VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 909
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 670
Еййй, палавник Боби. Почти 40те гони и 25 годишна булка му била таман. Ще си стои сам още доста време. И как дюшеш му дойде предложението Laughing
Много е младолик! Изобщо не изглежда на 40. И аз съм на 25, да вземе мен Heart Eyes Mr. Green

# 2 671
Вальо пък не можел да се съблича пред жени  hahaha hahaha hahaha Ако смЕх.
Ми къ нали ще ги изплаши...освен Рени де.
А Боби го сгодиха.
Айде честито.Булката не я знам, ама случи на тъща.

# 2 672
  • ВАРНА
 Ах,колко сексапил и мъжество лъха от тримата цървула....

# 2 673
  • Тра-ла-ла
Париж обаче бил далече Mr. Green Ей, мързел с мързела. Пък и как ще изтърве семейния бизнес Whistling

# 2 674
  • somewhere near the sea
Спомням си, че Пацо участва в едно състезание с въпроси. Бяха им вързани устите с едни ластици ли беше newsm78 Обаче той беше най-активен, при това отговаряше правилно. Тогава го считах за глупак....Пък то...имало къде надолу...

# 2 675
Стефани е една от близначките на Миглена. Приликата им е уникална. Като клонинги са. И е май единствената й свободна дъщеря.

# 2 676
  • Испания
За сведение на гнусния лъжец Ути:

Средното си образование завършва в бившия вече Съветски съюз, където работят родителите й. Първото си висше образование - руска филология - завършва във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Второто си висше - журналистика и масови комуникации - в СУ "Св. Климент Охридски". Там специализира телевизионна журналистика, медиамениджмънт и връзки с обществеността.

Така че тази журналистика през 1980-1990 в Съветския съюз е само в кратуната му. Нещастник! ooooh!

# 2 677
Абе хора,вие чували ли сте мъж да иска да спи с жени? Аз сега виждам и чувам . Тоя ББ много ме образова.

# 2 678
До вчера 20 човека близо спяха в 1 стая - мъже и жени, днес вече видиш ли, това не може...и това наблюдение е база за генерален интелЕгентен извод - Боби е жена, дай да му дадем поличка.. ooooh! Тия акъл нямят

# 2 679
Ах, как нямам подходяща щеркааа.

# 2 680
  • София
Михов не можел да се съблича пред жени - да, умее само тях да съблича и то пратив волята им. А Ути да ми говори за това кой имал приятели и кой не... Странно ми е как хората виждат в останалите своите недостатъци. Михов и Торнев - псевдоморалисти, а Ути най-приятелски настроеният тип...

# 2 681
Пица Виктория май муцат  bowuu chef

# 2 682
Ми мъж ще иска да спи при жените, не при пръчовете.

# 2 683
До вчера 20 човека близо спяха в 1 стая - мъже и жени, днес вече видиш ли, това не може...и това наблюдение е база за генерален интелЕгентен извод - Боби е жена, дай да му дадем поличка.. ooooh! Тия акъл нямят
Точно щях да напиша същото #Crazy

# 2 684
Абе хора,вие чували ли сте мъж да иска да спи с жени? Аз сега виждам и чувам . Тоя ББ много ме образова.
Ма как не го е срам тоя Боби.Да пренебрегне УбаФците Ути и Вальо и да предпочете вещиците.

Общи условия

Активация на акаунт