VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 237
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Тра-ла-ла
Емануела и Ирина са две различни вселени. Нито първата си умира да има живота на втората, нито обратното. Не знам защо много се държи хората да се слагат под общ знаменател и обезателно да се излъчи модел за подражание. Както и да се натрапва, че това е правилната линия на поведение към която да се стремим newsm78

Емануела си дава воля на чувствата и желанията и не й дреме. Ирина показва определен образ. Емануела е купонджийка. Ирина го играе вежлива домакиня. Емануела не иска на всяка цена да задържи мъж, Ирина - обратното, Шансът Емануела да се издъни е минимален, а шансът Ирина да се издъни е голям, защото едната се държи като себе си, а другата гради фалшив образ и стиска зъбки.

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 18:35 от Джулая

# 2 131
Номерата за гласуване същите ли са?

Нали тази вечер ще излиза някой ?

# 2 132
Ся, пар екселанс...един ще гонят тая вечер, мдааа bowuu

# 2 133
  • somewhere near the sea
Понякога се чудя дали съм в правилната тема newsm78 Пансион за безгрешници- съдим жената, без да я познаваме. Такава е работата на Емануела- мъжете сами ѝ налитат. Били ли сте в нейно обкръжение, че да видите как им се предлага?

Мъжете на Миглена не са били заможни. Освен последния, може би, но защо не допуснем, че е търсила любов и закрила, тя си беше достатъчно известна тогава, с доста голяма заплата. Може да е много работи, но не е меркантилна.

Мъжете в къщата тази година бяха  Sick #2gunfire
Сексисти до мозъка на костите, обиждат се от нищо, врякат повече от 20 жени накуп. Доколкото разбирам дори Ирина е готвела повече от Ути, който беше влязъл в дебелариум.
Този сезон жените бяха с топки. Браво.

# 2 134
Емануела и Ирина са две различни вселени. Нито първата си умира да има живота на втората, нито обратното.

Кой изобщо би искал да има живота на Емануела?  newsm78

# 2 135
  • Испания
Номерата за гласуване същите ли са?

Нали тази вечер ще излиза някой ?

Вероятно са същите.

# 2 136
  • София
Кого съдим?

Именно, Миглена и Емануела са съдружници по неволя. Мисля, че Миглена дори гледа леко снизходително на Емануела, някак държи да се дистанцира като умната и образованата, опитната. Емануела не ми е някакъв особено любим образ, не я виждам да е много сърдечна и добра, дори и тя държи да надвие другите, дори доста злобно и злопаметно, но поне конфликтите не идваха от нея.

# 2 137
Емануела и Ирина са две различни вселени. Нито първата си умира да има живота на втората, нито обратното.

Не че това ме радва, но 90 % от младите девойки биха искали да са така независими, непукистки, самоосигурени, известни, красиви, с поведение, което съответства на личността им. Не е необичайно и са се нагледали на самотни майки- същите 90 % минаха прехода в семейства гравитиращи около мама и баба. Така че и децата не ги плашат, ако решат да имат деца. Това се очертава като модел, а не семейната вечеря на Иринчето. Това е истината и не се дължи на чалгата, а на времето, в което живеем.

# 2 138
Честно казано бъртвежите и на двамата от планетарния свят Льольо и тетка ирина ме натоварват Аз им давам, Червен картон и отказвам да се натоварвам с тяхното доживотно търсене .

според мен диагнозата е
Нарцистичното разстройство на личността се отнася към групата на драматичните личностови разстройства. То съчетава подчертано нестабилно емоционално състояние с изкривена представа за собствена личност. Характеризира се с преувеличено себеуважение, чувство за превъзходство, пълно ангажиране на вниманието със собствените успехи и способности, убеденост във възможностите и едновременно с пренебрежение към качествата и заслугите на околните.

Това поведение обаче,  прикрива една крехка, лесно ранима, несигурна личност, уязвима към критика, неуспех, поражение.

Скрит текст:

Кои са 6 от сигурните признака, че страдате от нарцисизъм:
1. Едностранно слушане
Нарцистично слушане се фокусира върху това как да се отхвърли, отрича, игнорира, да се намали, да се злепоставя или по друг начин възгледите на другите да изглеждат незначителни.
Тонът е презрителен, а не заинтересован. Често отговорите започват с „Но…“, което е лингвистичното „delete”.
2. Нарцисът свързва всичко със себе си
Характерно за нарцисът е да смята, че винаги е прав, винаги знае повече, да насочва разговорът към себе си при всяка удобна възможност – какво е постигнал, какво е направил. Всички желания се изпълняват независимо от това дали ще бъдат наранени други хора.
3. Правилата не важат за мен!
Поведението на хората със силно изразен нарцисизъм смятат, че могат да вършат нещата според своите желания. Смятат, че правилата са за другите, но не и за тях.
4. Не понасят критиката!
Никой не обича да бъде критикуван, но при ярко изразеният нарцисизъм, критиката се понася изключително трудно. Нарцисът обича да критикува и смята това за нормално, но когато критиката е насочена към него, нещата стоят по друг начин.
5. Никога не поемат вината!
Ако нещата с другите не вървят добре и има конфликти, то нарцисът винаги обвинява другия. Нежеланието да поемат отговорност за грешките си е типична характеристика при нарцисизъм.
6. „Ако съм ядосан/а, вината е твоя“
Това е типична реплика на всеки нарцис. „Ти не ме изслушваш. Ти ме критикуваш. Ти се опитваш да ме контролираш. Гледната ти точка е грешна. За това ти трябва да се извиниш, а не аз! Аз не съм отговорен/а дори за гнева си. Аз съм ядосан/а заради теб!
Много добре казано!

# 2 139

Не че това ме радва, .....

Тогава защо тоя порив да се възторгваш от едно нерадостно битие?  newsm78

# 2 140
Според мен Миглена вижда в Емануела себе си на младини. Не изцяло, но имат общи черти. Бракове, деца, кариера, непримиримост..Имат общи черти в характера, това ги сплотява според мен.

А пък според мен присламчването на Миглена изобщо не е случайно. Не вярвам, че тази зряла, разумна жена, не умее да оценява пошлостта и явната простотия #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Всеки е влезнал с някаква причина освен  хонорара - Ути вдига рейтинг, Борислав ще бройка мацки по дискотеките, Емануела прави ПР, Ирина иска да си изчисти името, Жана търси амнистия и т.н. и т.н.
Моето предположение е, че вероятно Миглена готви ново шоу  Thinking

# 2 141

Не че това ме радва, .....

Тогава защо тоя порив да се възторгваш от едно нерадостно битие?  newsm78
Възторг не съм изразявала. Зададе въпрос и му отговорих както го разбирам. Това, че мен не ме радва една обективна реалност, не е повод да я отрека и определя като "аутсайдерство" и нещастие. Щастието е субективна категория и според мен Ема и Миглена показват голяма устойчивост в постигането му поне като хомеостазис за себе си. Това виждам се харесва на повечето хора. Не са наставлявали никого как да живее, не са му определяли норми. Или поне не сме видели в този формат. Всеки, който се опита да е ментор и да размахва пръст на всезнаеш тук не се ползва с уважение. На колцина от нас това им харесва вече и в живота? Портър казва , че това е "епоха на отпадане на закономерностите" иточно днешният ден го доказва.

# 2 142
Шерлок пък бичка д-р Уотсън, нищо че отвреме навреме е леко елементарен  Laughing, но затова пък винаги лоялен  Heart Eyes bowuu

# 2 143
Възторг не съм изразявала. Зададе въпрос и му отговорих както го разбирам. Това, че мен не ме радва една обективна реалност, не е повод да я отрека и определя като "аутсайдерство" и нещастие. Щастието е субективна категория и според мен Ема и Миглена показват голяма устойчивост в постигането му поне като хомеостазис за себе си. Това виждам се харесва на повечето хора. Не са наставлявали никого как да живее, не са му определяли норми. Или поне не сме видели в този формат. Всеки, който се опита да е ментор и да размахва пръст на всезнаеш тук не се ползва с уважение. На колцина от нас това им харесва вече и в живота? Портър казва , че това е "епоха на отпадане на закономерностите" иточно днешният ден го доказва.

Благодаря за отговора и мнението. Да, разбирам добре какво казваш, но все пак и за двете едва ли това е било преднамерен избор. Просто така се е случил животът им. Едва ли някоя жена си мечтае да е самотна майка на няколко деца от различни бащи и да се грижи сама за тях. След като това се е случило, какво друго им остава? Приели са тази съдба и както виждаме са развили доста силен характер. Миглена сама си казва, че ще си залепи топки, защото е повече мъж от половината мъже в България. Ами не е много за завиждане такава съдба, макар че определено е за поклон (какъвто заслужават всички самотни майки, които се борят с живота).

Иначе, да има някакво разместване на пластовете в света и ще видим какво ни очаква. Идва ми наум онази китайска клетва "Проклинам те да се родиш в интересно време".....дето се вика дано интересното да е по-малко и наместването по-плавно.  Peace

# 2 144
Пар екселанс, готови ли сте за брадъра Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт