VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 458
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 440
Аз не разбрах как изобщо някой може да се хвали, че не знаел да си отваря бутилката с вода? Не било женствено!  Crazy 

Това коя от двете го е казала,аз мислех,че се шегувате нещо за тази вода.  Joy

Ирина захапа кака Лили, че в къщата се научила да отваря минерална вода. А кака Лили гордо и с не по-малко захапване отговори, че за това има мъже, да помагат и че тя винаги е била жена.

# 1 441
Предстои му ефир на Рорко в Нова  Sick

# 1 442
  • София
Е,не, Роро каза,че го очаквал ефир в НОВА. Tired

# 1 443
... Убавица!  hahaha Не беше обвинение. Беше припомняне на истината.  Wink
Ама тя после се извинила, бе! Кви сте прости, значи Rolling Eyes

И някои продължават да питат защо е нехаресвана! Ами ето за това! Според нея е напълно приемливо да говориш или вършиш мръсотии за/на другите, стига после да се извиниш!?

И Роро ли с предаване в Нова! Нова да не искат да фалират newsm78

# 1 444
Лъсна, че Ирина лъже.
Лъсна, че напада и обвинява хората без да ги познава.
Лъсна, че е проста и не можа да отвърне на думите на Боби.
Ако Ема беше на нейното място, със сигурност щеше да измисли нещо Mr. Green А таз мълчи кат пукъл точно, в амок...въртят се  чарковете в главата, ама на празен ход...нищо не й роди главата Peace

# 1 445
Даааа ......ужасно предсказуемо.
Преди години, когато на финал бяха Деси Слава и една невзрачна, никому неизвестна сливенска селянка, имаше някаква надежда.
Скрит текст:
Разбирам разни кабеларки, гонещи рейтинг, Планета ТВ и подобни, да лансират чалгата и чалгарията.
Но от национална тв не съм очаквала, че ще обърне гръб на интелигентността, толерантността, разумността, за да даде "широк булевард" на евтината чалга.
Имайки предвид какви модели на подражание им се предлагат на младите хора, съвсем логично е обшеството да върви към все по-голяма разруха, падение, морална деградация и чалга "култура".
Тъжно е някак, че хората (в лицето на Нова тв) предпочитат  долнопробните хора пред нормалните.
Разбираемо, харесваш това, с което се асоциираш.

От останалите на финала, поради липсата на избор, единствен Борислав е все пак някакъв пример за умереност, толерантност, лоялност, търпение и кавалерско мъжество.
Предвид "силата на чалгарията " обаче, едва ли ще спечели.

Да й е честита победата на Емануела.Пайнера добре си е свършил работата.

Това не го разбрах. Надежда за какво е имало?
Надежда, че чалгарията остава на заден план.Че не й се дава "поле за изява" в национални тв.Че хората загърбват пошлостта, наглостта, долнопробната еротика и голотия, елементаризма и простотията, съпътстваща чалгарите....
Но днес, така явно изтиквайки Емануела и подобни на "предна линия", каква надежда?!
Поне половината участници са чалгари по душа и манталитет...Емануела, Миглена, Роро, Жана, Деси, Рени......простотията и махленския манталитет взимат връх.
ТЪжно е, че когато човек е премерен, добър, трезвомислещ, толерантен, е определян като безгръбначно.
А нахалството, тъпотията и чалгарията са COOL ....    Wink

# 1 446
  • Пловдив
Ама тя после се извинила, бе! Кви сте прости, значи Rolling Eyes

И някои продължават да питат защо е нехаресвана! Ами ето за това! Според нея е напълно приемливо да говориш или вършиш мръсотии за/на другите, стига после да се извиниш!?
Лара втори номер  ooooh!

# 1 447
Не мога да повярвам, че Ренито има фенове, които гласуват за нея  ooooh!

# 1 448
Аз не разбрах как изобщо някой може да се хвали, че не знаел да си отваря бутилката с вода? Не било женствено!  Crazy 

О, има много такива жени. Не могат да отварят бутилки, да си нарежат диня, да си отворят дъската за гладене. Слаби в ръцете били, нежни били, дрън-дрън. Познавам поне три такива, смятат го за голямо достойнство, един вид - дами.
За мен са смешни и превзети, но .....
Те пък възприемат останалите нормални, използващи ръцете си жени за мъжкарани едва ли не  hahaha
Лили е от тази порода, явно е глезана, така е третирана в семейството и средата си. Смешна е, наистина много се изложи тя  Peace

# 1 449
Е,не, Роро каза,че го очаквал ефир в НОВА. Tired

Това е върхът! Какво ще води това злобно, долно човече. Някое геймърско предаване? Каквото и да води няма да гледам, така че всъщност не ми пречи.

Вероятно и Ирина я чака ефир, но същото се отнася и за нея.

# 1 450
  • София
Роро спомена ли за предаване по нова телевизия?

# 1 451
  • на брега на морето
Цолова се върти на стола си сякаш е седнала върху въглени, пипа си лицето. Много неспокойна е нещо. Адски ми е противна.

# 1 452
  • София
Роро отдавна си е кадър на Нова.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 13:12 от Shatzi

# 1 453
Добър ден !!! Гледах двете работнички в ефир Ирина и Лиляна в Здравей България.Много е изсписано за тия двете и няма да се повтарям,но все още се мъча да си обясня как едната /Лиляна/ уж глезена от съпруга си,който ако е така е голям чехльо и съдбата същата не си е направила равносметка и не се попита самата :Защо аджеба стигнах до тук сама да си вярвам,че съм НЯКОЯ и ...: Лиляна след ,като не е могла дори да си отвори бутилката с водата то как е отваряла шишенцата когато децата и са били малки..кой ги е гледал...кой ги е  и и и ....Срамно е една възрастна жена да се държи нефално и да се гордее,че в живота е била само държанка само за секс-ужас! Другата Ирина ,която и тя е преминала възраста на детството не може все още да се ореантира на коя планета се намира..била най-добрата майка НА КОЙ на моите деца ли,че нещо не схващам..........и коя е тази женичка,че да дава насока към обществото и да го обижда,а именно за кой да гласува,ако на Ирина и харесва в нейния вселенски обвхат да я обикалят разни МАДАМ /рена/ секс икони/лила/ гейоевропейски авторитети като Христо и Ути и соц.дебили които си мислят,че всичко им е разрешено ,за да опипват жените/манаф/ който не е живял в годините на соца то точно вальо е модел..тогава всички по издигнали се си позволяваха да се гаврят с положението си и се мислиха за велики,но уви живеем в 21 век и много вода е изтекла,за да си мисли вальо,че още може да си развява антрибутите ....та Ирино и ти Лиляно да точно вие искам да ви кажа,че бих искала да се припозная в Миглена/умна-точна-борбена и много още/ бих искала дъщеря ми да е като Емануела/никога да не се дава да е пантофка на мъжете..да мачка и да ги принизява/....не ми пука Емануела как си изкарва парите важното е че работи и децата и  не са просяци.....ще кажете ми била к@рва имам отговор и той е ,че дори и една семейна жена,за да си купи нещо скъпо или да постигне нещо се умилква около мъжа си дава всичко от себе си в леглото само и само да постигне желанието си...всички жени си свалят гащите и си имат сърбеж,но не всички знаят КАК  КЪДЕ и с КОГО....нима Лиляна не е к@рва е как е постигнала този глезен стандарт след ,като е некадърна ми със хралупата си..нима Ирина е свястна ми не..жена с аборти и много гафове в живота,но иска да ми е пример.Две никому ненужни женски същества напуснаха за което се радвам,че от тях нищо не научих и не искам да им подражавам......нито е най-добрата майка нито най добрата домакиня..баста!....

# 1 454
Не мога да повярвам, че Ренито има фенове, които гласуват за нея  ooooh!

И тя не може да повярва. Снощи беше много изненадана.  Thinking Confused Shocked

Общи условия

Активация на акаунт