VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 746
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 880
Е ще падна, кой гласува за 1 място на Христо?!

Майка му ... или някой се е объркал  Mr. Green
Абе да не би Михов да е в темата а?Нали той опяваше, че иска Ристо за победител.

# 2 881
Ех, беее, не ѝ дадоха на жената дъ ни попей на изпроводяк, тюх!

Аз Шъ ви попея бре, не сте рекли, не съм ви запяла Laughing
Ама тумору , че ся пия едно и си лягам /по Ирини/...

# 2 882
Харесвах Ути, а на Рената касетка съм си купувала навремето...ми сега ми иде да си ударя главата в клавиатурата  Sick

# 2 883
Е ще падна, кой гласува за 1 място на Христо?!

Майка му ... или някой се е объркал  Mr. Green
Абе да не би Михов да е в темата а?

Може Ружа да е.  Joy

# 2 884
Не знам, но се разлигавих и сложих емотка.

Надявам се, който харесва Христо да има чувство за хумор и да не се сърди  Peace Hug

... че така се възползвах от него и се подиграх на едничкия му фен Twisted Evil

# 2 885
Това, че групата на Меги е цяла от една страна не е добре, защото ако остане само Ути от другия лагер, то всички привърженици на "интелигенцията" ще гласуват за него, докато Меги, Еми и Боби ще разделят гласовете помежду си... Това би означавало, че Ути няма да е 4-ти, а ще остане до поне 3-то, а най-вероятно 2-ро място...

# 2 886
Кой гласува за Ути се чудя аз.  Rolling Eyes

# 2 887
Не знам, но се разлигавих и сложих емотка.

Надявам се, който харесва Христо да има чувство за хумор и да не се сърди  Peace Hug

... че така се възползвах от него и се подиграх на едничкия му фен Twisted Evil

Ъ, дреме ти на жлъчката Crossing Arms

# 2 888
  • Испания
Мислих мислих и това измислих като анкета Grinning  Моля, който използва мобилно устройство да не ми се сърди много докато скролва като луд  Crazy Blush bouquet

Ама пък как хубаво поясняваш кога е финалът.  Hug Ути като дръпна тая реч, реших, че е днес и той е победителят.  Stop

# 2 889
Това, че групата на Меги е цяла от една страна не е добре, защото ако остане само Ути от другия лагер, то всички привърженици на "интелигенцията" ще гласуват за него, докато Меги, Еми и Боби ще разделят гласовете помежду си... Това би означавало, че Ути няма да е 4-ти, а ще остане до поне 3-то, а най-вероятно 2-ро място...

Ще го оставят докрая за съспенс

# 2 890
  • София
Гладувала съм като повечето.Много се радвам ,че Рени излезе

# 2 891
Боби недоумява с какво ги дразни и защо така незаслужено го нападат и обиждат, затова ги пита. Явно не е общувал с толкова прости и злобни хора, и не може да разбере подобно поведение. В началото наистина се тъкмеше към групата на простаците, но ги разбра какви са и премина към "пошлостта и невежеството". Личи му, че не обича конфликти и е възпитан човек.
според мен Боби се опитваше постоянно да лавира между двете групи и не заемаше ясна позиция. Постепенно обаче му стана ясно за огромната подкрепа, която имат Меги и Ема навън и накрая застана трайно до тях. Иначе, да си споделя, че някакси много набързо изкараха Ирина, просто я прибраха, скриха я, за да се опитат поне малко да й спестят крайното унижение.

# 2 892
Мислих мислих и това измислих като анкета Grinning  Моля, който използва мобилно устройство да не ми се сърди много докато скролва като луд  Crazy Blush bouquet

Ама пък как хубаво поясняваш кога е финалът.  Hug Ути като дръпна тая реч, реших, че е днес и той е победителят.  Stop
Той толкова беше любезен с Емануела, че очаквах да и предложи да направят дует.

# 2 893
За мен, Борислав е неоспорим победител, това момче показа, че не всеки с милионите трябва да бъде нагъл, нахакан, дребнав, конфликтен и "мъжкар" в смисъла, който разбират Ути, Михов и т.н. Забелязах го в повечето конфликти в къщата, че той просто недоумяваше и не разбираше смисъла на лагери, ядра, групи и др.

# 2 894
  • София
Гладувала съм като повечето.Много се радвам ,че Рени излезе

Защо си гладувала, Мони?! Не давай свидна жертва в знак на протест!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт