VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 429
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Тра-ла-ла
Сега какво излиза - една част от участниците са влезли вътре, за да дадат начален тласък на кариерата си в НОВА ТВ. Роро и Ирина с предаване. За Христо се говореше, че щял да участва в сериал. Лара може да получи някоя рубрика в "На кафе" или в Ирининото предаване. Ути може да почне да върти манджи. Има мегдан да се наместят още 2-3ма участници....

# 1 471
Сега какво излиза - една част от участниците са влезли вътре, за да дадат начален тласък на кариерата си в НОВА ТВ. Роро и Ирина с предаване. За Христо се говореше, че щял да участва в сериал. Лара може да получи някоя рубрика в "На кафе" или в Ирининото предаване. Ути може да почне да върти манджи. Има мегдан да се наместят още 2-3ма участници....

Ако приеме ролята  Flutter

# 1 472

просто трябва да го напият  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 473
... но никой нищо не каза за целувките и пъшканията на Ема, при положение, че Ицо е повръщал през това време  Mr. Green
Целувки не са се чували, а за останалото Емануела го обясни. Да си слушала снощи. Пусни си го пак.

Пусни си го ти и чуй млясканията  ooooh! Освежи си паметта!!!!  Mr. Green
Мисля, че Емануела е имала няколко влизания в тоалетната. Когато Христо е повърнал върху нея, е дошъл Ути и се е прключило с пиянската история. А ние май видяхме някое от предишните влизания.

# 1 474
  • Испания

Мисля, че Емануела е имала няколко влизания в тоалетната. Когато Христо е повърнал върху нея, е дошъл Ути и се е прключило с пиянската история. А ние май видяхме някое от предишните влизания.

Тя и Емануела каза, че непрекъснато е ходела да проверява как е.

# 1 475
  • Тра-ла-ла
За Христо се говореше, че щял да участва в сериал.

просто трябва да го напият  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
За всеки епизод Laughing А между епизодите ще обяснява как са го насилили и са се възползвали от него Laughing

# 1 476
ББ можеше изобщо да не го излъчи, но му дойде много добре театрото  Laughing Може да сме гледали добре монтирани кадри, а нещата да са били още по-невинни и дори смешни, но театъра на Емануела + коментарите на Ирина направо го закопаха Simple Smile
Ама в ББ, за разлика от филмите, не е излъчват в най-добрата светлина  Flutter

# 1 477
  • на брега на морето
Поне половината участници са чалгари по душа и манталитет...Емануела, Миглена, Роро, Жана, Деси, Рени......простотията и махленския манталитет взимат връх.
Миглена чалгарка??? Ти си Ирина Тенчева и Лилия Вучкова на темата.

# 1 478
  • Ямбол
... но никой нищо не каза за целувките и пъшканията на Ема, при положение, че Ицо е повръщал през това време  Mr. Green
Целувки не са се чували, а за останалото Емануела го обясни. Да си слушала снощи. Пусни си го пак.

Пусни си го ти и чуй млясканията  ooooh! Освежи си паметта!!!!  Mr. Green
Пуснах си го, няма мляскания. Но пък се чува добре повръщането.

# 1 479
"Хавлиите изключително много се КОСМЯТ, червени са ми непрекъснато очите "

Joy Joy Joy

Новото предаване на Нова - "Смях с Лили "

https://www.vbox7.com/play:2c16280eb4&pos=pool

# 1 480
"Хавлиите изключително много се КОСМЯТ, червени са ми непрекъснато очите "

Joy Joy Joy

Новото предаване на Нова - "Смях с Лили "

https://www.vbox7.com/play:2c16280eb4&pos=pool

"Колкото по-просто се живее, толкова по-добре"
Лили

Е...  Shocked точно обратното на това, което показа в шоуто.
Лигла.

# 1 481
Ама как. Повръщал си просто човекът, ето, чак и Лиляна го чува Whistling
И ей така с ръката викал "върви си" на Емануела, пък тя стояла облегната на врата и се хилела... Всичко помни Христо днес Outta Joint Само защо на другия ден обикаляше по дружките си да пита какво е станало и дали не са се "възползвали от него" Joy, а като се събуди се надуваше, че никой не може да го надпие, щото той сибирски ли/мексикански ли възпитаник нали е Wink Добре, че бяха Боби и Надя да го светнат какъв парцал е бил.

# 1 482
Добър ден !!!
Скрит текст:
Гледах двете работнички в ефир Ирина и Лиляна в Здравей България.Много е изсписано за тия двете и няма да се повтарям,но все още се мъча да си обясня как едната /Лиляна/ уж глезена от съпруга си,който ако е така е голям чехльо и съдбата същата не си е направила равносметка и не се попита самата :Защо аджеба стигнах до тук сама да си вярвам,че съм НЯКОЯ и ...: Лиляна след ,като не е могла дори да си отвори бутилката с водата то как е отваряла шишенцата когато децата и са били малки..кой ги е гледал...кой ги е  и и и ....Срамно е една възрастна жена да се държи нефално и да се гордее,че в живота е била само държанка само за секс-ужас! Другата Ирина ,която и тя е преминала възраста на детството не може все още да се ореантира на коя планета се намира..била най-добрата майка НА КОЙ на моите деца ли,че нещо не схващам..........и коя е тази женичка,че да дава насока към обществото и да го обижда,а именно за кой да гласува,ако на Ирина и харесва в нейния вселенски обвхат да я обикалят разни МАДАМ /рена/ секс икони/лила/ гейоевропейски авторитети като Христо и Ути и соц.дебили които си мислят,че всичко им е разрешено ,за да опипват жените/манаф/ който не е живял в годините на соца то точно вальо е модел..тогава всички по издигнали се си позволяваха да се гаврят с положението си и се мислиха за велики,но уви живеем в 21 век и много вода е изтекла,за да си мисли вальо,че още може да си развява антрибутите ....та Ирино и ти Лиляно да точно вие искам да ви кажа,че бих искала да се припозная в Миглена/умна-точна-борбена и много още/ бих искала дъщеря ми да е като Емануела/никога да не се дава да е пантофка на мъжете..да мачка и да ги принизява/....не ми пука Емануела как си изкарва парите важното е че работи и децата и  не са просяци.....ще кажете ми била к@рва имам отговор и той е ,че дори и една семейна жена,за да си купи нещо скъпо или да постигне нещо се умилква около мъжа си дава всичко от себе си в леглото само и само да постигне желанието си...всички жени си свалят гащите и си имат сърбеж,но не всички знаят КАК  КЪДЕ и с КОГО....нима Лиляна не е к@рва е как е постигнала този глезен стандарт след ,като е некадърна ми със хралупата си..нима Ирина е свястна ми не..жена с аборти и много гафове в живота,но иска да ми е пример.Две никому ненужни женски същества напуснаха за което се радвам,че от тях нищо не научих и не искам да им подражавам......нито е най-добрата майка нито най добрата домакиня..баста!....
Ето за това говоря.    Laughing
Ето го отзвука от подобни предавания и чалгарски примери за подражание.
Неграмотност, елементарност в мисленето и преценката, повърхностно ниво, злоба, вулгарност.....

Ау, ако искате да обсъждате "Държавата" на Платон, вероятно има тема. Намерете си я. ТУк сме домакини без работа, които си дапълваме времето като спасяваме трениращи актьори от щанги. Те това ни е точно нивото.  #Crazy
Когато нямаш възможност да подкрепиш някакво добро - не участвай в злото. Нито в голямото, нито - в малкото. В никакво зло не участвай. Будистка мъдрост.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 12:16 от victoria vassileva

# 1 483
  • Тра-ла-ла
Ама как. Повръщал си просто човекът, ето, чак и Лиляна го чува Whistling
И ей така с ръката викал "върви си" на Емануела, пък тя стояла облегната на врата и се хилела... Всичко помни Христо днес Outta Joint Само защо на другия ден обикаляше по дружките си да пита какво е станало и дали не са се "възползвали от него" Joy, а като се събуди се надуваше, че никой не може да го надпие, щото той сибирски ли/мексикански ли възпитаник нали е Wink Добре, че бяха Боби и Надя да го светнат какъв парцал е бил.

Христо до последно се е чудил коя е по-добрата версия за кариерата и егото му....че се е напил и е еВ@л или че се е напил и е драйфал Whistling

# 1 484
  • Испания
 ooooh! Престраших се да гледам интервюто. Тенчева не била конфликтна /"вие ме познавате"/ и била весел човек.

Шегаджийка!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт