VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 021
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 385
Скрит текст:
Нощес са ми забърсали едно изказване за Мари, явно най-сетне е разбрала как се информира модератор, че все питаше.  Joy
Тази вечер звездата беше Ути. Увяхнаха му нещо ироничните усмивки, докато хвалят противника. Явно е силен и вилен само, ако има клакьори. Бързичко реши да оправи отношенията с Миглена, ама посред обяснението явно се сети, че Ирина такива сближавания не толерира, пък нали с Ванчо общ бизнес въртят, та зави в съвсем друга посока.  hahaha Смешно беше и подаряването на китка на Емануела - хем му се иска да се представи за Жентълмен пред публиката, хем го прави с физиономия нещо средно между бито куче и сериен удушвач. Ути си е вербален насилник по природа и такива прояви хич не му вървят.
Хареса ми Емануела колко великодушно прие и китката, и прегръдката. И ме трогна със сълзите при разговорите на Миглена по скайп, грам интелектуална  Wink завист не изпита, как да не я харесаш

Абе кво да ти кажа, тричането не е вербален акт само...

# 2 386
  • Испания
Скоро никой не е питал, ама да кажа:

1. Утре гонят още един.

2. За Миглена:

3. Финалът - в петък /най-късно в понеделник  Joy/

4. Бръмбарите-знахари - в четъртък са на  food010

Рапорт даден! smile3519

# 2 387
Добра вечер, дами!

И недоумявам защо ни спестиха разговора на Ирина, Лили, а и на Рени с феновете им? Не че нямам обяснение защо, но...

За Ирина е повече от очеИзвадно, последни издихания да запазят реномето на Тупаревата кумашинка- Рени и Лили са само за параван- видите ли тя не е единствената пощадена.

# 2 388
  • Варна
Успях да изгледам епизода на запис - и аз недоволна ,че не дадоха разговорите на Ирина , Лили и Рени с "феновете " Mr. Green

Обаче Ути изглежда доста отслабнал, говориха си нещо с Христо на двора и ми направи впечатление. Гласувах той да излезе , искаше ми се и да е по-рано. Рени може да продължи да се излага още малко  Simple Smile

# 2 389
Михов изказа съмнение, че може да не присъства в петък на финала.
Сигурно си знае, че ще му изпъне Миховица екстеншъните като се прибере. Дано хубаво да го набие.
И то няма да е затова, което направил, а защото я е изложил и нея.

# 2 390
Михов изказа съмнение, че може да не присъства в петък на финала.
Сигурно си знае, че ще му изпъне Миховица екстеншъните като се прибере. Дано хубаво да го набие.
И то няма да е затова, което направил, а защото я е изложил и нея.

Даа, Михов беше спечен след разговора с жена си. Сигурно обръщението "Валентинчо" се употребява в определени случаи - вместо дърпане на ухото. Mr. Green

# 2 391
  • Варна
По-скоро разбра за нагласите отвън и предпочита да се скрие, докато хората  позабравят участието му в ББ . По същата причина е възможно и Ирина да не присъства в петък.

# 2 392
Жалко за Рени.Няма,кой да и напие менците.
Joy

Абе, малко е превтасала да й ги напиват, но поне да имаше някой да й размеси козунаците, та да млъкне за пет минути. Laughing

# 2 393
Може да не присъстват от срам, но след време ще бъде представено, че не са отишли, понеже са се почувствали омърсени от чалгаджийската ни държава Joy

# 2 394
И никога да не ги видя, пак ще ми е прекалено скоро.
Виж, Миглена както бях забравила, че съществува, вече ще следя /как психарски звучи Simple Smile)) /.
Хич не и трябва предаване на нея, телевизията не стига, че за нищо не става, а и вече не се ползва с авторитет. Интернет все повече я измества.

# 2 395
Момичета, знаете ли коя беше песента, на чийто музикален фон Миглена разговаряше с феновете си, / звучеше някъде между 5-тата  и 9-тата минута от дейли епизода тази вечер/ ? Предварително благодаря !

# 2 396
# 2 397
Преди малко изгледах клиповете с РД на Емануела и разговорът на Меги с феновете.

Потресена съм от простащината на т.нар. интелектуалци. Да не можеш чисто човешки да загърбиш конфликта и да честитиш на един човек, с който си живял в къщата два месеца. Какво толкова делят, още не ми е ясно. Такова празноглаво единство срещу чалгата, че не можеш да си преди всичко човек.
Рени е напълно изгубена в превода, дори груба не е, тя е интелектуална нула, дупка на геврек.
Ути и Христо си коментираха, че не били говеда, ама точно говеда са, защото те пък честитиха едно криво, едно кисело, по-добре да си бяха мълчали. Пълен потрес... Sick
Глория, Лили, Жана получиха скъпи подаръци, купони. За Емануела поне ББ защо не спретна нищо? Да им натрие малко носовете на четиримата "интелектуални" дебили.

Клипът с феновете на Меги ме развълнува, тя пак си каза: " На хейт издържам, но на другото не мога". Интересно човешко същество е тя, различно, истински одухотворено, не реагира заучено, нито преиграва. Харесвам я много, а преди това предаване изобщо не съм и била фен.

# 2 398
Преди малко изгледах клиповете с РД на Емануела и разговорът на Меги с феновете.

Потресена съм от простащината на т.нар. интелектуалци. Да не можеш чисто човешки да загърбиш конфликта и да честитиш на един човек, с който си живял в къщата два месеца. Какво толкова делят, още не ми е ясно. Такова празноглаво единство срещу чалгата, че не можеш да си преди всичко човек.

Ти пък имам колежки които не си говорят ,едната наскоро имаше повод да почерпи,имен ден на детето и ,мина да почерпи всички с бонбони и ,най-демонстративно подмина другата.Просто стана смешно ,бива ли да има толкова ограничени хора

# 2 399
Явно има, но за мен това е недопустимо.

Гледах и Ути как се кле, че нямало да контактува с тях, да им готви... hahaha
Той кога им е готвил за тия два месеца, че не разбрахме?
Меги пак не му спести истината, браво на нея Flutter.
Емануела пък няколко пъти е казвала, че не харесва манджите му, така че и да готви, няма кой да яде.
Той си живее в негов филм, написал си е сценария и си играе главната роля. Смешна, жалка работа.

Общи условия

Активация на акаунт