VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 264
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Брюксел / София
Миглена мн добре отговори на Кошлуков и обясни защо са приятелки с Емануела.
Каза, че я харесва защото Емануела има сърце. Не е казвала, че Емануела блести с интелект. Каза си жената, че не е слушала песните й.
Пък и да е яхнала вълната на чалгата - какво лошо има в това? Нали ББ е игра-тя я играе.
Защо Ути, Михов, Роро или Ирина не яхнаха същата вълна, нали са мн умни и интелигентни?!

# 2 116

........Пък и да е яхнала вълната на чалгата - какво лошо има в това? Нали ББ е игра-тя я играе.
Защо Ути, Михов, Роро или Ирина не яхнаха същата вълна, нали са мн умни и интелигентни?!

Защото Миглена играе, пък и е свикнала да постига всичко сама, а умниците и ЕнтИлигентните се взеха насериозно и считат, че са по-по-най и им се полага - победа, уважение, да командорят, обиждат, обвиняват, опипват и каквото още се сетите. Peace

# 2 117
А дали ББ не си направи чиста гавра с "интелектуалците" в къщата с това условно деление  newsm78
За да им гледа "сеира" . А те , взеха ,че си повярваха  Peace. За разлика от тома Миглена истински се забавлява с етикетчето си . чудно ми е , ако бяха забили Ути , или Ирина , в този отбор , вместо Деси , какви ли безценни лица , щяхме да видим.
От цялата тази работа с "интелектуалците" ме дразни, че за публиката, която не знае колко безсънни нощи, четене, изпити, изследвания коства това да станеш интелектуалец, интелектът ще се сведе до беглите представи на префърцунени псевдо випове.

# 2 118
  • Испания
Big Brother Bulgaria
преди 4 мин. ·
Мисия „Гореща линия” даде възможност на феновете да се чуят с любимците си сред финалистите, а тази вечер ще видим как народната любов буквално ще просълзи Миглена. Дамата в червено ще признае, че не е и предполагала възможността толкова хора да я подкрепят, а позитивите по неин адрес ще пропукат твърдата ѝ черупка и Меги ще се отдаде на емоциите. Дали масовата подкрепа ще притесни противниковия лагер?

# 2 119
  Винаги ми е харесвала оправноста на Миглена. Пада, става изтупва коленете и продължава. Даже преди година и изпратих покана във фейсбук, но нещо не ме отрази. Може би защото имаше вече 4-5000 приятели. Тя е това, което мечтая да бъда. Има страхотно дар слово което използва точно и безапелационно. Но не го хаби за хората във формата след като и стана ясно, че това ще бъде напразно. В къщата е като мим, лицето и усмивката и са като написана книга - който иска да чете. А какъв тандем са с Емануела. Сече и пипето на таз мома, бе. Какво е чела и колко е чела в живота не я притеснява -нужната информация си я набавя в движение. А с Миглена, която без дуднене и високомерие /каква огромна разлика в това от най добрата майка/  са ауууууууу.

# 2 120
Това на снимката Диплома за начално образУвание ли е?! Laughing

Joy Е, ти пък. За основно.  Joy
Може и грамота да е за връчване на Нобелова награда.😈😆

Скрит текст:
...
И под "тук много ми харесва" имах предвид излъчването й и в лице - грим, прическа - отива й Не съм коментирала облеклото, но явно не се изразих достатъчно ясно. Поправям се.
Не външният вид (в случая това, че е закръглена и стайлингът й) е най-големият проблем на Рени. Да не говорим, че е и симпатична в лице. Peace Мисля си дори, че хората биха й простили простотата и незнанието.
Проблемът е в характера й, поведението.. безгръбначна, хлъзгава е. Peace

# 2 121
  • ВАРНА
 Според видяното от мен досега, Емануела е умна, просто не е образована достатъчно.Демонстрира усет и комбинативност.За разлика от нея Рени си е простовата.Не само няма знания,ами чудесно го показа .Щом не си сигурна не използвай "купешки" думи.

# 2 122
Според видяното от мен досега, Емануела е умна, просто не е образована достатъчно.Демонстрира усет и комбинативност.За разлика от нея Рени си е простовата.Не само няма знания,ами чудесно го показа .Щом не си сигурна не използвай "купешки" думи.

Направо си е проста, милата. Много проста. А в комбинация с "много тъп", става страшно направо. Sick

# 2 123
Направи ли ви впечатление в понеделник на лайфа Кошлуков направо инфаркт щеше да получи от напрежение да убеди всички колко зла жена е Миглена? Какво му стана на този човек? Откъде толкова хъс на махленско ниво? Единственото ми обяснение е, че е бил разстроен следизборно и си го изкара, плюейки Миглена.
Значи така ме дразни гласът на Кошлуков, че едва го търпя. В комбинация с ъс злобата, която издиша този човек, просто е нетърпим!
Беше уникално преживяване да видим, как Миглена Ангелова закичи задника на Кошлуков с рози. А той безсилно пририта два три пъти с крак и утихна.

# 2 124
Може ли да ми кажете дали Ирина вече беше при Гала и дали каза нещо "интересно", моля?

Не, не е била.
Мн благодаря, явно след като е видяла/прочела всенародната "любов" се е покрила. Дано да е за дълго.

Oще не са гостували Надя и Деси и на Ирина ще и дойде редът. Peace

Тъкмо ще има време да се подготви...психически  Mr. Green

# 2 125
Скрит текст:
Цитат
..............Нямало как Миглена да харесва Емануела, защото не я познавала, не била чувала за нея, пък сега изведнъж големи приятелки. Тука логиката само той си я разбира, защото аз такава не виждам. Хората се срещат, запознават се и стават приятели. Не е нужно да си бил фен на някой преди това, за да можеш да си му приятел. Според мен
Скрит текст:
приятелството между тях е съвсем искрено и основано на сходства в характера.
Е, надявам се да не пита пак някой защо Мигленчето била тип чалгаджийка по душа....     Laughing

А сериозно:
На Миглена й е през оная работа и за Емануела, и за чалгата.Тя просто се възползва, първо да не стои сама като кукувица 2 месеца, и второ, напълно хитро, предвидливо и подмолно яхна вълната почитатели на чалгата.Сами видяхме кои и какви са феновете на Емануела, които заради нея подкрепят и приятелката й.
Като свърши брадъра, може от кумова срама да се засекат още 2-3 пъти, заради задължението да дават интервюта по разни предавания в Нова, и после тотално ще забрави, че Емануела изобщо е съществувала някога......

[/spoiler]

Звездите ти го говорят, явно.  Хаплодисменти! Mr. Green 
 smile3501

# 2 126
Според мен Миглена вижда в Емануела себе си на младини. Не изцяло, но имат общи черти. Бракове, деца, кариера, непримиримост..Имат общи черти в характера, това ги сплотява според мен.

# 2 127
Миглена и Емануела се сплотиха, защото и двете бяха аутсайдери в къщата. Такива са и в живота. И двете искат това, което иска и Ирина - кариера, заможен мъж, деца, семейство, известност. Не знам как не виждате, че за точно същото се напъват. Особено Емануела Клевъра - тя само с богати мъже ходи, деца им ражда и тя самата им се бута и предлага. Обаче нещо не ѝ се получава за момента. Можеше и нещо да научи от Ирина в тази насока  Wink, в един цирк играят все пак  Laughing.

Миглена е друга работа. Тя поне е умна, само една от връзките ѝ е с по-заможен мъж, другите са измекяри, нейни сродни души. Дано поне тя да спечели, а не Емануела. И не, нищо общо нямат двете, освен нерадостната си съдба.

# 2 128
Имам чувството, че ще прецакат Боби днес  Sad, Кънчев му е набрал от миналата седмица. Ще е много тъжно ако си тръгне преди Ренката и тримата почетни джентълмени. Ако има гласуващи постнете текст 1 на номер 17701(Миглена и Емануела не са застрашени според мен).

# 2 129
Миглена и Емануела се сплотиха, защото и двете бяха аутсайдери в къщата. Такива са и в живота. И двете искат това, което иска и Ирина - кариера, заможен мъж, деца, семейство, известност. Не знам как не виждате, че за точно същото се напъват. Особено Емануела Клевъра - тя само с богати мъже ходи, деца им ражда и тя самата им се бута и предлага. Обаче нещо не ѝ се получава за момента. Можеше и нещо да научи от Ирина в тази насока  Wink, в един цирк играят все пак  Laughing.

Миглена е друга работа. Тя поне е умна, само една от връзките ѝ е с по-заможен мъж, другите са измекяри, нейни сродни души. Дано поне тя да спечели, а не Емануела. И не, нищо общо нямат двете, освен нерадостната си съдба.
Ау, чак пък "нерадостна съдба", "аутсайдери в живота"- кога им свети бе Ирини? Потропвала ли си им освен на вратата на тоалетната в къщата и по домашните им врати ли? Да ги питаш дали са си наваксали на заможни мъже и секс? Елементарни анализи и внушения, достойни за някой, чието ниво на успех в живота е "сайдерство"(side by side), като антипод на аутсайдер е да се вземеш с богат мъж... Тъжна работа...

Общи условия

Активация на акаунт