VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 038
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 355
  • София
И Ирина и пракаката не ги  дадоха да говорят с феновете Crossing Arms Развалиха ми удоволствието. Толкова време им гледах простотиите, и накрая ме лишиха от десерта.
Просто никой не им се е обадил hahaha Или,ако някой е искал да говори с Ирини я е напсувал,нищо хубаво не е чула.

# 2 356
Някои ще ме обвинят, че ескам да видя Ирина унижена и прочее, но истината е, че по-скоро се дразня на това, че не показват обажданията й целинасочено и ни се налага някакъв вид цензура. Тя вече е чула какво са имали да й кажат, дали ще го видим или не, няма да промени преживяването, а и Михов вече ни го обрисува, така че не успяха да го скрият от нас.
Михов казвал ли е нещо по въпроса?

# 2 357
Не ми хареса този епизод. Най-безинтересният от началото досега. Защо показват телефонните разговори с близките им - всички звучат притеснено и неестествено. Последните дни на сезона са все такива скучни, явно е без значение колко човека са останали в къщата. Благодарение и на Ути, те се разпръснаха по "дупките" да чакат края. Трябва им мисия "синджир" или "белезници", за да се раздвижи малко атмосферата.
За Емануела дали е имало парти, букет, парфюм....

Гласувах за Рени.

# 2 358
Каза нещо на Рени, че знаел че Ирина ще излезе, след днешния хейт. Нещо такова.

# 2 359
  • Испания
В понеделник, след като Тенчева беше изгонена. "Тя си го знаеше. Толкова хейт, хейт..." - нещо от този род беше. Писах го в понеделник.

# 2 360
Аз се опитвам да се сетя за поне няколко разлики между Ути и разните там личности с прякори на зеленчуци, виреещи на сянка, обикновено с височайша държавна подкрепа.
Зесега единствената разлика, която ми хрумва е, че той залага на кулинарния геноцид, другите ползват традиционни оръжия.
И дотам.
Иначе и на визия, и по манталитет, и с цялата му шуро-баджанашка биография, агресивно поведение - докарва го идеално.
Да вземе и той да започне да търси себе си, пък току виж се е видял отстрани и си даде сметка, че той е емблематичен пример за чалга култура в действие.

Каква му е шуро-баджанашката биография ? Сигурно пише в нета, но не съм се интересувала.

# 2 361
Ути е съдружник с Тупарев.

# 2 362
Ужас. Simple Smile
Благодаря ви, момичета!

# 2 363
В понеделник, след като Тенчева беше изгонена. "Тя си го знаеше. Толкова хейт, хейт..." - нещо от този род беше. Писах го в понеделник.

Ирина ще се хване за тези думи и ще обяви при Гала масовата публика за хейтъри. А те сигурно истини са й говорили хората, ама тя няма как да вдене.

Много ми се искаше да ни пуснат тези разговори, но едва ли....

# 2 364
  • Испания

Ирина ще се хване за тези думи и ще обяви при Гала масовата публика за хейтъри. А те сигурно истини са й говорили хората, ама тя няма как да вдене.

Много ми се искаше да ни пуснат тези разговори, но едва ли....

Няма да ги пуснат сигурно. Няма и кога.

Да, ние хейтим и ѝ завиждаме.  smile3502

# 2 365
# 2 366
Тя и Рени май не говори с феновете?

# 2 367
  • Испания

На нас не ни го показаха.

# 2 368

На нас не ни го показаха.

Да де, не го излъчиха. Това имах предвид.

# 2 369
Ути е съдружник с Тупарев.
И не само, но толкова пъти вече момичетата даваха линкове, писаха информация, че от елементарно уважение към чуждото време и труд поне в темата да се чете.
Три дни сигурно му бистрихме биографията на Ути.

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 22:15 от Бианkа

Общи условия

Активация на акаунт