VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 247
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 040
Следя реакцията на изборите в САЩ. ТУк за президент си избраха опипвач... Ако жените не проявим солидарност и противопоставяне на такова поведение- няма кой. Обяснението не е в балканския манталитет. А във възприятието, че жените сме малоценен материал- убеждение натрупано у много мъже от хилядолетия и за жалост обслужвано от женички като Надя, Рени, Иринчето- с нейния слугинаж и "обгрижване". Че даже кака Лили отиде да размаха пръст на Ема да се извини...Нещастници, ще кажа аз. Дъщери и снахи нямате ли? Така ли да ги подмятат чичковците?

# 2 041
  • Пловдив
Михов е на възрастта на господина от предаването на Карбовски, който на 63 си има приятелка на 19. Но той поне не се прави на старец с висок морал, а се радва на връзката си. Михов вероятно е свикнал навън да му ръкопляскат като се държи така, затова се изненада, че точно Емануела го ошамари словесно и каза на висок глас какъв е. Отвратителен мазен чичко. Никой не прави просто така такива подаръци - мен лично би ме обидил с такъв "жест". Букет е напълно достатъчен. Както казваше дядо ми, лека му пръст, когато приемаш подаръци, губиш част от свободата си.

# 2 042
  • Испания
Следя реакцията на изборите в САЩ. ТУк за президент си избраха опипвач... Ако жените не проявим солидарност и противопоставяне на такова поведение- няма кой. Обяснението не е в балканския манталитет. А във възприятието, че жените сме малоценен материал- убеждение натрупано у много мъже от хилядолетия и за жалост обслужвано от женички като Надя, Рени, Иринчето- с нейния слугинаж и "обгрижване". Че даже кака Лили отиде да размаха пръст на Ема да се извини...Нещастници, ще кажа аз. Дъщери и снахи нямате ли? Така ли да ги подмятат чичковците?

Явно, за тях е нормално, а и желано.  Sick

# 2 043
На Кънчев му личи понякога в живото предаване как се чувства неловко, когато говори неща, които очевидно не се нравят на публиката и са изсмукани от пръстите глупости
 Rolling Eyes

# 2 044

Явно, за тях е нормално, а и желано.  Sick
Днес не ми е фройдистки ден, но Фройд вероятно би казал, че малкото или липсата на секс им е проблемът.   Една от участничките тук беше пуснала такова изявление, но с доста цветист нецензурен език и го изтриха. Мъже, обичайте жените си и не ги пускайте други да ги опипват. Embarassed

# 2 045
Първия и втория път, когато се появи Кошлуков, коментираше нормално и обективно. Дори му се радвах. След това нещо му стана.
Направи ли ви впечатление, че коментаторите държаха картончета с логото на предаването (Ернестина и Емил) и доста неловко се опитваха да си прочетат какво им е написано там? Не си спомням друг път да съм виждала подобен диктат, поне публично.

# 2 046
  • Пловдив
Рени специално така му се набутва при всеки удобен случай, че всяко посегателство в нейна посока, би се приело повече от радушно. Хареса си го - стар и платежоспособен. Какво повече да му иска?

# 2 047
  • Испания
Първия и втория път, когато се появи Кошлуков, коментираше нормално и обективно. Дори му се радвах. След това нещо му стана.
Направи ли ви впечатление, че коментаторите държаха картончета с логото на предаването (Ернестина и Емил) и доста неловко се опитваха да си прочетат какво им е написано там? Не си спомням друг път да съм виждала подобен диктат, поне публично.

Да. Затова и писах, че Ернестина поне можеше да си научи въпросите, но вероятно са им дадени в последния момент.

# 2 048
Въпросите им са повече от малоумни. Как ще сготвиш Ути , милионер ли си , простотия до шия казвам аз на такива сценарии. При толкова съществени неща , над които можем да разсъждаваме.

# 2 049
  • Испания
Мнооооооого фотошоп /особено на лицето/ или просто са извадили лукчетата:

Скрит текст:

# 2 050
  • на брега на морето
Не си спомням друг път да съм виждала подобен диктат, поне публично.
Миглена и Емануела здраво разбуниха кошера; вероятно не е могло да бъде предвидено такова развитие. Както каза красивата Емануела - исках да им сваля маските.

# 2 051
Мнооооооого фотошоп /особено на лицето/ или просто са извадили лукчетата:

Скрит текст:
Тази снимка е от 2007-ма, използвали са я за плакатите. Факт е, че има фотошоп, но и тогава е била доста по-слаба от сега.

В лице Рени доста младее, слабото място на външния й вид е фигурата й и абсолютно ненужното наливане на силикон в нейния случай. Станала е като дойна крава с толкова кубици.

Понеже много се писа за това, че децата на Емануела ще се срамуват от нейното поведение, смятам, че и тези на Рени също ще са обект на подигравки. Тя се показа като изключително невеж човек, без никакъв стил и вкус, че и много злобна. Все черти, които не са за подценяване. Горките й синове...

# 2 052
Абсолютно!
Един джентълмен, трябва да знае кога да спре. Ако на една част от жените това поведение на "джентълменство" им харесва, няма проблем, това си е тяхна работа,но има и друга, на която следва да се извиниш, че си попрекалил и достойно да се отдръпнеш. За жалост, след като биват овикани, много жени млъкват и не отстояват правата си. На мен лично ще ми е неприятно един мъж на достолепна възраст, с претенции за кавалер, при подаряване на букет за рожденния ми ден ме целуне уста в уста или по врата, пък било то за кратко. Бих се почувствала неловко...

Общо взето това ми е най-скучния сезон, с най-мързеливите съквартиранти, с най-отказваните мисии, с най-набедените випове, няма любовна история, няма интрига, няма поука... Жалко, тази година социалния експеримент не се получи!  Tired

# 2 053
От ФБ за Ути :
Е как?Утьо се подиграваше на феновете на Миглена и Емануела....понеже неговите днес са..Папата,Тръмп,Уди Алън,Хърбърд Уелс,нейно величество английската кралица...смешниккк дебел,а на Ирина очаквам да са Махатма Ганди,подръжниците на Петър Дънов,издателите на Наръчник за най-добрата домакиня...ПомИяри мръснииииии,не мога да ви понасям с вашите префърцунени маниери,виждания и разсъждения...слезте на Земята,станахте зарезил!!!

И още :Добър въпрос,щом го избутаха до тук....неговите фенове са,като извънземните-всички говорят за тях,но никой не ги е виждал.

Та се сетих- Ути се хилеше като ряпа на "подбора" на ББ на феновете , които ни излъчиха / тенденциозно подбрани , естествено/ , а неговите фенове кои ли са  newsm78

# 2 054
Сега изгледах епизодите от понеделник и вторник. Умопомрачителна компания на финал.  А зрителското включване с въпроси беше еманация на простотията. Нивото е такова, няма какво да се учудвам, макар и да не ми харесва.
Та на принципа "сред слепци едноокия е цар" си мисля, че наистина от тия оставащите трябва Ути да спечели. Ама няма да спечели, разбира се. Чалга-културата победи. Пак.

Общи условия

Активация на акаунт