VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 079
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 430
Много тъпо от страна на Биг Брадър да скрие разговорите с  "феновете" на Ирина, Лили и Рени.
Поне за Ирина разбрахме какви са били настроенията на "феновете".
При излизането на Лили и Ирина,
Валентин Михов: - Тя си знаеше...то е хейтване, хейтване, хейтване...тя си знаеше...(за Ирина)
Ники Кънчев:- Ще научите много неща за себе си
Ирина: - Не, не искам (с жест Stop)
Говорят феновете:- Моля, инспектор Гала  да  разнищи случая с  "феновете" на Ирина, Лили и Рени  и да стигне до дъното   hahaha

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 09:53 от tendenz

# 2 431
Жалко, че не излъчиха разговорите на каките, мисля че миналата година като изгониха някои на полуфинал и им излъчиха разговорите след това  newsm78

# 2 432
Може ли клипчето с разговора на Миглена с феновете
Мерси

# 2 433
Бате Вальо, според мен, много удобно излезе вчера. Нямаше неудобни въпроси от съквартиранти и коментатори, нямаше разпит от Ники Кънчев при излизането, дори каза, че може и на финала в петък да не отиде. Иначе много обиден от думите на Емануела. Предлагам му да изгледа видеата и да се покрие докато утихнат нещата, защото показа, че достойно от тази ситуация не може да излезе. Разговорът с жена му ми беше смешен - "на работа ли си?", сякаш, ако му се беше обадил близък приятел щеше да се зарадва повече.

ИСКАМ РЕНИ ДА ИЗЛЕЗЕ ДНЕС. ИДВА МИ В ПОВЕЧЕ ВЕЧЕ !!!

# 2 434
Скрит текст:
Рени я оставиха,защото ще нареди още бисери.Помня как Миглена я описа като каза,че тъкмо си била казала,че Рени е приключила с простотиите и тя бълвава нови такива Wink
Трябваше да им дадат една мисийка за рождения ден на Емануела-например Рени извисява глас, пеейки чалга,а интелектуалците да се кършат и да правят шоу на рожденичката.Дали щяха да откажат?
Предполагам,че в даден момент Рена се е усетила и е поздравила рожденичката.
Снощи направих откритие-Христо можел и да се смее.Майка му му говореше сякаш закодирано.Той я разбра,но не искаше да чува изказаното от нея,затова й изпрати "неизпратени" поздрави от съквартирантите. Wink.Явно в къщата е много умерен и обран щом и мама му каза да къса катинарите.Чак на смях ме избива.Представям си,ако на финала са Емануела и Христо.Христо къса оковите и напуска доброволно къщата,защото не може да си позволи да е в едно помещение с Емануела Mr. Green Laughing.Това за ловуването не разбрах с какъв смисъл беше-да се разпусне и да покаже повече от себе си или му даде карт бланш примерно той да подведе и да оплеска реномето на Емануела,за да си го върне.Замислих се дали е възможно да има уговорка за тази сцена,но ми се струва нереално.Когато Христо каза на ББ,че е готов всичко да изиграе не помня какво му отговориха.А, и Емануела с изказването,че ще го обстреля и той ще пълзи всъщност му каза какво го чака и той съвсем доброволно взе участие.Аз това честно ви казвам не го възприемам като излагация.Дори може би ми е най-култовият момент в предаването.Ако не беше се случило това,Христо може би вече щеше да е извън къщата.
Скрит текст:
Би трябвало да е имало обаждания и скайп връзки за всички,но не са ги излъчили.Жената,която разговаря с Миглена,ако не се лъжа писа тук,че се е свързала.
Някои се чудят,че Ирина е притихнала.Тя мина по договор през Събуди се,ще мине по договор и при Гала.През това време се търсеше в къщата,а след излизането каза,че пак трябвало да се намери.Въобще страшна работа.Като се ситуира пред камерата ще разкаже преживяванията си във влога Wink

Емануела през цялото време стоеше до него и му казваше да изпрати поздрави...

Много тъпо от страна на Биг Брадър да скрие разговорите с  "феновете" на Ирина, Лили, Рени и Ути.
Скрит текст:
Поне за Ирина разбрахме какви са били настроенията на "феновете".
При излизането на Лили и Ирина,
Валентин Михов: - Тя си знаеше...то е хейтване, хейтване, хейтване...тя си знаеше...(за Ирина)
Ники Кънчев:- Ще научите много неща за себе си
Ирина: - Не, не искам (с жест Stop)
Говорят феновете:- Моля, инспектор Гала  да  разнищи случая с  "феновете" на Ирина, Лили, Рени и Ути и да стигне до дъното   hahaha

Ути го видяхме - за Емануела го питаха...  Laughing

# 2 435
Сърчаджиева снощи ми направо много неприятно впечатление с това подгъзуване към Михов-сто пъти му благодари, било чест за нея....как не припадна само от възторг и възхита ooooh!
И аз като Рена ще се запитам-Алекс кво е гледала, кво толкова са давали за Михов newsm78 Mr. Green

# 2 436
  • Пловдив
А коя е Вики? Коментирахте ли вече? Борислав се разочарова малко като разбра, че говори със сестра си, та Вики трябва да е важна...

# 2 437
Благодаря, редактирам се и сядам да го гледам, снощи го гледах между другото...

# 2 438
Наистина много претупано това излизане на полуфиналиста! Някакси ако можеше през задната врата да излезе, ама не може! Така ни го представиха.

# 2 439
Сърчаджиева снощи ми направо много неприятно впечатление с това подгъзуване към Михов-сто пъти му благодари, било чест за нея....как не припадна само от възторг и възхита ooooh!
И аз като Рена ще се запитам-Алекс кво е гледала, кво толкова са давали за Михов newsm78 Mr. Green
Да, дори беше съгласна да я опипа  Mr. Green. Отново внушение, че Емка си измисля и омаскарява невинния човечец.

# 2 440
Благодаря, редактирам се и сядам да го гледам, снощи го гледах между другото...

Боби, Ути, Емануела, Христо и Михов ги даваха в епизода от вторник...

# 2 441
Aaa,аз съм изтървала,че Емануела говори за поздравите Peace.Стори ми се,че Христо гледаше да прекъсне майка си като й говори други неща.
Иначе на тези стари телефони сигурно гласовете не звучат по обичайния начин,както са свикнали да се чуват.А,може би и мама не се представи по начин да бъде разпозната та затова Христо се обърка.
Борислав също се затрудни да разпознае кой го търси.

# 2 442
Разговорът на Христо с майка му беше най-загадъчният. Дали това беше наистина тя или онази жена, с която е имал връзка дълго време? Той беше видимо притеснен и толкова бързаше да приключи, че даже май не слушаше какво му говори жената. А и тя се изразяваше не точно като майка - сексапил, катинари, ловуване....бреей, толкова напътствия за оставащите два дни от шоуто.  newsm78

# 2 443
Да, дори беше съгласна да я опипа  Mr. Green. Отново внушение, че Емка си измисля и омаскарява невинния човечец.

Аз пък останах с впечатление , че здраво го подигра. Предполагам , че тя не беше подготвена кой точно ще е изгоненият и реагира спонтанно и на място. Любезна е , но тя си е такава. нямаше сценарий и беше на прима виста нейното. че тя обърка и кога ще е финала.
Вальо получи най-дорото излизане-през задния изход. И ще окстане в историята като дъртия лигав опипвач.

# 2 444
Да, дори беше съгласна да я опипа  Mr. Green. Отново внушение, че Емка си измисля и омаскарява невинния човечец.

Мда.....не помня на Лили като й сменяше батериите, пак ли ги търсеше под потника на кака,м Thinking
И изобщо, парекселанс, някой носи ли си чантата с батериите на голо, под бельото и под дрехите...а, бате Валчо?

Общи условия

Активация на акаунт