VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 294
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 665
Струва ми се, че Роро "пее нова песен" - в "На кафе" каза, че Миглена била приятен човек, стига да не живееш с нея (то това си се отнася за много хора, не е кой знае каква обида в срванение с твърденията му, че е вещица и олицетворение на злото).
И Роро е приятен човек, ако е забучен по средата на Черно море и го виждам само с бинокъл. Така че...

# 1 666
Само да кажа за рисунките в пещерата , че съответстват на профила на пияната дружинка , кръстила се интилигенция за да прикрият алкохолизма си , а не на трезвената дружинка ! Та рисунките трябва да се отнесат към типажите глория , жана и деси ! За отбелязване е , че една от тях си рисува уй.ве, тя чалгарка ли е?

# 1 667
Мари и кака Лара имат ли нещо общо ?
Не, марито е Сашка Васева според мен.

# 1 668
Тъкмо си помислих, че се появи някакъв градивен диалог, в който да сме си взаимно полезни и да почерпим от различията си... Но на 'старите' са им виновни 'младите, на 'младите' са им виновни 'старите' и те така до безкрай... А къде е общото между глезене и липса на достойнство още не е ясно... Поне ми е ясно, че съм млада и много ме е яд, че Лили е глезена и че мъжът ми е млад и съответно не е много мъж...

Но аз пак не разбрах кое те кара да мислиш, че Лили е с липса на достойнство? Thinking

Смяташ ли, че човек трябва да налита като бик на червено във всеки един момент, в който се е почувствал засегнат или е по-добре да изчака, да се прегрупира и, в случая на Лили, да прецака опонента?  Защото тя чисто и просто прецака ВБ. Twisted Evil

П.С. ВБ очакваше, че останалите участници ще я намразят заради привилегиите, но Лили така добре си изигра играта, че даже на ръце я носеха... Laughing
Това че й се подиграваха, но мнението ми е пречупено през моята призма, това ми е ясно. Не казвам кое е лошо и кое правилно. Разбрах идеята ти от предишните постове.
Постът ми в случая е провокиран от неизменното деление мъже, жени, млади стари, виновни невинни. Не мога да следя кой точно какво точно е казал. Но никога не съм казвала и мислила, че да гледаш жена си е остаряло и соц мислене. Но както при соца е имало и едните и другите (и тогава е имало мъже, които тормозят жените, но те са мълчали, защото иначе ще си причинят социално самоубийство с един развод, а не само кавалери), така и сега има и добрия и лошия пример. Не съм съгласна с твърдения "всички мъже/жени/млади/стари/българи/чужденци" са еди си какви. Не искам да звуча като Ирина, но преди да се разделим на мъже, жени, млади, стари, първо да бъдем хора.
И за протокола- най-добрите, истински и ползотворни женски хитрости съм чувала от баба ми, така че не възрастта е проблем.
И това че едните никога няма да разберат другите, не е съвсем сигурно. Никога е дълго време. Някой ден може и да я разбера. Просто много крайните неща не ме кефят Peace

# 1 669
Мигленочка Heart

http://nova.bg/vipbrother/videos/view/2016/11/08/3166/бурният-студенстски-живот-на-миглена/

# 1 670
А Ирина наистина ли толкова често споменава 4 деца?! Чувала съм я да казва, че понякога се грижи за до 4 броя деца, но ако наистина го изтъква толкова често, не е ли малко гадно спрямо Вихра? Все пак Вихра не е оставила детето си!
А дали е възможно да желае да каже, че с радост събира децата, не ги дели, Ивановото остава при тях, с преспиване, ходят заедно на почивки и в ТОЗИ смисъл отглежда до 4 деца. А не в смисъла, който се преписва по дефолт - на всяка цена да унижи Вихра? Винаги има 2 гледни точки поне. Зависи полупразна чаша ли искаш да видиш или полупълна. Peace
Не случайно съм използвала въпросителни, "но" и "ако". Какво е искала да каже, само тя си знае, пределно ясно ми е, че има две гледни точки. Не ме почвай и мен, моля те!

# 1 671
Ирина я клъвна за водата, но тая въобще не се усети. Направила била Големия шлем...Леле майкооооуууу ooooh! ooooh! Дано прочете тук, да знае поне ние какво мислим- после да я видим дали ще е толкова горда и за какво. Възродила се.... ooooh! Въобще не разбира като я питат вече втори път защо не прие поканата на ББ да се откаже от имунитет. Всъщност разбира, но си въобразява, че майсторски отклонява въпроса. Може да се е виждала победител. Thinking

Ирина също отклоняваше въпросите на коментаторите.

Може някой доброжелател да й пусне във фб линк към темата, ако пракаката знае какво е фб  Joy

# 1 672
  • Тра-ла-ла
Мигленочка Heart

http://nova.bg/vipbrother/videos/view/2016/11/08/3166/бурният-студенстски-живот-на-миглена/
Много интересни разкази. Гледах й ФБ страницата - доста пътува. Общо взето цветен живот води и има с какво да се хвали. А някои други жени от къщата се хвалят само с пране и фритюрници Mr. Green

# 1 673
Ирина я клъвна за водата, но тая въобще не се усети. Направила била Големия шлем...Леле майкооооуууу ooooh! ooooh! Дано прочете тук, да знае поне ние какво мислим- после да я видим дали ще е толкова горда и за какво. Възродила се.... ooooh! Въобще не разбира като я питат вече втори път защо не прие поканата на ББ да се откаже от имунитет. Всъщност разбира, но си въобразява, че майсторски отклонява въпроса. Може да се е виждала победител. Thinking

Може някой доброжелател да й пусне във фб линк към темата, ако пракаката знае какво е фб  Joy
Странно но наистина тази жена изглежда като някой асоциален тип. Къде ли се е подвизавала в последните 20 години ? Ами тя Кичка и на Здравко жена му , че и Йорднка Хр. звучаха доста по-съвременно. Кица се правеше и на хакер. А това същество /човече/ , като че ли е напълно десоциализирано.

# 1 674
Мигленочка Heart

Много интересни разкази. Гледах й ФБ страницата - доста пътува. Общо взето цветен живот води и има с какво да се хвали. А някои други жени от къщата се хвалят само с пране и фритюрници Mr. Green
И аз го изгледах. Личи си как прекрасно разказва и го преживява ,това също е умение.

# 1 675
Най-тъпият въпрос, който беше вчера зададен, беше на Кънчев към Борислав. Как щял да сготви Ути Shocked То бива, то може, ама чак пък толкова...
Лили най-много ми падна в очите, когато ББ й предложи вече да не е галеница и тя отказа. С което показа, че няма достойнство. Също така лошо впечатление прави огромния й егоизъм. Когато е  в завишени количества неминуемо води до други лоши качества. Иначе това, че е глезена не ме е подразнило кой знае колко много.

# 1 676

Може някой доброжелател да й пусне във фб линк към темата, ако пракаката знае какво е фб  Joy
Странно но наистина тази жена изглежда като някой асоциален тип. Къде ли се е подвизавала в последните 20 години ? Ами тя Кичка и на Здравко жена му , че и Йорднка Хр. звучаха доста по-съвременно. Кица се правеше и на хакер. А това същество /човече/ , като че ли е напълно десоциализирано.

Предполагам, че си е седяла вкъщи. Де да я знам...

Има един филм "Усмивката на Мона Лиза" - в него главната героиня се възмущаваше, че млади и умни жени учат в престижен колеж само и само, за да се задомят добре. И се опитваше да промени мисленето им - да ги направи работещи жени, да им даде хоризонти, в които да използват потенциалът си. Докато накрая не разбра, че те правят това по личен избор и то го разбра от една от най-блестящите си ученички. Разбра, че тя (главната героиня) е в грешка, а не те и че всеки избира сам пътя, по който да върви и живота, който ще го направи щастлив. Peace

# 1 677
Това няма да го коментирам, въпреки, че съм потресена( в лошия смисъл на думата ).

https://www.youtube.com/watch?v=aJTlBL5-iAQ

Ох...изгледах го Confused Как добре тръгна, добре говори Ирина, обаче... Не я разбирам тази любов и грижа, която уж тежала, ама нямало значение и  празнично рожденото припомняне на някой защо още е жив, до кога така и  нали - радвам се, че си още жива, ама  взе да прекаляваш някак си  Rolling Eyes Това някаква подготовка за отвъд ли е и защо трябва да става по рождени дни...не разбирам /явно съм твърде   в теснините сърдечно задръстени/ и ми стана много тегаво и мъчно за бабата Confused

# 1 678
Мигленочка Heart

Моля, моля - и шопинг в Италия ли беше, че не си записах. Naughty

# 1 679
  • Варна/Лондон
Според мен, от всички там Ути най-разумно и полезно оползотвори времето си. Какво по-добро от това да се погрижиш за себе си, щом тъй и тъй 2 месеца нищо не правиш и скучаеш в някаква тъпа къща. Ако ги нямаше истеричните изблици срещу Емануела, той би излязъл изцяло с позитиви от предаването. Но дори и сега, дори и да не спечели формата, 15 кг, свалени за 2 месеца, не е шега работа.
Всъщност Ирина ли му казваше какво и кога да яде? Наистина нямах възможност да го гледам редовно, особено в началото.

Общи условия

Активация на акаунт