VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 760
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 120
И аз да попитам - Антон Стефанов защо е толкова мълчалив? И той ли е типичния БГ мъжкар - силен, само когато противника го няма? Дразни ме, да покаже малко характер, както през сезона ги коментираше!

Тя и Маги се издразни, че не й дават думата

# 3 121
Защо не подпукаха Ути за крещенето и обидите? Или като поиска прошка, всичко се забрави?

Ти пъ!?  Shocked  Той не крещи и не обижда, а се защитава от онази Емануела, дето ги нападна всичките още от вратата...

# 3 122
  • София
И аз да попитам - Антон Стефанов защо е толкова мълчалив? И той ли е типичния БГ мъжкар - силен, само когато противника го няма? Дразни ме, да покаже малко характер, както през сезона ги коментираше!

Мисля,че разбра,че не може да вземе думата и се отказа,вярвам,че като започнат да гостуват един по един ще ги подпука. Laughing

# 3 123
  • София
На Христо Ема му е ниска топка. Пък я пусна в тоалетната. Що ли?

За на Ути майката единственото, което можем да кажем е, че е уредила синчето. (Слушам, че пак обвинява Ема, колко лоша майка е и как влиза в тоалетните с мъже, за разлика от неговата майка.)

Много се надявам Емануела да осъди Михов за сексуален тормоз. Това непрестанно искане тя да му се извинява, вече премина границата на наглостта.

А за другарката певица Рени (благодаря на съфорумката, която го измисли, много точно), мога да кажа, че толкова изкопа дъното, че вече е стигнала до ядрото на Земята. Скоро да я очакват в Австралия.  Crazy

# 3 124
  • София
Докато Рени говори- Гала само повтаря " Да,да,да"  blahblah blahblah blahblah

# 3 125

Мисля,че разбра,че не може да вземе думата и се отказа,вярвам,че като започнат да гостуват един по един ще ги подпука. Laughing

Надявам се, днес не могат да се надговорят. Все телевизионери от сой са се събрали  ooooh!

# 3 126
  • София
А за другарката певица Рени (благодаря на съфорумката, която го измисли, много точно), мога да кажа, че толкова изкопа дъното, че вече е стигнала до ядрото на Земята. Скоро да я очакват в Австралия.  Crazy
Това е цитат от "Оркестър без име"... и аз благодаря на момичето, което го върза с нашата звезда Рени....  Joy Joy Joy

# 3 127
  • Испания
Михов какво изръси: че така били изкривили думите му, че излязло, че имал връзка с Лили Иванова?  #Crazy Хич не е добре.  ooooh!

# 3 128
  • София
"Ути е съвсем, съвсем финалист!" Laughing

# 3 129
Не съм ви чела, нямам време, но вярно ли е, че довечера зрителите ще изберат победителя?

# 3 130
Защо не подпукаха Ути за крещенето и обидите? Или като поиска прошка, всичко се забрави?

Ма душа, ти за индулгенции не си ли чувала?

# 3 131
Не съм ви чела, нямам време, но вярно ли е, че довечера зрителите ще изберат победителя?

Да, в тричасово предаване Peace

Нали е петък бре...Оня петък Wink

# 3 132
  • София
Защо едни са в студиото, други са в коридорите на къщата(Рени) още?

# 3 133

hahaha hahaha hahaha мисУиш Уи, че ще оставят толкова важен избор на зрителите?

# 3 134
  • Испания

Ма душа, ти за индулгенции не си ли чувала?

ЧувАла съм, маци, ама...  Thinking

Гала нарича Тенчева "Иринка".  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт