VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 124
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 055
ТЕСТ ЧИЙ ФЕН СТЕ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ
  1 Поканени сте на вечеря. Къде бихте избрали да отидете
  А) Уютна обстановка. Изискани ястия. От уредбата (няма музика) но домакинята със спокоен монотонен глас Ви казва да се отпуснете ,да не се тревожите ,страхотен сте и ще се грижат само за вашето удобство и благополучие.Дори ще ви изперат. Прибирате се щастлива и доволна и с ужас установяте ,че в интернет и всички медии гърмят колко вие сте проста и недодялана. Волован от бутерка не различавате. Изплюскала сте тонове кашкавал,мърла не си изми чинията. А на всичко отгоре и неблагодарница. Домакинята услужливо вече ви е взела и мъжа и домочадието за да се грижи и за тях ,а вие не целувате ръка
  Б) Стилна обстановка , здравословна храна,не се пие и пуши ,но навсякъде наоколо е окачено...вашето бельо. Дори и онова от панера за пране. Всичките ви кирливи ризи са на показ,всички компромати за вас се разискват ,а вие искрено и лично се оправдавате ,че сте нахранила децата преди да дойдете на вечерята . От уредбата се чува само смях при всеки ваш отговор.
  В)Леко мърлява обстановка. Паница шкембе чорбичка с много чесънче. На плахия ви опит да откажете ,милият червендалест домакин изведнъж озверява ,вади сатър ,очите му изскачат от орбита ,гащите му падат. Не чувте музиката от уредбата(може и хубава да е била) от истерични крясъци ,колко сте некултурна и невъзпитана ,неестествена чалгарка.Децата трябва да ви ги вземат т.к. не ги храните здравословно (чесънът е полезен) и са в смъртна опасност .Направо ги разболявате с вашите втедни манджи
  Г)Обстановката е обикновена. Храна има малко кашкавал за мезе на пиенето но се пуши на топло. Разговорът е за силикони ,мъже и прочие. От уредбата гърми чалга. Вие си подпийнала (за да не ви дразни), но спокойно,Вас никой не ви гледа ,всички погледи са в прелестната домакиня.
 Д) Обстановката..абе на кой му пука докато пиян старчок го гони около масата. Иска да провери корема ви дали сте гладна . Храна няма и без това сте дебела. Музика също няма , но ви се предлага микрофона ,вие да попеете а после ще решат заслужавате ли храна.
  Е) Обстановката е ултрамодерна и скъпа.Има храна ..но домакини не се виждат. Мунават часове ,май ви се мерна някаква мъжка фигура в коридора..но може и да си въобразявате. Нечий май мъжкко глас понечи нещо да каже, но веднага заглъхна. От уредбата Достоевски изпълнява химна..
СЛЕДВА ТЪЛКУВАНЕ НА ОТГОВОРИТЕ ВИ

# 2 056
Сега изгледах епизодите от понеделник и вторник. Умопомрачителна компания на финал.  А зрителското включване с въпроси беше еманация на простотията. Нивото е такова, няма какво да се учудвам, макар и да не ми харесва.
Та на принципа "сред слепци едноокия е цар" си мисля, че наистина от тия оставащите трябва Ути да спечели. Ама няма да спечели, разбира се. Чалга-културата победи. Пак.
Ти Миглена за чалгар културна ли я считаш ?

# 2 057
Интересно ми е как изглежда дъщерята на Вальо? И точно, защото е баща на момиче, ми е още по-странна реакцията му. Освен наистина да не влага никакъв подтекст в действията си? Не мога да си обясня по друг начин такова излагане от уж улегнал мъж на преклонна възтаст. Толкова плюене по Емануела, толкова обиди. Няколко пъти през сезона каза, че е виждал много по-красиви жени, че е дебела и т.н. Ще ме извинява, но ако Емануела е дебела, аз съм трамвай. Виждала съм я на живо, без сценичен грим и облекло - по дънки, с малкото й дете в парка и мога да кажа, че изглежда идеално. Само е малко нисичка (поне според мен), но дебела абсурд! А и това беше преди година и нещо, няколко месеца след раждането, сега дори още е отслабнала.

Скрит текст:
попаднах на тази снимка на Рени от 2007-ма, много ми харесва тук

# 2 058
  • Испания
Интересно ми е как изглежда дъщерята на Вальо?

http://www.bulphoto.com/events/8508/

Вероятно и това:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 12:59 от smileys

# 2 059
  • Тра-ла-ла
Това на снимката Диплома за начално образУвание ли е?! Laughing

# 2 060
  • Испания

Joy Е, ти пък. За основно.  Joy

# 2 061

Не знам за какво образУвание е, но изглежда потресаващо. Тоя стайлинг ма кара да драйф@м.

# 2 062
Сега изгледах епизодите от понеделник и вторник. Умопомрачителна компания на финал.  А зрителското включване с въпроси беше еманация на простотията. Нивото е такова, няма какво да се учудвам, макар и да не ми харесва.
Та на принципа "сред слепци едноокия е цар" си мисля, че наистина от тия оставащите трябва Ути да спечели. Ама няма да спечели, разбира се. Чалга-културата победи. Пак.
Никога не бих подкрепила човек като Ути Бъчваров които убива животни за мен това си е чисто зверство .
http://www.blitz.bg/layfstay/shoubiznes/uti-bchvarov-zloveshcho- … t_news457564.html

# 2 063

Ути? И защо точно пък той. Един довод в негова защита, моля.

# 2 064

Не знам за какво образУвание е, но изглежда потресаващо. Тоя стайлинг ма кара да драйф@м.

Е, хайде сега пък чак потресаващо. Съвсем нормално за сцена изглежда - снимката е от Пирин фолк, от там е и наградата и за тази песен http://www.renistar.com/audio.php?pg=11&i=119 На лайфа в понеделник беше потресаваща наистина, но тук ми харесва. Само пак да кажа - да не беше прекалявала с кубиците...

# 2 065

Е, хайде сега пък чак потресаващо. Съвсем нормално за сцена изглежда - снимката е от Пирин фолк, от там е и наградата и за тази песен http://www.renistar.com/audio.php?pg=11&i=119 На лайфа в понеделник беше потресаваща наистина, но тук ми харесва. Само пак да кажа - да не беше прекалявала с кубиците...

Извинявай, че съм на мнение, различно от твоето, но няма сила в света, която да ме накара да харесам това. Абсурд.

# 2 066
  • Тра-ла-ла
Рени не си е мръднала много от стайлинга през годините

# 2 067
Аз се опитвам да се сетя за поне няколко разлики между Ути и разните там личности с прякори на зеленчуци, виреещи на сянка, обикновено с височайша държавна подкрепа.
Зесега единствената разлика, която ми хрумва е, че той залага на кулинарния геноцид, другите ползват традиционни оръжия.
И дотам.
Иначе и на визия, и по манталитет, и с цялата му шуро-баджанашка биография, агресивно поведение - докарва го идеално.
Да вземе и той да започне да търси себе си, пък току виж се е видял отстрани и си даде сметка, че той е емблематичен пример за чалга култура в действие.

# 2 068
  • Бургас
Ути направи едно много грозно изказване за феновете на Емануела. Чест и направи на Миглена като каза, че се гордее с феновете си.
Що за идиот трябва да си, за да обиждаш хора, които те подкрепят и то в национален ефир. Да, не показаха такива фенове на Ути, но това не означава, че няма такива. Защото тези хора трябва да се уважават. Защото без тях и Ути и Тръмп са пълна нула.
Не знам кой трябва да спечели. Но знам, че тези така наречени ВИП хора показаха много грозно поведение. С какво право казваш ,,тежко на майка България, че има майки като теб,,, като в същото време крещиш, обиждаш и тъпчеш жена. Такъв ли пример ти даваш на децата? Така ли би искал да се държат с твоето дете един ден?
Този сезон ще се запомни с обидите, виковете и абсолютната липса на толерантност към човешката индивидуалност и разбирания. За мен останаха две неща:
1.  Можеш да обиждаш и злословиш на воля, ако след това се извиниш. И после имаш пълно право да твърдиш, че си достоен и добър човек.
2. Можеш да хвърляш камъни по другите, удобно забравяйки собственото си поведение, да осъждаш и клеветиш. Без дори да се замислиш, че в друга ситуация, оплютият можеше да бъдеш самият ти. Защото един мъдър човек беше казал: ,,Нека хвърли камък пръв този, който няма грехове.,,

# 2 069

Извинявай, че съм на мнение, различно от твоето, но няма сила в света, която да ме накара да харесам това. Абсурд.
Само предполагам, това явно се харесва изключително много.....   след всичките изписани суперлативи в темите.    Laughing
Скрит текст:

Дааа, изобщо не трябва да се срамуват децата й с подобна ....майка.     Joy

А тук прилича на травестит   Mr. Green

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт