VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 149
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 860
Опаа,
Вальо казва"Я,да видим тука как си?Добре си!"....
Това определено според мен не се отнася за батериите освен,ако той няма очи скенер,та да види,че са ок Wink Laughing
И нещо от сорта на "имам право" чух.
Точно това дойдох да напиша- според някои сексуалното насилие им е право. И после "гроздето е кисело"- Ема е "дебела". Тогава Ути какво е - Йети?
И що обиждаш Йети сега, ммм?  Naughty Crossing Arms

# 1 861
Абе еваларка на жени като Миглена и Емануела къде си бранят до край правата и не остават длъжни ако им посегнеш Ако нямаше такива жени сигурно още щяха да ни убиват за щяло и нещяло с камъни на мегдана,обвиняват за вещици (както Роро Миглена). И всички щяхме да сме копия на Рени безмозъчни въртиопашки .

# 1 862
Емануела пак каза, че не е за първи път.
Тя го каза и тогава, но на записа, който показаха тази вечер го бяха резнали.

Затова написах "пак".

Не по-малко гнусно е, че всички жени /без Миглена/ грачат срещу Емануела и в защита на Михов.

Да, всъщност това даже си е по-гнусно  от  направеното от Михов. Той дори не може да се усети кога навлиза нечистоплътно в чуждо пространство, щото явно така си есвикналноменклатурно  и ако беше  наистина "джентълмен" щеше той да се извини. Ама не - той си е свикнал всичко да му е позволено, а  клакьорките   аплодират позволеността. Гнусно не, ами...чак тъжно Confused

# 1 863
  • Испания
И намерил кого да споменава - Калканджиева. Смяяяяяяяяях и наглост!

# 1 864
  • София
Михов пита Ирина колко струва една дамска прическа (вероятно да сравни с цената на грижите за неговото тупе.)

https://www.vbox7.com/play:e33ce2cc05
Тя отколни въпроса, естествено.

# 1 865
Аз не знам защо сланините на Ути, които са антиреклама на готварските му способности, трябва да ни интересуват.
Мен ако питат, за шапка на предаването му трябва да сложат Лили, с костюма на марионетка и плачевния вид, в който обясняваше жлъчните си проблеми. И отдолу да върви предупредителен надпис, че специалитети на Ути водят до .../ изброяване на здравословните проблеми, причинени от безконтролно плюскане /.

# 1 866
Бианка, даваш идеи за Баш Бай Брадър - да си искаш после хонорара Laughing

# 1 867
  • Варна/Лондон
Михов пита Ирина колко струва една дамска прическа (вероятно да сравни с цената на грижите за неговото тупе.)

https://www.vbox7.com/play:e33ce2cc05
Тя отколни въпроса, естествено.
Каква прическа, неговата тип врабче борец си му пасва точно!

# 1 868
Относно Ути - някой друг усети ли някаква шизофреничност докато отговаряше на зрителските въпроси #Crazy. Този човек откровенно ме плаши, не бих стояла в една къща с него. Тези физиономии които прави просто не са нормални Shocked

# 1 869
  • Тра-ла-ла
Според мен това, което ни показват не е цялата сценка. Блузата на Емануела вече беше запретната отзад. Може да е минавал още 1-2 пъти около нея.

# 1 870
Oх, подозирам, че ще ме оплюете, но красотата на Емануела е от оня тип, който вместо да вдъхновява мъжете, ги принизява и изважда най-гнусното от тях.

# 1 871
Относно Ути - някой друг усети ли някаква шизофреничност докато отговаряше на зрителските въпроси #Crazy. Този човек откровенно ме плаши, не бих стояла в една къща с него. Тези физиономии които прави просто не са нормални Shocked
И лек фалцет на скопено джудже на дядо Коледа. Прав беше лорда, че Ути е истинската чалга в кулинарията с неговото "пиперче" и най-грамадни тигани. С умалителните, които въведе и сега всяка втора жена сервира "кафенце" и "чайче". С начина, по който отпява рецептите си и командори момчето, което е истински готвач в предаването му.

# 1 872
  • София
Според мен това, което ни показват не е цялата сценка. Блузата на Емануела вече беше запретната отзад. Може да е минавал още 1-2 пъти около нея.

Чак казва,че има право ooooh!От къде на къде?! newsm78

# 1 873
Половината предаване гледах без звук. Мислех, че Ирина повече няма да я видя, а те ще ни я натрапват до петък. Не искам да я гледам, а да я слушам - още по-малко. Sick
И сланините на Ути не ми е приятно да ги гледам. Пльокнал се като косатка в басейна и подгъзурниците му пляскат. А Рена, Рена чупи тъпомера. И злобата ѝ е достигнала плашещи висоти. Жалка, гнусна женица.

# 1 874
Вече не зная кой ми е най-гнусен от тримата . Ути-дебел и злобен заради дебелината, Михов-дърт и злобен ,заради старостта , или Христо-бездарен и злобен. Михов трябва утре да си ходи , колкото и да искам с Ути и Рени под ръчичка да се изнесат вкупом. Михов е емблема на мъжката гнусота. Първо -че я опипа , второ ,че отрече , трето -че още тогава и вдигна скандал и обвини нея и четвърто-че поиска извинение и пето ,че иззлобя ,че е грозна и дебела. Е , няма толкова скандално просташко поведение като това. Поне според мен! Да си ходи той ,че наистина ми се догади! И наистина-що за простотия- дошла Лили да хапе Ема и оная другата анти - и тя- толерират насилник и блудник.  Sick #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт