VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 011
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 550
  • Тра-ла-ла
Значи следва довечера Рени да кеш аутне...  Laughing
Тя като излезе от врата ще вземе да се обърка по коридорите и без да иска пак ще се върне в къщата Laughing

# 2 551
Май този сезон всеки кеш аутва когато прецени, че се е оакал тотално и няма вече накъде.

Значи следва довечера Рени да кеш аутне...  Laughing

Е, напротив, Рени хич не мисли, че се е оакала - когато говореше с майка си по телефона, каза че цялото ѝ представяне било достойно, а не като на някои други, които се затваряли по тоалетните...

# 2 552
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ох,тази Рени е тотално сбъркана.Добре се била представила друг път.Изложи се и тя.  ooooh!

# 2 553
И за мен бе пълно разочарование.
Най-вече виждайки, че хората все повече се опростачват и са доволни, че и им харесва децата им да се стремят да са като Емануела, Рени, Митлена.....
Абе, както обича да казва един познат "Чалгария до шия!Неслучайно се римува с простотия и тъпотия...!"    Wink

Аз пък, ако видя че щерката се доближава до Миглена, като интелект, поведение и размисъл, ще си отдъхна за бъдещето й и ще спя спокойно. Самостоятелна, отстояваща себе си, образована, интелигентна и непозволяваща да й се качват на главата разни лумпени, в същото време да може да усеща и изразява чувства, да благодари и се разплаква на добри и мили жестове. Какво повече да иска една майка за детето си ? - Неистово искам точно тази "Чалгария" на Меги.

# 2 554
Аз мислех Рени за простовата, но не злобна, а по-скоро отнесена и наивна...уви

# 2 555
От ФБ:

"Рени, казано е, който пее зло не мисли, а не изобщо да не мисли"
Joy

# 2 556
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
От ФБ:

Joy

Joy Joy Joy

# 2 557
От ФБ:

Joy
Joy

# 2 558
  • sofia
От ФБ:

Joy
Joy
hahaha
Обаче, когато Рени пее, аз и мисля злото!

# 2 559
  • София
Христо е поредният съквартирант, който Рени отегчава с разговори за кариерата си:

https://www.vbox7.com/play:ebfbd745c2

# 2 560
  • Брюксел / София
Рени се изложи ужасно в ББ, но тя толкова си може. Проблемът е, че не вдява, че се е изложила. Такива хора винаги си намират оправдание и все друг им е виновен. За тоталното й невежество е виновно притеснението, за провалът в личния живот - мъжът й и новата му изгора...изобщо Рени е центърът на вселената, проблемът е, че нейният център е кръгла нула. Искам да излезе, да престане да се излага вече, че и тя деца има:(

# 2 561
Добре де, Рени нали  беше стартирала  някъде по сръбско  в студиото на Лепа Брена.  Не може ли пак да си се върне там, Шаулича да помага, а като изръси простотия, винаги може да се оправдае с езиковата бариера. Ето Рени, брат, виж каква идея ти давам, дай пет, човече ideauu

# 2 562
  • с трима мъже :)
Никоя не ми харесваше от тези, които излязоха. Харесвах само Надя, но като проговори, ОК, умна, интелигентна, но толкоз. И тя ми беше злобна. Не обичам хора, които мълчат и си отварят устата само за негативни коментари и емоции. Не видях нищо готино в нея. Разбирам, че е след тежка участ, която я е сполетяла, но все пак... и в моментите, когато имаше поводи за усмивка, тя беше твърде студена и безизразна. И безучастна! Та....никоя не ми хареса от излезлите жени.

Но...!!! Заменям всяка една от тях за РЕни. Т.е. Примема всяка една от тях (която и да е) да се върне в къщата, но Рени да се махне. Накрако: всяка друга да беше останала, но не и това безмозъчно същество.

Какво стана?  Shocked Как така тази глупава , проста, малоумна недодялка остана в къщата?  ooooh!
Не харесвам Емануела  Naughty , но колкото повече ми се налага да я сраввнявам с Рени, толкова повече позитиви намирам в нея, везните определено тежат в нейна полза.

Ужас! Как само гласува народът  ooooh!

# 2 563
Че то да се сетиш и да вденеш, че си сгафил /че си се изложил/ - и за тва акъл си требе Rolling Eyes

# 2 564
Христо, сериозно ли го няма при макетите Laughing?!Явно ББ пести или е в роля- Невидимият Wink.

Общи условия

Активация на акаунт