VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 777
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 865
Пак от страницата във фейса от Брадъра: Ути: "Ние сме различни, но не трябва да се мразим!"
Бъчваров поиска прошка от най-големия си враг в Къщата - Емануела. Това просълзи част от останалите финалисти и положи началото на временното примирие между лагерите."
Поне два кашона носни кърпички отидоха, още преди сьоНгата  Crazy
Явно наистина ще спечели утре Sick

# 2 866
Рена да подгрява казаните на Ути, много ще си пасват двамата. И да се вземат даже.

# 2 867
Ути голям завой направи....как щяха да му изскочат комбалите като се караше с Еми , пък сега дълбоко уважавал нейната професия

Тя за това Миглена се скри зад папката...то и на мен ми стана неудобно от толкова благородство и  доброта Laughing Laughing

# 2 868
Добре де хора само на мен ли ми се струва ,че Боби неистово се опитва да се хареса на другата група.И с тази прошка и предния път когато Ути заяви как нямало повече да им готви -правилно ли разбрах ,че веднага започна да пита защо и него наказва така

# 2 869
  • в резерват
Малий Кошлуков верно "пее или лъже". Този човек излиза ли изобщо от  Нова?
 Praynig  Дано утре той  и на Слабаков съпругата не ги вземат да врещят на финала.

# 2 870
Мислих мислих и това измислих като анкета Grinning  Моля, който използва мобилно устройство да не ми се сърди много докато скролва като луд  Crazy Blush bouquet

# 2 871
  • София
Според мен Боби се опитва да навакса и да компенсира сега, заради упреците, че е безличен.

# 2 872
Очаквам да видя публична обява за банкет от семейство Пилософ, че са се отървали от Рениту. Когато разказваше при Гала как са я заточили в Израел и съчувствах като жена и майка. Ама явно дори там не са били достатъчно далеч от нейната кариера и личност. Такава липса на достойнство и самооценка отдавна не бях виждала. Утито какво друго да измерва в културата на хората освен какво консумират. За него храната е светът му. И мисля, че дори не го разбира добре, т.е. не е добър в професията си за да му се носи такава слава. Борислав ми е симпатичен, има достойнство, държи се естествено и наистина приятелски. Бих се радвала да спечели. Миглена и Еми направиха шоуто тази година, но победата не им е важна. Те набраха мнооооого точки със забавлението, което ни поднесоха. А Христо ми прилича на пластилин- както го намачкам така ще стои. Параксаланс!

# 2 873
Е ще падна, кой гласува за 1 място на Христо?!

# 2 874
Боби недоумява с какво ги дразни и защо така незаслужено го нападат и обиждат, затова ги пита. Явно не е общувал с толкова прости и злобни хора, и не може да разбере подобно поведение. В началото наистина се тъкмеше към групата на простаците, но ги разбра какви са и премина към "пошлостта и невежеството". Личи му, че не обича конфликти и е възпитан човек.

# 2 875
Няма нищо по-цинично от това, да спекулираш със съкровени човешки емоции.  newsm11 Може и да раСчуФства Вальо и 2-3 баби, мен ме омерзи. Представям си, на мястото на Деси, каква драма щеше да сътвори.  Sick
Мъжкарско, спор няма.
А пък това със сьомгата, беше трепач!  Joy Какво преклонение и уважение към една риба!  #Silly

# 2 876
За първи път цял сезон групата на Миглена са мнозинство bouquet
Колко ще е хубаво утре Ути и Христо да отпаднат първи, но мисля, че финалните двама ще са Меги и Утито и ще има подарена победа Tired

# 2 877

Майка му ... или някой се е объркал  Mr. Green

# 2 878
  • София

Някоя влюбена фенка.  Mr. Green Няма лошо!  Peace
Да си каже веднага!  Wink

# 2 879
За Боби, понеже не могат да се хванат за какво да го омаскарят, му гледат в паницата. Догнусява ме от тези гадняри. Да обиждат човек на база какво хапва..WTF????

И на мен това ми направи много лошо впечатление, Ути според мен накрая разбра, че се е държал глупаво и това с излизането на Вальо също, сам се нарече инфантилен, явно сам се припозна и има големи съмнения, че е такъв но все пак на инат и " да си отстоява позицията повече от 15мин.", той продължава да се държи още по-инфантилно..... Разочарована съм от него, а го харесвах мъничко. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт