VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 135
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 830
Нали ДЕЦА не гледаха? Нали не ВЪЗПИТАВАХМЕ с  идолите от бб? Само деца на телефонните линии.... Tired Tired Tired

Децата си имат родители.
Тъй де. А те като родители разрешават да се гледа, да се обадиш, да си пуснеш емкината песен "дуухай" на телефончето, после да идеш на чакарака и да търсиш бисер с хотела (на емката първия шаран)... Sick

# 1 831
Тоя Михов е женомразец в чист вид.Държи се като типичен насилник. Много противен ми стана. До сега малко го съжалявах но вече просто издълба дъното

# 1 832
От фб
На Рени мозъка е като аспирин - една гънка по средата и то само за да пази равноесие

Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 833
Да пуснат кадрите с Еми и Михов и всеки да прецени имало ли е опипване или не.
Тя изрично му каза да чака.
И ми е интересно какво имаше предвид с репликите, докато вдигаше блузката: Я да видим ти как си. Добре си.
Сигурно заряда на батериите преценяваше.  Mr. Green

# 1 834
Аууу, какъв удар по надеждите на Рени да се хареса на палавия Вальо. Емануела била дебела! Shocked
Увехнаха и китките и маргаритките на Рени. hahaha
Знаех си, че ще има "внезапна смърт". Grinning . Не знам вече за кого да я желая - четирима се борят за тази "чест". Sunglasses

# 1 835
  • Тра-ла-ла
От фб
На Рени мозъка е като аспирин - една гънка по средата и то само за да пази равноесие

Joy Joy Joy Joy Joy
Якоооо hahaha

# 1 836
Мари, искам от твоите наркотици!

Един път за два месеца да искам да гледам Ирина... Дано утре.
Мисля си, че няма да излъчат разговорите с нея и "феновете".

# 1 837
  • София
От фб

Joy Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha

# 1 838
Най-противният човек в къщата е Михов Sick
Чак и заплашва.

# 1 839
Опаа,
Вальо казва"Я,да видим тука как си?Добре си!"....
Това определено според мен не се отнася за батериите освен,ако той няма очи скенер,та да види,че са ок Wink Laughing
И нещо от сорта на "имам право" чух.
Точно това дойдох да напиша- според някои сексуалното насилие им е право. И после "гроздето е кисело"- Ема е "дебела". Тогава Ути какво е - Йети?

# 1 840
Емануела дебела!? В стремежа си да я обиди и унижи, чичака дрънка пълни тъпотии.
На Рени и потънаха гемиите. Ако Емануела е дебела, тя е слон. Laughing

# 1 841
  • Испания
Емануела пак каза, че не е за първи път.

# 1 842
Права е Ема - на кого му пука, че Ути искал да отслабва  Peace

# 1 843
Дебела дърта Емануела, останалите в къщата са тинейджъри  Joy

# 1 844
  • София
Знаех си, че ще има "внезапна смърт". Grinning . Не знам вече за кого да я желая - четирима се борят за тази "чест". Sunglasses
Според мен и в четвъртък ще изгонят един съквартирант, за да останат точно петима на финала. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт