VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 411
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 500
Eрнестина се сдуши със Светлана и Моника ,понеже били много добри момичета,но е много учудващо ,че Миглена и Емануела се харесват? Joy
Пълен смях са и коментаторите ,като изключим бисерите на Евгени и включванията на Жени.

# 1 501
Да спираме с Ирина, а Laughing За мен вече е затворена страница - извън къщата е, получи си "народната любов и признание" Wink Ще я изтърпим още няколко пъти на екрана - на финала, при Гала, като коментатор в някое следващо риалите на Нова. Ако има предаване, със сигурност ще е в някой негледаем час, толкова и ще я гледаме.
Давайте за останалите в къщата Laughing
Мен Христо още ме озадачава. Това е човек, който влезе почти накрая, или месец след началото на формата, при оформени вече лагери и ясни зрителски предпочитания! Разбирам влезлите от самото начало да изберат грешния лагер, съюзници и поведение. Пекат се там на бавен огън, всяка дума, усмивка или шумване може да запали пожар, нямат коректив, нямат реална представа какво и как се излъчва. Ангажират се с някоя от страните, после вече трудно отстъпват. Но човек, видял половината предаване отвън, да се хвърли така първосигнално и погрешно!? Дори фактът, че неговите приятели са от едия лагер или искреното убеждение, че това е правилната позиция, пак не ми е оправдано. Би могъл да се държи по-дистанцирано, по-дипломатично, дори да повлияе на останалите да омекотят простотиите си. А той!? Глупак ли е! Или не е гледал нито един епизод, което пак към горния извод води. Да се набуташ в подобно риалити, да влезеш след като е преполовено и да не си направиш труда да погледнеш за какво иде реч...

# 1 502
Ха, добър ден да си кажем!
От работа не ми остава време да се поздравя с милите ми приятелки тук!  Hug

Та, първи пост.
МУЗИКАЛЕН

Реших да се образовам музикално, да понауча това-онова за любимити звизди на България!!! Да ги заобичам, да ги захаресвам. А бе да разбера - защо толкоз умират по тях в темичката... И ето ме с наученото!!!

Другарката пивица Рени ще изпълни една песен за любов...  Heart Eyes пари....  Moneyи още нещо....  4470 - "Шепотът на сърцето"(бурни аплодисменти)!

https://www.youtube.com/watch?v=elv13emuftA

Нооо другарката пивица Имануела ще блесне повече! (публиката изпада в транс!!!)

Имануела - "Духай!"

Що така надуваш се?
Че по теб побърках се?
Да те спукам време е!
Няма милост! Не за теб!
Влезе ми под кожата
и събуди лошата
Искаш да ме хванеш ти,
ще те правя да гориш!!!

Дууухайййй, пааариии, ще ти станаттт раааа-ааа-ниии... (са-са-са, сандокан малеее, с двете бомби!)

https://www.youtube.com/watch?v=HfIknEiC0BY

Дет се вика - Тенкю фор дъ мюзик!!!  bowuu

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 14:01 от Маpи

# 1 503
Кака Лили пък била надскочила себе си...Като  я гледах в мисията каква скокливка беше, явно се има за леприкон  Rolling Eyes

# 1 504
Да не съм объркала темата , която чета ,и да съм в музикална такава , с преимуществено оралната любов на Рени ? Rolling Eyes newsm78
Мари , благодаря ,че ми припомни този хит по Ренски. Laughing

# 1 505
Да не съм объркала темата , която чета ,и да съм в музикална такава , с преимуществено оралната любов на Рени ? Rolling Eyes newsm78

Ни си съ объркала, Тays! Радвай се, ликувай! И двете са на финал! Все едната ще спичелииии!!! Това го иска народаааааа..... (припявайки си и щракайки с пръсти - "нааа, нааа, париии, ще ти станат раааннниии")

Ти знаеш ли, например, че Емиту се е научила в къщи да пее? Значи всеки може да е като нея и на нейно място. Нищо, че Меги не е слушала една песен. Меги и така я харесва.  Peace

# 1 506
Мари , а ти на кого симпатизираш ?
Ох, добре ,че ме разсмя: Рени интелигенцията , очевидно под "орална любов" има предвид следното от песента " Как да стана ,малка моме, като нямам мъжка сила , като ти си я ИЗПИЛА"  Joy никога не съм разглеждала от този ъгъл нещата , добре ,че Рена ме светна какво пее лирическия герой Joy

# 1 507
Пост втори.
ОБРАЗОВАТЕЛЕН

Значи, аз съм доволна, че съм един ИНФОРМИРАН зрител. И в петък ще направя своя ИНФОРМИРАН избор.
Информираха ме, че Емиту е била бременна в 10 клас и е завършила на частно. Значи, Шушон тука се опита да ме дезинформира и аз така се изплаших, че Емиту е завършила РЕДОВЕН 11 клас, че и на бал да е ходила, че да видим снимки на роклята, мамина, сладка. А то било кьор фишек - на частно.

Но това са стари неща, отминали.

Сега, тя като една майка е вече една ИНФОРМИРАНА майка и знае кое е най-доброто за детето й. Компетентна е по образователните въпроси и знае силите му, слабостите му. Ету - тя казва, че ще отива да учи, щото е ВЛЮБЕН в едно момиче. Може би в Австрия, а бе все едно къде. Важното е да е влюбен. Лайк мадър, лайк сон. Както каза Ути - от малки ги закърмва с песни за либофффф.... Разбира от матура, от подготовка - ето сами вижте - не млъква да коментира всички тези училищни въпроси, които вълнуват и нас, другите майки.

https://www.youtube.com/watch?v=sovH9hkMKdc

# 1 508
Не исках да влизам в конфликти и да заемам страна, защото съм нова в темата, но ще си позволя да го направя по повод въпроса на Мари дали не ни е срам да се подиграваме на Лили, защото била на възрастта на майките ни.

Лили сама е взела решението да влезе във ВБ, тоест дали от безпаричие, дали от лакомия, дали от глезотия се е полакомила да изкара едни големи, бързи, лесни пари. И след като си продаваш задника на национална телевизия и доброволно се съгласяваш да те излъчват в прайм тайма, след като имаш претенцията, че си телевизионер с 22-годишен опит и се предполага, че познаваш похватите, методите и възможностите на телевизията, означава, че си се дал на негово величество зрителя да прави с теб каквото си иска- да те харесва, да те мрази, да се смее с теб, да плаче с теб. Влизайки в подобно нещо, ти се оставяш на милостта на зрителя и му даваш пълното право да ти се подиграва или да те издига на пиедестал.

Да, тя е на възрастта на майка ми, но майка ми не се подлага на подобни унижения. Майка ми е с 5 онкологични операции, последвани от други 2 животоспасяващи, с редица последвали заболявания и НЕ мрънка толкова. Майка ми си дава сметка, че физически не може да издържи навсякъде и подбира местата на които ходи. Майка ми реши, че в под достойнството й да я разглежда комисия на ТЕЛК като добитък и съответно работи като вол и не иска нищо от никой!
Сори за офтопика, не се сдържах...

# 1 509
Мари , а ти на кого симпатизираш ?
Ох, добре ,че ме разсмя: Рени интелигенцията , очевидно под "орална любов" има предвид следното от песента " Как да стана ,малка моме, като нямам мъжка сила , като ти си я ИЗПИЛА"  Joy никога не съм разглеждала от този ъгъл нещата , добре ,че Рена ме светна какво пее лирическия герой Joy

Мойте фаворити са така оплюти в тази тема, Тейс, че аз само загребвам плюнките от тях, с кофа, с лопата, с каквото докопам, и мятам обратно по първоизточниците. Затуй, взех да вдигам байряка - нека да ми пее другарката пивица Рени, нека да ми прави литературен анализ на текстове на песни, нека Емиту да ми "дуууухааайййй, пааарррииии, ще ти станаааттт раннниии". Искам да ги харесам, много се старая, Полагам неистови сили да съм информиран зрител и в момента давам от ценното си време да се информирам що за птици ще ми бъдат таз годишните любими звизди. Една година любим ми беше един, дето си сваляше гащите през 5 минути. Добър ден - хоп - сваля гащите. Лека нощ - хоп сваля гащите. Но тази година сме на вълна - дууухаааййй, пааарииии... Ех, Реничка, дай един анализ на ситуацийката...   Praynig

# 1 510
Мари, ти случайно да си работила в Нова? Приличаш ми на една позната.

# 1 511
  • София
Вчера Емануела довърши Христо с това повръщане, ама той, милинкия, така се беше разпенил, че се не и усети, че го досмачкаха!  Wink

# 1 512
Значи, крайно време е на входа на темата да се сложи един дрегер, че взеха пияни и друсани да влизат уважаемите участници...  Laughing

# 1 513
Толко тъпотии и празни приказки и опитен политик не може да каже в ефир, Ирина президент  Joy Joy Joy Joy Joy

Аз пък казвам така - трябва преди избори, да вкарват кандидатите за президенти и депутати в Биг Брадър. Да ги погледаме, послушаме и да можем да направим информиран избор! И това не е шега, а напълно сериозно предложение. ББ - самосезирайте се!

# 1 514
Сама предложих да спрем с Ирина, но не мога да пропусна това https://www.vbox7.com/play:ed15962450
Тя вярно ли му каза на Христо да се окъпе Shocked
Ох, тази жена Joy

Общи условия

Активация на акаунт