VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 023
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 370
Първия и втория път, когато се появи Кошлуков, коментираше нормално и обективно. Дори му се радвах. След това нещо му стана.
Точно.

# 2 371
Тя и Рени май не говори с феновете?

На нас не ни го показаха.

Да де, не го излъчиха. Това имах предвид.
Рени, Лили и Ирина ни ги спестиха.

# 2 372
  • Испания

Телевизионният продуцент Нико Тупарев и Ути Бъчваров преди "Животът е вкусен", 2002 г. Снимка: Красимир Юскеселиев

Нико Тупарев с приятелката си Екатерина и Ути Бъчваров, с когото са другари от деца. 2014 г.

Копирано от https://www.24chasa.bg/Article/4270302
© www.24chasa.bg

2011 г.: http://www.bliasak.bg/news/p3_11784_0.html

Нико храни Ути в устата. Двамата са големи продуценти, а Тупарев е и продуцент на кулинарните предавания на Бъчваров. 2014 г.

Копирано от https://www.24chasa.bg/Article/3571362
© www.24chasa.bg

И още, и още...

# 2 373
Кошлуков беше страхотен! Без да иска, направи огромна услуга на Миглена - даде ѝ възможност да се покаже в пълния си блясък. Тя не просто отговори на провокативните му въпроси, а го направи смешен и жалък. Дано Кошлуков коментира и на финала. Simple Smile

# 2 374
  • Испания
 Joy Joy Joy

Йоана и Ути /2008 г./

Такива ми ви работи, скъпи съквартиранти.  Wink

# 2 375
Уте и като "млад", и като "стар" ерген не ми харесва. Crazy

# 2 376
Голям автогол ще си вкара Тупарев, ако направи Ути победител. /Рена и Ристьо пък хептен/
Няма кой да се върже, че така са гласували зрителите.
Ако имаше голяма награда щяха да го направят без да им мигне окото, за да дадат парите на свой човек. При положение, че всички са с хонорари обаче личните приятелства и протекции  би трябвало да ги оставят за след шоуто, ако не искат да станат за смях и да бъдат яко оплюти.
Достатъчно се опитаха по приятелски да му излъскат имиджа/ и не само на Ути/, но не могат да го изкарат читав като не е. Те мажат той плюе, те мажат, той пак отгоре плюе.....е зрителите не са овце все пак.

# 2 377
Чудя и се мая, Рена с този отвратителен говорен дефект, как има смелост да се цани за певица? А, и да пее не може, та на нея не и стига въздух, усетихте ли го?

# 2 378
Голям автогол ще си вкара Тупарев, ако направи Ути победител. /Рена и Ристьо пък хептен/
Няма кой да се върже, че така са гласували зрителите.
Ако имаше голяма награда щяха да го направят без да им мигне окото, за да дадат парите на свой човек. При положение, че всички са с хонорари обаче личните приятелства и протекции  би трябвало да ги оставят за след шоуто, ако не искат да станат за смях и да бъдат яко оплюти.
Достатъчно се опитаха по приятелски да му излъскат имиджа/ и не само на Ути/, но не могат да го изкарат читав като не е. Те мажат той плюе, те мажат, той пак отгоре плюе.....е зрителите не са овце все пак.

+1  Peace

И недоумявам защо ни спестиха разговора на Ирина, Лили, а и на Рени с феновете им? Не че нямам обяснение защо, но...

# 2 379
Скрит текст:
Нощес са ми забърсали едно изказване за Мари, явно най-сетне е разбрала как се информира модератор, че все питаше.  Joy
Тази вечер звездата беше Ути. Увяхнаха му нещо ироничните усмивки, докато хвалят противника. Явно е силен и вилен само, ако има клакьори. Бързичко реши да оправи отношенията с Миглена, ама посред обяснението явно се сети, че Ирина такива сближавания не толерира, пък нали с Ванчо общ бизнес въртят, та зави в съвсем друга посока.  hahaha Смешно беше и подаряването на китка на Емануела - хем му се иска да се представи за Жентълмен пред публиката, хем го прави с физиономия нещо средно между бито куче и сериен удушвач. Ути си е вербален насилник по природа и такива прояви хич не му вървят.
Хареса ми Емануела колко великодушно прие и китката, и прегръдката. И ме трогна със сълзите при разговорите на Миглена по скайп, грам интелектуална  Wink завист не изпита, как да не я харесаш

# 2 380
Не знам защо на някои от вас им стана мъчно за Ути. Ако наистина никой не го потърси по телефона, нека си направи изводи за "близките" си приятели. Ние отдавна сме си ги направили.
Рена е тъпа фитка (и нямам угризения за просташкия си изказ).
Александра - що за простотия, можел да я опипва дъртото Коце Вальо. Mr. Green Ей това не приемам- сама да се поставиш в унизителна позиция.
Ха, ха, ИцетУ не му се обадиха от Хамериката. Хак му е.
За моя отбор (Меги, Еми, Боби) - само адмирации!

# 2 381
Не гледах много задълбочено тази вечер, и се извинявам предварително за въпроса си. На Емануела направиха ли някакъв мил жест от екипа или просто си беше ден като ден? Не че нещо, но дори и на нейните години /моите също са горе-долу толкова/ е нормално да се изкефиш на рождения си ден. Дори и да няма парти, поне някакво специално отношение. А Михов и Рени според мен дори и не я поздравиха. Рени даже я сравни с кучето си?!

# 2 382
  • Испания

Ха, ха, ИцетУ не му се обадиха от Хамериката. Хак му е.

Ами мама му каза, че може да ловува /демек, вече е свободен/.  Wink Обаче как пък хич не се развълнува, че чува майка си!

Докато Миглена плачеше в изповедалнята, Емануела - в хола, и аз се разплаках.

# 2 383
  • Под липата
Разочарована съм, че Ицко не излезе. На кого се харесва толкова? То,ако можеше Ути, Рентата, Ристю и дядко да излязат едновременно, щеше да е супеееер!
И все пак, дядко най-малко ме дразнеше...

# 2 384
Мда...Златото,среброто и бронзът са Миглена,Емануела и Борислав.Отдавна не оценявам хората според професията им.Важни са много други качества.За Ути  тази вечер по едно време ми дожаля,ноооо...бързо ми мина-за Ути-лалето,не ми е жал,не...мръсна душа е,а пък  Белият перчем и онзи,набеденият за артист, изобщо не ги отразих,пичът и майка си не позна,а на Перчема жена му вика-Валентинчо...Рени ли,ами жалка е,забавлявах се...не сте прави,че е било скучно тази вечер...

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 23:23 от Мрънкалка

Общи условия

Активация на акаунт