VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 302
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 100
Едно мнение от ФБ, което ми хареса:

Скрит текст:
Marcela Galatti Защото обществото ни е много, ама много сексистко! Винаги жената е виновна, а мъжът винаги е оправдан. Христо се напива - Емануела му е виновна, че се е осрал и повръщал та чак не можел да говори и гледа (по негови думи)! Еми повишава тон и се защитава - тя е лошата! Тя е агресивна, тя е невъзпитана! Не Ути, не Торнев, не някой друг, които я провокират сума ти време. Жана и Глория са емоционални - номинираме ги заради това! Жена не може така да се държи! Жените трябва да са тихи, кротки и обрани (думи на Надя например)! Мъжете могат да крещят и беснеят Те като са емоционални, е похвално! Наричат ги "мъжкари", "искрени".. Боби го номинираха и мъже и жени, защото "не удрял по масата", т.е. не бил мъж. Но ако Меги се смее силно и заявява позиция? Как смее! Тя е дама, трябва да държи на одобрението на тълпите, да се сме тихо, деликатно и безшумно и да не смее да отказва мисии. Но ако Христо го направи? Няма проблем! Само мърморим тихо по ъглите. Мъж крещи, изпуска си нервите, нагрубява жени.. Никой не коментира какъв баща е и какъв пример дава на децата си! Но жените в къщата всички ги разпънаха на кръст и те се разпънаха една друга да се гледат какви майки били! Не чух никой мъж да слага под въпрос бащинските качества на друг! Ути и той - Емануела била пияна с мъже! А Христо не беше пиян с жена в тоалетната. Само Еми беше.. Не чух и никой мъж вътре да се подиграва на друг, че нямал семейство! Но жените една друга се изядоха да се чоплят коя имала мъж и коя нямала. Сякаш това им дава някаква допълнителна стойност! Лили и Ирина многократно заявиха, че се смятат за нещо повече (и за по-успели), от други които нямат мъж към момента. Сякаш като имат мъж се чувстват повече хора. Изобщо много разочароващо мислене има обществото ни още. Само Меги и Еми не показаха женомразко мислене на подчинени женички с промити от мъжкото съсловие мозъци.
+1 Peace

+1

Довечера елиминации ли ще има или не съм чула правилно?

Вече почвам да се дразня, как може на бялото да кажеш черно? От самото начало мачкат и плюят МИглена и Емануела и видиш ли те били виновни?! Как така за всичко бе, а другите са невинни, добри и криле ще им сложат още малко.  ooooh! Досега не съм била разочарована толкова от водещия г-н Ники Кънчев и коментаторите, визирам Кошлуков и Ернестина.  Peace

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 15:33 от zveti81

# 2 101
  • Испания

Довечера елиминации ли ще има или не съм чула правилно?

Ще има.

# 2 102
  • Брюксел / София
Може ли да ми кажете дали Ирина вече беше при Гала и дали каза нещо "интересно", моля?

# 2 103
  • Испания
Може ли да ми кажете дали Ирина вече беше при Гала и дали каза нещо "интересно", моля?

Не, не е била.

# 2 104
Едно мнение от ФБ, което ми хареса:

Скрит текст:
Marcela Galatti Защото обществото ни е много, ама много сексистко! Винаги жената е виновна, а мъжът винаги е оправдан. Христо се напива - Емануела му е виновна, че се е осрал и повръщал та чак не можел да говори и гледа (по негови думи)! Еми повишава тон и се защитава - тя е лошата! Тя е агресивна, тя е невъзпитана! Не Ути, не Торнев, не някой друг, които я провокират сума ти време. Жана и Глория са емоционални - номинираме ги заради това! Жена не може така да се държи! Жените трябва да са тихи, кротки и обрани (думи на Надя например)! Мъжете могат да крещят и беснеят Те като са емоционални, е похвално! Наричат ги "мъжкари", "искрени".. Боби го номинираха и мъже и жени, защото "не удрял по масата", т.е. не бил мъж. Но ако Меги се смее силно и заявява позиция? Как смее! Тя е дама, трябва да държи на одобрението на тълпите, да се сме тихо, деликатно и безшумно и да не смее да отказва мисии. Но ако Христо го направи? Няма проблем! Само мърморим тихо по ъглите. Мъж крещи, изпуска си нервите, нагрубява жени.. Никой не коментира какъв баща е и какъв пример дава на децата си! Но жените в къщата всички ги разпънаха на кръст и те се разпънаха една друга да се гледат какви майки били! Не чух никой мъж да слага под въпрос бащинските качества на друг! Ути и той - Емануела била пияна с мъже! А Христо не беше пиян с жена в тоалетната. Само Еми беше.. Не чух и никой мъж вътре да се подиграва на друг, че нямал семейство! Но жените една друга се изядоха да се чоплят коя имала мъж и коя нямала. Сякаш това им дава някаква допълнителна стойност! Лили и Ирина многократно заявиха, че се смятат за нещо повече (и за по-успели), от други които нямат мъж към момента. Сякаш като имат мъж се чувстват повече хора. Изобщо много разочароващо мислене има обществото ни още. Само Меги и Еми не показаха женомразко мислене на подчинени женички с промити от мъжкото съсловие мозъци.
  Peace

И една снимка пак от там
Скрит текст:

Мдааа...без коментар  Peace

# 2 105
  • Брюксел / София

Не, не е била.
Мн благодаря, явно след като е видяла/прочела всенародната "любов" се е покрила. Дано да е за дълго.

# 2 106
  • Испания

Не, не е била.
Мн благодаря, явно след като е видяла/прочела всенародната "любов" се е покрила. Дано да е за дълго.

Naughty Не се и надявай! Днес беше продължението на разговора с Роро. Гала обеща, че и утре ще има от него. Не са били в предаването и Десислава, и Надя. Ще ги гледаме поне до Коледа.

# 2 107
  • София

Не, не е била.

Oще не са гостували Надя и Деси и на Ирина ще и дойде редът. Peace

# 2 108
Честно казано бъртвежите и на двамата от планетарния свят Льольо и тетка ирина ме натоварват Аз им давам, Червен картон и отказвам да се натоварвам с тяхното доживотно търсене .

според мен диагнозата е
Нарцистичното разстройство на личността се отнася към групата на драматичните личностови разстройства. То съчетава подчертано нестабилно емоционално състояние с изкривена представа за собствена личност. Характеризира се с преувеличено себеуважение, чувство за превъзходство, пълно ангажиране на вниманието със собствените успехи и способности, убеденост във възможностите и едновременно с пренебрежение към качествата и заслугите на околните.

Това поведение обаче,  прикрива една крехка, лесно ранима, несигурна личност, уязвима към критика, неуспех, поражение.

Скрит текст:

Кои са 6 от сигурните признака, че страдате от нарцисизъм:
1. Едностранно слушане
Нарцистично слушане се фокусира върху това как да се отхвърли, отрича, игнорира, да се намали, да се злепоставя или по друг начин възгледите на другите да изглеждат незначителни.
Тонът е презрителен, а не заинтересован. Често отговорите започват с „Но…“, което е лингвистичното „delete”.
2. Нарцисът свързва всичко със себе си
Характерно за нарцисът е да смята, че винаги е прав, винаги знае повече, да насочва разговорът към себе си при всяка удобна възможност – какво е постигнал, какво е направил. Всички желания се изпълняват независимо от това дали ще бъдат наранени други хора.
3. Правилата не важат за мен!
Поведението на хората със силно изразен нарцисизъм смятат, че могат да вършат нещата според своите желания. Смятат, че правилата са за другите, но не и за тях.
4. Не понасят критиката!
Никой не обича да бъде критикуван, но при ярко изразеният нарцисизъм, критиката се понася изключително трудно. Нарцисът обича да критикува и смята това за нормално, но когато критиката е насочена към него, нещата стоят по друг начин.
5. Никога не поемат вината!
Ако нещата с другите не вървят добре и има конфликти, то нарцисът винаги обвинява другия. Нежеланието да поемат отговорност за грешките си е типична характеристика при нарцисизъм.
6. „Ако съм ядосан/а, вината е твоя“
Това е типична реплика на всеки нарцис. „Ти не ме изслушваш. Ти ме критикуваш. Ти се опитваш да ме контролираш. Гледната ти точка е грешна. За това ти трябва да се извиниш, а не аз! Аз не съм отговорен/а дори за гнева си. Аз съм ядосан/а заради теб!

# 2 109
Поведението на Михов, а не на Емануела е отвратително и недостойно за побелелите му коси. Той трябва да й се извини и не само той, но и всички жени, които застанаха на негова страна и обвиниха Емануела, че не си е затраяла. Изобщо цялата случка Михов сам си я раздуха, като скочи като опарен и почна да се оправдава. Вижда си се ясно, че пусна ръка, вдигна й блузата и на всичкото отгоре мазно й говореше "Я да видя как си... добре си" докато разглеждаше под блузата. И аз не бих могла да си стоя кротко и да го изтърпя това. А после как отиде и почна да ги целува другите две по рамената, а те милите не смеят да мръднат. Няда даже гледаше Емануела укорително  Sick  Аз пък си мисля, че вчера съвсем нарочно се изцепи пред Рени, че Емануела била твърде дебела за него, един вид Рениту да си превежда и да спре да му се натиска...
Подкрепям за Михов  Peace Ако наистина е джентълмен, като какъвто иска да го приемат хората, трябваше да отиде при Емануела, да се извини, да каже, че съжалява, ако я е засегнал или обидил с поведението си. Дори, ако ще да беше казал, че по принцип има по-свободно поведение и не е предполага, че й е неприятно, пак щеше да излезе по-бял от цялата работа. Но не! Той като типичния коцкар - напада, самонавива се, чак търси извинение. Много ниско падна с низките си страсти.

Скрит текст:
Кошлуков също взе да изпушва и да говори глупости. Нямало как Миглена да харесва Емануела, защото не я познавала, не била чувала за нея, пък сега изведнъж големи приятелки. Тука логиката само той си я разбира, защото аз такава не виждам. Хората се срещат, запознават се и стават приятели. Не е нужно да си бил фен на някой преди това, за да можеш да си му приятел. Според мен приятелството между тях е съвсем искрено и основано на сходства в характера. И двете са силни духом, не се втеляват когато някой се опитва да ги уязви, гледат от веселата страна на нещата, притежават самоирония и не остават длъжни, когато ги нападат.

Надявам се да излезе Рени, че вече ми става лошо от глупостите й, и нереалистичната й преценка както за нея, така и за останалите.

И за това те подкрепям. Рени трябваше още миналата седмица вместо Надя да си беше тръгнала. Доста излагация щеше да си спести, на нас също.

# 2 110
  • София
Уф, сега гледам снощния епизод. Вальо Михов е някакъв пълен дебил, а клакьорите са го задминали!   Sick

# 2 111
За приятелството между Меги и Ема-съгласна съм с написаното по-горе.
Това ,че съм приятел с един човек, не значи, че споделям всичките му хобита и интереси. Та не е задължително да ходя на концертите например на Емануела, ако съм й дружка.

ПС...това определение за "приятелство" важи само за Ирини-там другарят се обезличава и приема формата, думите и мислите на Стрина Peace

# 2 112
Скрит текст:
Това на снимката Диплома за начално образУвание ли е?! Laughing

Не знам за какво образУвание е, но изглежда потресаващо. Тоя стайлинг ма кара да драйф@м.

Е, хайде сега пък чак потресаващо. Съвсем нормално за сцена изглежда - снимката е от Пирин фолк, от там е и наградата и за тази песен http://www.renistar.com/audio.php?pg=11&i=119 На лайфа в понеделник беше потресаваща наистина, но тук ми харесва. Само пак да кажа - да не беше прекалявала с кубиците...

Извинявай, че съм на мнение, различно от твоето, но няма сила в света, която да ме накара да харесам това. Абсурд.
Само предполагам, това явно се харесва изключително много.....   след всичките изписани суперлативи в темите.    Laughing
Скрит текст:

Дааа, изобщо не трябва да се срамуват децата й с подобна ....майка.     Joy

А тук прилича на травестит   Mr. Green

Скрит текст:
[/spoiler]

Краси, явно си много в час с чалгаджийския стайлинг, веднага ме "застреля" с подходящите фотки.  Респект!  newsm10
В час, колко да съм в час....     Laughing   излизат в Гугъл, като напишеш Емануела.

# 2 113
А дали ББ не си направи чиста гавра с "интелектуалците" в къщата с това условно деление  newsm78
За да им гледа "сеира" . А те , взеха ,че си повярваха  Peace. За разлика от тома Миглена истински се забавлява с етикетчето си . чудно ми е , ако бяха забили Ути , или Ирина , в този отбор , вместо Деси , какви ли безценни лица , щяхме да видим.

# 2 114
Цитат
..............Нямало как Миглена да харесва Емануела, защото не я познавала, не била чувала за нея, пък сега изведнъж големи приятелки. Тука логиката само той си я разбира, защото аз такава не виждам. Хората се срещат, запознават се и стават приятели. Не е нужно да си бил фен на някой преди това, за да можеш да си му приятел. Според мен
Скрит текст:
приятелството между тях е съвсем искрено и основано на сходства в характера.
Е, надявам се да не пита пак някой защо Мигленчето била тип чалгаджийка по душа....     Laughing

А сериозно:
На Миглена й е през оная работа и за Емануела, и за чалгата.Тя просто се възползва, първо да не стои сама като кукувица 2 месеца, и второ, напълно хитро, предвидливо и подмолно яхна вълната почитатели на чалгата.Сами видяхме кои и какви са феновете на Емануела, които заради нея подкрепят и приятелката й.
Като свърши брадъра, може от кумова срама да се засекат още 2-3 пъти, заради задължението да дават интервюта по разни предавания в Нова, и после тотално ще забрави, че Емануела изобщо е съществувала някога......

Общи условия

Активация на акаунт