VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 319
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 410
По-добре да го изгледаш  Laughing
Христо е супер" актьор", точно като Ернестина и останалите " интелектуалци" . И много голям "мъжкар". Само потник му липсва.

# 1 411
Ирина се изказвала по адрес на Емануела, че била дъното, че била много зле...пред другите го говорила това в началото. И Бобко го цитираааааа снощи и забърса Стрина през лицето като с мокър парцал

# 1 412
В интервюто тази сутрин по Нова, Лили отново отбеляза, че е надскочила себе си в това шоу  Shocked
Изумява ме тая жена. На нейните години, би трябвало да се познава малко по-добре. Аз, пък и повечето зрители, видяхме друго - глезена, вечно мрънкаща и  недоволна женица. Дано се погледне отстрани и да поработи в тая посока. Но едва ли ще се случи, доколкото познавам тоя тип хора.

Какво очакваш от една лелка, която е просперирала с лизане на задници

# 1 413
Влязоха в ББ да се търсят и да си чистят имиджа. Сега ще търкат столовете по предаванията да си чистят пък имиджа от ББ.

ирина пак напираше да жестикулира и да се клати напред, но масата я спираше. Изданието било юбилейно, затова сценаристите заложили на конфликти. А тя иначе била много добра и неконфликтна, но се налагало. А и монтажистите като "кътнат" епизодите....
Вътре имало хора , с които на ТОВА СИ ПРЕРАЖДАНЕ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ никога няма да прекарва 24 часа. ( Вярва си, че е инопланетянка).

Призова хората да гласуват на финала за тези, на които искат да приличат и да подражават децата им. И Рени не била лоша, влязла да си РЕФРЕШНЕ кариерата.

Ужасих се, че е избрала Нова.

Има много грозен профил. Там няма как да репетира и да го прави миловиден.

# 1 414
          Аз пък друго се чудя . След "всенародната любов " към Ирина, тези от Нова луди ли са предаване да й гласят чак ? Нали гонят рейтинги, чудеса . Сами да си залагат капан... Да не стане работата в последния момент Ирина да остане без договор  ?
          Не успях снощи да изгледам целият лайф, но явно е имало  интересни моменти . Отивам да се поправя .

# 1 415
Христо ми е като настъпана жаба...
През цялото време се чудя, на какво точно ми прилича Grinning
Защо постоянно му казват, че той е голям актьор? В кои филми точно са го гледали, че и аз да му се насладя на този бастун?
ПП Много моля, кажете ми, какво точно е казал Боби на Ирина снощи?
https://www.vbox7.com/play:1ab24b0b43 между втората и третата минута е събитието

# 1 416
Нобелистът Гинест снощи се спаси, само защото беше в конкуренция с Лиляна и Ирина. Ужасно е трудно да избираш между три противни персони. Мисля, че от групата не понасят Рени, но просто я търпят, защото все пак е още един глас срещу Миглена. Рени е като онзи урод, който обърна войната между спартанците и Ксеркс. Винаги има поне един безгръбначен предател.

# 1 417
  • Испания
Кака ви и Тенчева в "Здравей, България": http://play.novatv.bg/programi/na-fokus/784232?autostart=true

Още не съм ги гледала. Като сложа венеца с чесън, че снощи го махнах, ще гледам.  newsm68

# 1 418
Даааа ......ужасно предсказуемо.
Преди години, когато на финал бяха Деси Слава и една невзрачна, никому неизвестна сливенска селянка, имаше някаква надежда.
Разбирам разни кабеларки, гонещи рейтинг, Планета ТВ и подобни, да лансират чалгата и чалгарията.
Но от национална тв не съм очаквала, че ще обърне гръб на интелигентността, толерантността, разумността, за да даде "широк булевард" на евтината чалга.
Имайки предвид какви модели на подражание им се предлагат на младите хора, съвсем логично е обшеството да върви към все по-голяма разруха, падение, морална деградация и чалга "култура".
Тъжно е някак, че хората (в лицето на Нова тв) предпочитат  долнопробните хора пред нормалните.
Разбираемо, харесваш това, с което се асоциираш.

От останалите на финала, поради липсата на избор, единствен Борислав е все пак някакъв пример за умереност, толерантност, лоялност, търпение и кавалерско мъжество.
Предвид "силата на чалгарията " обаче, едва ли ще спечели.

Да й е честита победата на Емануела.Пайнера добре си е свършил работата.

# 1 419
Готино! И безплатен психопрофил ни направиха тук  hahaha

# 1 420
  • Пловдив
Лили ми е по-противна и от Ирина... тя си създава някаква илюзорна реалност, в която се вижда борбена, отстояваща се, силна и ценена от фенове личност, заравя си главата там и вярва, че ако ги каже 100 пъти тези глупости, хората ще я видят така, както й се иска... толкова жалка картинка...

# 1 421
Не знам Пайнера доколко добре си е свършил работата, ама Ирина, Лара, Роро, Ути, Михов и онова недоразумение Христо бая се потрудиха в нейна полза.

В петък мисля, че първи ще си тръгнат Рени и Христо. Просто за тях вчера не остана място. Ако трябваше четирима да напуснат, със сигурност те двамата щяха да са с каките.

Ирина и Лили са еднакви, само дето едната е доста по-млада от другата. И двете са с нереална представа за себе си, за възможностите си, и двете са досадни, манипулативни, лъжливи, подлички и лицемерни. Ирина и не особено знаеща.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 10:53 от птица

# 1 422
Лили цял живот се е самозалъгвала така Simple Smile Навик й е, даже може би така е оцеляла псисхически
Ирина върви по нейния път. Тя сама си казва, че е от друга вселена.

# 1 423
  • На морето!
         Аз пък друго се чудя . След "всенародната любов " към Ирина, тези от Нова луди ли са предаване да й гласят чак ? Нали гонят рейтинги, чудеса . Сами да си залагат капан... Да не стане работата в последния момент Ирина да остане без договор  ?

Зрителите гледат с трепет тези, които не харесват и не се вълнуват от харесваните. Така че предаване водено от нея ще има повече рейтинг от такова на М. Ангелова. Ако не вярваш виж темата- колко страници има за Ирина и колко за Миглена. В България "хейтът" продава повече от секса.  Wink

# 1 424
Почна Льолю

Общи условия

Активация на акаунт