VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 980
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 580
Рени постоянно повтаряше, как не умеела да показва чувствата си. Абе чудя се, как можеше постоянно да ги показва на бат'Вальо?  newsm78

Joy Joy

Айде....мооояяяяяяяя странаааа, мояяяя Бългаааааааарияяя.../по Рени/, готови ли сте за дВечера,м?

# 2 581
  • София

Айде....мооояяяяяяяя странаааа, мояяяя Бългаааааааарияяя.../по Рени/, готови ли сте за дВечера,м?
Парекселанс  - да  Joy Joy Joy

# 2 582
Добре де, Рени нали  беше стартирала  някъде по сръбско  в студиото на Лепа Брена.  Не може ли пак да си се върне там, Шаулича да помага, а като изръси простотия, винаги може да се оправдае с езиковата бариера. Ето Рени, брат, виж каква идея ти давам, дай пет, човече ideauu
А ти видяла ли си сръбските колежки на Шаулич😂?
Това прекъсване на кариерата и и коства всичко на 50 години да се състезаваш с Галена ,например,си е обречено

# 2 583
Рени постоянно повтаряше, как не умеела да показва чувствата си. Абе чудя се, как можеше постоянно да ги показва на бат'Вальо?  newsm78

Joy Joy

Да, маци, слагам си потника с дълбокото деколте, което ми е рокля и засуквам миглите, хора...

# 2 584
Опаа, парекселанс обърках песните Mr. Green голяма съм кошница...

Айде пак да ви запея: Еднааа българскаааа роооооза от мееееееееннн

На оня Шаолин ли, Шаулич ли беше, не му знам репертоара Naughty Ш мъ простите Mr. Green

# 2 585

Joy Joy

Готова съм, но все още тъна в неведение кога е финалът?  Blush Thinking

# 2 586
Ни знам...нит финалът разбрах га е, ни що така мразите Ириниту...ни-щи-чко  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 2 587
Добре де, Рени нали  беше стартирала  някъде по сръбско  в студиото на Лепа Брена.  Не може ли пак да си се върне там, Шаулича да помага, а като изръси простотия, винаги може да се оправдае с езиковата бариера. Ето Рени, брат, виж каква идея ти давам, дай пет, човече ideauu
А ти видяла ли си сръбските колежки на Шаулич😂?
Това прекъсване на кариерата и и коства всичко на 50 години да се състезаваш с Галена ,например,си е обречено
Абе то че е обречено, обречено е и не само с Галена, ама Рената се мисли за повече  и май изобщи не го вдява.

# 2 588
Ути е лидерът на "интелигенцията" според Брадъра на страницата на фейса им, какво знаете вие  hahaha

# 2 589
Ни знам...нит финалът разбрах га е, ни що така мразите Ириниту...ни-щи-чко  Rolling Eyes Rolling Eyes
Това да ти е за домашно човече.И до утре вечер да го напишеш брат.

# 2 590

То и на мен не ми е ясна тая любов към Емануела и Миглена, ма си трайкам.  Crossing Arms

# 2 591
Това да ти е за домашно човече.И до утре вечер да го напишеш брат.

newsm56

# 2 592

Joy Joy

Готова съм, но все още тъна в неведение кога е финалът?  Blush Thinking

Е за финала Smileys обеща да ни каже в събота кога ще е...Сори, Тук сме  само ентелегентните.

# 2 593
  • Испания
ГоУеми сте интелигенти, начи. Във въпроса на анкетата пише кога е.  Stop

# 2 594
Като даваха разговорите на Миглена Ирина и и Лили бяха ли там?

Ути, Ути..ккаво изказаване.. айде да сме хора, ама щото ми викате инфантилен аз няма да ви готвя вече..... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт