VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 278
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 070
Цоп обратно, имам две предавания за гледане и 130 страници за четене Crazy Справих се с изпита, сега остава и да има резултат  Laughing

Днес още един ли ще излиза? Или и днес и утре?  А финала кога е  Joy Joy Joy

Предложения за анкети ако има - насреща съм, нито съм гледала нито имам добри идеи за допитване, а кой искаме да стане любимата звезда вече многократно сме писали.  

# 2 071
  • Ямбол
Първия и втория път, когато се появи Кошлуков, коментираше нормално и обективно. Дори му се радвах. След това нещо му стана.
Направи ли ви впечатление, че коментаторите държаха картончета с логото на предаването (Ернестина и Емил) и доста неловко се опитваха да си прочетат какво им е написано там? Не си спомням друг път да съм виждала подобен диктат, поне публично.
Логично е да се сетиш, че там са си записали въпросите, които ще задават към участниците. Това не е диктат, а съобразителност да се пести време.

# 2 072
Скрит текст:
Това на снимката Диплома за начално образУвание ли е?! Laughing

Не знам за какво образУвание е, но изглежда потресаващо. Тоя стайлинг ма кара да драйф@м.

Е, хайде сега пък чак потресаващо. Съвсем нормално за сцена изглежда - снимката е от Пирин фолк, от там е и наградата и за тази песен http://www.renistar.com/audio.php?pg=11&i=119 На лайфа в понеделник беше потресаваща наистина, но тук ми харесва. Само пак да кажа - да не беше прекалявала с кубиците...

Извинявай, че съм на мнение, различно от твоето, но няма сила в света, която да ме накара да харесам това. Абсурд.

Никъде не съм написала, че трябва да си на моето мнение, а че изказването ти е леко крайно. Предполагам, ако бях качила снимка на Емануела, с дантеления чорапогащник щеше да е по-харесвана. За мен има значение и за какво събитие е даден стайлинг. Колкото и да е глуповата Рени, не е тръгнала така по улицата посред бял ден все пак. И под "тук много ми харесва" имах предвид излъчването й и в лице - грим, прическа - отива й Не съм коментирала облеклото, но явно не се изразих достатъчно ясно. Поправям се.

# 2 073
Днес излиза един
Анкета?

# 2 074
  • Испания
Цоп обратно, имам две предавания за гледане и 130 страници за четене Crazy Справих се с изпита, сега остава и да има резултат  Laughing

Днес още един ли ще излиза? Или и днес и утре?  А финала кога е  Joy Joy Joy

Честито!  bouquet

Днес още един ще гонят. А финалът... newsm78 Outta Joint Tired

# 2 075
А Борко беше ли казал веднъж в изповедалнята, че извън къщата не би имал нищо със жена като Емануела, или съм сънувала newsm78

# 2 076
  • София
Аз мисля, че точно тази година им се получи добре социалният експеримент, наречен ББ. Особено случката с Дузпата и Емануела. Реакциите вътре показват много добре различните мнения и приоритети по въпроса.

# 2 077
  • Испания
А Борко беше ли казал веднъж в изповедалнята, че извън къщата не би имал нищо със жена като Емануела, или съм сънувала newsm78

Сънувала си. Каза точно обратното.  Peace

# 2 078
И аз имам такъв спомен
И то точно, защото ми направи впечатление, че той не би имал нищо  общо с нея, защото имала две деца

# 2 079
Аз мисля, че точно тази година им се получи добре социалният експеримент, наречен ББ. Особено случката с Дузпата и Емануела. Реакциите вътре показват много добре различните мнения и приоритети по въпроса.
Аз не съм на същото мнение, но уважавам твоето. Кажи какво друго ти хареса в този сезон?  Peace

# 2 080
И аз мисля като Лиляна.
И на Ернестина и на Кошлуков им личеше, че истински се вживяват и си им идва отвътре.
Двубоят Кошлуков-Миглена ще остане незабравим, а изкривената от злоба физиономия на Ернестина - неповторима.
Довечера да вземе да си ходи Христо, ама направо извъземните да си го прибират и хич да не се връща.
Така и така все в сянката на Христо Шопов ще си остане и ще среща разочаровани погледи, като видят хората, че не е онзи Христо.
Що му трябваше да излиза от тази роля и да влиза ролята на "насилен и поруган 40 годишен девственик", не знам.

# 2 081
smileys , Hug Hug Hug bouquet

За анкета имам някакви идеи, но не са кой знае какво, а и ми липсват опциите.

Участието на кого от изброените "най-мразени" от зрителите участници във ВИП брадър не харесвате /най-много/ - Ирина, Червенкова, Райна, Бони, Соня Култуклиева, Ива Екимова, Иво Танев, Луна, Виолета Здравкова, Венета Райкова, не мога да се сетя за повече и да добавя други опции

Кой е коментатор / защитник харесахте най-много? Тук също трябва да прегледам лайфовете за да не пропусна някого.

# 2 082
  • по пътя
Бианка, явно двете с теб сме почитателки на другия Христо, Шопов Laughing( малко спам-постановките му са уникални и двете, които прави), макар че и в този има някакъв чар. Simple Smile

# 2 083

За анкета имам някакви идеи, но не са кой знае какво, а и ми липсват опциите.

Кой ще излезне довечера?

# 2 084
Тя в момента показва това - кой искаме да излезе, а във втората тема решихме, че няма смисъл от анкети в които предполагаме кой ще излезе или кой ще бъде номиниран. Може би когато останат 5-3 души можем да пуснем две в едно - кой искате да излезе, и кой мислите, че ще излезе. Така ще се отчете и подредбата на звездите, а и няма да има един чаршаф за скролване с 13-14 опции  Peace

Общи условия

Активация на акаунт