закъсал за пари? Не се ли усеща колко олеква?

Дреме му. Той е на 51г...няма за кога да пази реноме. Вече събира пари за старини  Laughing
Няма лошо да подсигуриш старините, но той е заприличал на щатна оплаквачка. Където има тв формат и той е там, готов да "вие" по поръчка. При пеещите и непеещите се е подредил, сигурно и сладкиши ще "пече"...

# 1 339
Абе, и нейната не е лесна - хем виден пътеводител и наставник(гуру, буда и вуду в едно), хем вечно търсеща и не можеща да се намери...

Joy  Joy  Joy

Само сурогатна майка не е била още, но не е късно ....

# 1 340
След като Ирина излезе, значи има реален шанс Миглена да спечели формата, а не Ути.
Социалните мрежи и интернет вече са сила, която Топарев и сие, не могат да пренебрегнат.
Би било равно на самоубийство..

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 03:09 от Cersei

# 1 341
Кошлуков е като платена жена.
Коментира Биг Брадър, избори - кой за каквото плати,  Кошлуков ще коментира.
Ако има състезание по плетки, той ще е пръв коментатор и там.
Толкова ли е закъсал за пари? Не се ли усеща колко олеква?

В момента е коментатор и в "Пееш или лъжеш", явно и от музика разбира...

# 1 342
  • Ямбол
...
Всеки може да поства каквото си иска.В темата можем да изразим свободно мнението си и не мисля,че ти си човека , който трябва да каже какво да се поства и на какво да се смеем Naughty Защо винаги ще има някой,който да се заяжда,да се зъби и прави на интересен?
Да де, то и аз си изразявам мнението. Тъпо е на всяка страница едни и същи изображения, предпочитам мнения.

# 1 343
По принцип и аз не харесвам Ирина и много се радвам, че е изгонена, но да се коментира каква е в личния си живот е прекалено. Аз мисля, че е взискателна, но нормална, дори грижовна жена. Просто знае как без крясъци и викове да наложи мнението си. Даже така кат' се замисля направо и завиждам  Joy

Само че действителността е друга. Не гледа ли видеото за нея днес? Не само крясъци и викове. Чиста проба истерия видяхме.
В интерес на истината след подбраното видео за Миглена, което целеше да покаже каква гаднярка е,след предходните положителни видеа, реших да превъртам.  Гледах само това на Лили. Но мнението ми за Ирина е от цялото предаване, както ти говори тихо, бавно, нежно, така със същата тая нежност ще те накара да скочиш от терасата. Има нещо в нея, което подчини цялата къща (без Миглена и Емануела).  Има някаква способност да властва над хората, но рядко крещи.

Pipi  Hug

# 1 344
Лила много си е повярвала  ooooh!

Ернестина с този беден речник не знам артист ли е, халтурист ли е...Докато си зададе въпроса на Лили, направо се измъчих  ooooh! Sick
А Христо и Емануела очевидно са се наговорили какво да говорят за пред хората, но никой нищо не каза за целувките и пъшканията на Ема, при положение, че Ицо е повръщал през това време  Mr. Green

# 1 345
  • София
Ути няма да е победител, споко. Приятелството си е приятелство, но бизнесът си е бизнес, а Тупарев, Радо Тушев и Мая нам коя си не биха го рискували заради него, подменяйки зрителския вот.

И аз мисля, че просто няма да посмеят продуцентското ядро да направят Ути победител.  Peace
Много по-трудно е вече при голямото влияние на социалните мрежи да си подаряват победите по приятелска линия. А особено при сегашното издание на формата ври и кипи от недоволство от една страна, и подкрепа от друга за определени участници.
Не вярвам да си плюят до такава степен на имиджа.

# 1 346
Какво да кажа-най-после вън newsm64
Много се впечатлих от т.нар будитските идеали на Ирина.Спомням си като се хвалеше тук,във форума, как настолната й книга била Сидхарта и колко много й променил живота.Това на теория де.На практика видяхме нейната интерпретация нагледно bowuu
Иначе както се казва в един виц-ако не можеш да бъдеш добър пример, бъди ужасно предупреждение.Та така с Ирина.

# 1 347
Лили беше много разочарована и с право! Това не й беше по договор! По договор тя си беше финалист, а не полуфиналист! Направо може да осъди ВБ! Още повече, че се наложи да излезе с този тоалет Joy

# 1 348
И аз помня как Биг брадър каза на Лили, че е сигурен финалист, а не полуфиналист. Значи има устен договор с него.  Joy

# 1 349
Лила много си е повярвала  ooooh!

Ернестина с този беден речник не знам артист ли е, халтурист ли е...Докато си зададе въпроса на Лили, направо се измъчих  ooooh! Sick
А Христо и Емануела очевидно са се наговорили какво да говорят за пред хората, но никой нищо не каза за целувките и пъшканията на Ема, при положение, че Ицо е повръщал през това време  Mr. Green
И аз се шокирах как не успя да си формулира въпроса разбираемо.

Общи условия

Активация на акаунт