VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 324
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 650
Ернестина снощи чак набърка някакви баби пенсионерки, мечтаещи да бъдат насилени. Първо с последното шега не бива- в много села възрастни жени наистина са насилвани. И второ- Емануела ли не знае кога някой и налита. И го доказа нагледно с набедения актьор. Възползва се от него.
А насилниците по селата са с профил - чалга фенове. Прости, неграмотни, искат 20 лева, дрогирани, маат гьобеци, живеят във филм, създаден от такива като емиту.  Rolling Eyes

Безкрайно съм доволна, че ви преливат чашите. И моята така преля да слушам 9 теми колко са зле всички свестни в програмата. Нацелих похвата, явно!  Mr. Green

# 1 651
Тъкмо си помислих, че се появи някакъв градивен диалог, в който да сме си взаимно полезни и да почерпим от различията си... Но на 'старите' са им виновни 'младите, на 'младите' са им виновни 'старите' и те така до безкрай... А къде е общото между глезене и липса на достойнство още не е ясно... Поне ми е ясно, че съм млада и много ме е яд, че Лили е глезена и че мъжът ми е млад и съответно не е много мъж...

Но аз пак не разбрах кое те кара да мислиш, че Лили е с липса на достойнство? Thinking

Смяташ ли, че човек трябва да налита като бик на червено във всеки един момент, в който се е почувствал засегнат или е по-добре да изчака, да се прегрупира и, в случая на Лили, да прецака опонента?  Защото тя чисто и просто прецака ВБ. Twisted Evil

П.С. ВБ очакваше, че останалите участници ще я намразят заради привилегиите, но Лили така добре си изигра играта, че даже на ръце я носеха... Laughing

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 18:34 от DeltaAzimut

# 1 652
  • somewhere near the sea
Ирина я клъвна за водата, но тая въобще не се усети. Направила била Големия шлем...Леле майкооооуууу ooooh! ooooh! Дано прочете тук, да знае поне ние какво мислим- после да я видим дали ще е толкова горда и за какво. Възродила се.... ooooh! Въобще не разбира като я питат вече втори път защо не прие поканата на ББ да се откаже от имунитет. Всъщност разбира, но си въобразява, че майсторски отклонява въпроса. Може да се е виждала победител. Thinking

Ирина също отклоняваше въпросите на коментаторите.

# 1 653
А Ирина наистина ли толкова често споменава 4 деца?! Чувала съм я да казва, че понякога се грижи за до 4 броя деца, но ако наистина го изтъква толкова често, не е ли малко гадно спрямо Вихра? Все пак Вихра не е оставила детето си!
А дали е възможно да желае да каже, че с радост събира децата, не ги дели, Ивановото остава при тях, с преспиване, ходят заедно на почивки и в ТОЗИ смисъл отглежда до 4 деца. А не в смисъла, който се преписва по дефолт - на всяка цена да унижи Вихра? Винаги има 2 гледни точки поне. Зависи полупразна чаша ли искаш да видиш или полупълна. Peace

# 1 654
Това, че Ава им гостува, не значи, че Ирина я отглежда.

# 1 655
Това няма да го коментирам, въпреки, че съм потресена( в лошия смисъл на думата ).

https://www.youtube.com/watch?v=aJTlBL5-iAQ

# 1 656
Иван изгглежда се забавлява с тази жена, така както се забавляваше с епизодите с Моро и Валя.

Дори от приготвяне на картофи с уреда  PHILIPS  e направила цяло видео и дори е записала звук на аплодисменти за  вида на сготвените от уреда картофи. Само не се разбира аплодисментите за кого са - за Ирина, за PHILIPS  или за този, който е купил уреда.

https://www.youtube.com/watch?v=f4-kplU75og
Представителите на Филипс за България са се свързали с нея и са й предложили да тества уреда. Имат й доверие хората, разчитат на компетентното й мнение и популярния влог.
И неизменната бутилка и чаша вино до нея.
Офф това пък колко ми е изкуственооо .. с неизменната чаша с вино .Много хай тая Ирина , много лигава , превзета .Поза на фльорца. Sick Tired
Отказала Иванушка от поркането , ама тя не го е отказала алкохолеца май и доста и се услажда .

# 1 657
Мадам Искрено и лично, винаги е защитавала онеправданите хорица!
Никога не е взимала женен мъж, а децата е възпитала сама и отгледала сама!

Ирина може само да се учи от кака си Мегън, а не грозно да я злепоставя, защото така само обра пешкира! Simple Smile

Баба ви Лила, ох извинете пракака Лила, е бивша комунистическа глезла, нищо не става от нея!
Някъде четох и че е мачкала чаршафите с Батето!  Simple Smile Осра се много яко!  Simple Smile

# 1 658
.
Офф това пък колко ми е изкуственооо .. с неизменната чаша с вино .Много хай тая Ирина , много лигава , превзета .Поза на фльорца. Sick Tired
Отказала Иванушка от поркането , ама тя не го е отказала алкохолеца май и доста и се услажда .

На Иванчо му е забранено ядене и пиене. Може само да прави още деца на Най-добрата майка.

# 1 659

Ирина може само да се учи от кака си Мегън, а не грозно да я злепоставя, защото така само обра пешкира! Simple Smile

Баба ви Лила, ох извинете пракака Лила, е бивша комунистическа глезла, нищо не става от нея!
Някъде четох и че е мачкала чаршафите с Батето!  Simple Smile Осра се много яко!  Simple Smile
Може би и си е искало да ги мачка .. тя не е класна жена за този мъж , моля ви се !

# 1 660
Чакам финала, само за да се отърва от Мари  Crazy
Не съм слушала песни на Емануела или Рени, не бих ги слушала по никаква причина, но на Мари явно са й повлияли и нивото пада ли, пада
Дъното на дъната, човееек ! Crazy
Е, чакай де! Имаме още да падаме всички заедно - в клозета, наповръщани и повръщащи. Защо не ми харесвате текстовете, аз мислех да ми дадете препоръка, за да се включа в екипа от текстописци на емиту. Да творя за нея, да ме заобичате вие... Mr. Green
Нека да е чалгааааа,
Само да е чалгааа-а-а...
Сочна и соленааааа...
Като таралежжжж.... (по музика на Тоника, с характерната орнаментаристика на емиту). hahaha

# 1 661

Може би и си е искало да ги мачка .. тя не е класна жена за този мъж , моля ви се !

Съгласна съм, но тогава се е представяла като много миличка, кокетна, добродушна и т. н., а е и била в пъти по - млада от сега! Така пишеше в статията, като период - началото на 80 - те години!

# 1 662
Колко е смешно за най-добрите хора, че Жана е припаднала в къщата на ББ.

http://nova.bg/vipbrother/videos/view/2016/11/08/3160/ирина-в-биографията-на-жана-има-всичко/

# 1 663
Скрит текст:
Чакам финала, само за да се отърва от Мари  Crazy
Не съм слушала песни на Емануела или Рени, не бих ги слушала по никаква причина, но на Мари явно са й повлияли и нивото пада ли, пада
Дъното на дъната, човееек ! Crazy
Е, чакай де! Имаме още да падаме всички заедно - в клозета, наповръщани и повръщащи. Защо не ми харесвате текстовете, аз мислех да ми дадете препоръка, за да се включа в екипа от текстописци на емиту. Да творя за нея, да ме заобичате вие... Mr. Green
Нека да е чалгааааа,
Само да е чалгааа-а-а...
Сочна и соленааааа...
Като таралежжжж.... (по музика на Тоника, с характерната орнаментаристика на емиту). hahaha
Joy Не знам дали Мари е трол и какво изобщо представлява това форумно чудо - тролът, но на мен ми е интересно да я чета.

# 1 664
Мари и кака Лара имат ли нещо общо ?

Общи условия

Активация на акаунт