VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 434
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 320
  • 221B Baker Street
Лиляна, модератор ли си или Ирина ти плаща, за да чистиш???  Thinking

# 1 321
Аз пък НЕ се радвам, че стринка излезе.
Защото.
Предусещам, че ни " подготвят" за победител Ути. Няма да дадат победата на Миглена, но ако рипнат срещу продуцентите, те ще кажат:"Ама как да е манипулиран вотът? Ето-ИринИ излезе ли? Излезе."
Според мен ни подготвят.. Ще направят каквото са си решили и ни хвърлиха прах в очите.
Емануела ще излезе права за Утьо.  Thinking

# 1 322
  • Атина
От всичкия ВБ най- спечели Иванчо....Хем си поживя 2 месеца като бял човек, хем и цяла България го жали- как ли живее/ ще живее с ирина..

# 1 323
  • София
Уте грижовен?! Shocked Joy
Наистина ще го правят победител този злобар.
На там вървят нещата Confused Забелязахте ли, че платената публика накрая най-много за него ръкопляскаше #2gunfire
Не, не забелязах. Но забелязвам, че филмите в главата ти са много.Още колко пъти ще го постнете това недодялано изображение. Нито физиономиите им подхождат на сложените реплики, нито е чак толкова смешно и оригинално, че да се пренася и тук по няколко пъти. Лайквай си го там и не пълни темата с излишно петна.
Всеки може да поства каквото си иска.В темата можем да изразим свободно мнението си и не мисля,че ти си човека , който трябва да каже какво да се поства и на какво да се смеем Naughty Защо винаги ще има някой,който да се заяжда,да се зъби и прави на интересен?

# 1 324
Айрин, не знам и честно казано изобщо не ме интересува.
Да му мислят тези в обкръжението и, ние се отървахме.
Да е жива и здрава и дано пък да намери себе си.

# 1 325
Като се замисля тази вечер ме възмутиха повече коментаторите и тяхната тенденциозност, отколкото съквартирантите. Бяха потъмнели от злост , особено Ернестина и Кошлуков. Разбирам, че ви се плаща, но много „услужливо” се нагласяте с листчетата в ръка в услуга на политиката на продуцентите . Докато слушах Лили си дадох сметка, че и аз като нея мрънкам и все нещо ме боли от сутрин до вечер- пета, крак, шия. Има такава възраст, в която като се събудиш и не те боли нищо може би си умрял и не е лесно. Но това не те вписва автоматично във „ВИП обществото” каквото и да значи това. А за Ирина- само будизмът можеше да я спаси. Ирина, будизмът е смирение, себеотричане. Ама не по твоя идиотски начин, в който уж служиш на другите, ама им вменяваш вина на всичките наред. Понеже вярвам, че животът е кръговрат и заради децата на Ирина и желая да намери не себе си, а смирение…

# 1 326
На мен ми се струва незаслужено излизането на Ирина тази вечер. Не я харесвам и дори мисля, че е глупава жена, пълна с клишета и заучени думи, които не може да подрежда в логична връзка, но все пак интригата в къщата се въртеше около нея през голяма част от времето. Несправедливо беше. Не мисля, че Рени, Михов или Ути са заслужили повече да са на баш финала. Confused Христо(съзнателно или не) поне изигра някаква възлова роля в сериала ВБ, ама за другите ми се струва, че бяха все по кьошетата.

Лайфът беше разочароващ, дори не ми се коментира.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 00:25 от Mesmunda

# 1 327
  • Испания
По принцип и аз не харесвам Ирина и много се радвам, че е изгонена, но да се коментира каква е в личния си живот е прекалено. Аз мисля, че е взискателна, но нормална, дори грижовна жена. Просто знае как без крясъци и викове да наложи мнението си. Даже така кат' се замисля направо и завиждам  Joy

Само че действителността е друга. Не гледа ли видеото за нея днес? Не само крясъци и викове. Чиста проба истерия видяхме.

# 1 328
  • Бургас
Айрин, не знам и честно казано изобщо не ме интересува.
Да му мислят тези в обкръжението и, ние се отървахме.
Да е жива и здрава и дано пък да намери себе си.

Не и стиска да се намери.Ще е страшно.
Тва цял живот да се търсиш, не е работа. Или пък е удобно извинение за всички гадости, които можеш да изговориш ...

# 1 329
  • София
Поведението на Ернестина по време на днешния лайф беше грозно.Очевидно е,че не харесва Емануела (всеки път се опитва да го изтъкне) така и не разбрах точната прична.Попита Миглена защо точно с Еми избра да се сближи като каза,че не и е на нивото едва ли не,нямала мозък.Аз искам да попитам Ернестина тя като е начетена,интелигентна и умна жена защо в техния сезон на ВБ се сближи най-много с Моника и Светлана,които е ясно че не са на нейното интелектуално ниво и изобщо са от два различни свята?Тогава тя им се правеше на майка,ама сега и е проблем ,че Миглена е с Емануела и го показва с такава надсмешка и ирония.

# 1 330
Ерна явно е забравила колко се изложи в нейния сезон...  Joy Joy Joy
И тя е напопмпала джуки със силикон, ама преди да влезе се пенеше срещу Николета

# 1 331
Много е трудно човек с наличен, но нереализиран или пропилян потенциал да се смири. А наистина би и помогнало.
Но сега дори и да го осъзнае, няма да има шанса да го направи. Форматът предполага участия в предавания, в които тя ще се престави по познатия и начин,  ще я потупват по раменцата, ще я поздравяват и само когато остане насаме със себе си, ще усеща празнотата и личната си неудоволетвореност.
За мрънкането на Лили аз съм и благодарна, честно.
Имам шипове и често ставам кошмарно схваната и започвам да мърморя още преди да съм си отворила очите. Е след неините тиради вече не го правя. Аха да отворя уста да кажа "ох", пък си я затворя и наум благодаря, че съм станала и след пет минути ще припкам.

# 1 332
Ау, извинете за поредното включване, но за последно тази вечер. Пуста възраст- докато си спомня какво исках да кажа- Ути очевидно на финала се беше подготвил с подходяща реч- вероятно , мисля аз, с призив „да заровим томахавките”, или както се казва на руски език „давайте жить дружно”. Второ предположение- Ириниту преди да тръгнe им е надписала хранителните запаси и е направила график за ползването на пералнята и за чистенето на банята и е наредила на Ути да им го сведе за сведение и изпълнение. Аз гласувам за първата версия.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 00:32 от victoria vassileva

# 1 333
Кошлука още колко ще й лиже..г..за.. Верно е постоянно присъствие в Иванчовите предавания, ама имай малко достойнство бе Човек!

Кошлуков е като платена жена.
Коментира Биг Брадър, избори - кой за каквото плати,  Кошлуков ще коментира.
Ако има състезание по плетки, той ще е пръв коментатор и там.
Толкова ли е закъсал за пари? Не се ли усеща колко олеква?

# 1 334
  • Тра-ла-ла
Кошлуков е като платена жена.
Коментира Биг Брадър, избори - кой за каквото плати,  Кошлуков ще коментира.
Ако има състезание по плетки, той ще е пръв коментатор и там.
Толкова ли е закъсал за пари? Не се ли усеща колко олеква?

Дреме му. Той е на 51г...няма за кога да пази реноме. Вече събира пари за старини  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт