VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 708
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 075
  • София
Роро е толкова безличен, че го забравих, че е бил там. Също и половината кокошки в студиото.

# 3 076
Срам ме е да гледам. Тези са трагични  Sick

# 3 077
  • Испания
Тъкмо Маги Желязкова да пита Михов за случая с блузката и... пуснаха рекламаааааааа.

# 3 078
Всички говорят за неизлъчвани моменти, колко удобно...

# 3 079
Тъкмо Маги Желязкова да пита Михов за случая с блузката и... пуснаха рекламаааааааа.

сетих се за песньовката
хей ръчички, хей ги две
те ме слушкат най-добреееее
едната бара мацета
нананананананаааа

# 3 080
Стинка ти тънко мина. В тълпата може да й се разминат неудобните въпроси.

# 3 081
Всички говорят за неизлъчвани моменти, колко удобно...

И на мен това ми направи впечатление. Може би са прави, кой знае колко неща са ни спестени. Ето затова трябва да има живо излъчване -  който следи формата, да е в час.

# 3 082
Абе, айде сега, не излъчвали всичко, вие виждате ли разлика от излъченото за Лара, Роро, Ирина и поведението им в момента?  Rolling Eyes

# 3 083
Стинка ти тънко мина. В тълпата може да й се разминат неудобните въпроси.

Не спирам да съжалявам, че ни спестиха разговорът и с "феновеете".

# 3 084
Как удобно всички навън са срещу Миглена и мислят единодушно, в тон с Ирина... Подлизурковци!

# 3 085
  • София
Как може да обиждате така кученцето?

А за глутницата там нямам думи, събраха се с водача си Ирина и не можеш да им затвориш устата.Всички срещу един.Как може да са толкова фалшиви?

# 3 086
  • Испания
Как удобно всички навън са срещу Миглена и мислят единосушно, в тон с Ирина... Подлизурковци!

Не всички. Десислава каза истината. Надя и тя този път успя да не се изложи.

# 3 087
  • София
Смехът на Миглена и мен много ме дразни. Ехиден един, не съм я чула да се смее от сърце.

# 3 088
  • София
Маги Желязкова с въпрос към дъртия обарвач... РЕКЛАМА... и след рекламата Галенцето минава към Бобиии... КОЛКО ПОЗНАТО, мила ми Галааа...  smile3508 smile3508 smile3508

# 3 089
  • София
Явно не могат да надскочат себе си и да разберат, че хората харесват Емануела и Миглена, не заради чалга-песните на първата, а въпреки това. Характер, достойнство и човещина-това което липсва на набедените интелектуалци.

А пък да не говорим, че повечето са деца на родители с връзки и положение ( и набутали се в медийното пространство заради тях),пък седнал Ути да пита Боби защо е в ББ. Просто избеснявам от хора, които удобно забравят как са се озовали на мястото, на което са.

Общи условия

Активация на акаунт