VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 746
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 180
  • София
Не ви ли се струва,че ни подготвят за Уткината победа?
Така изглежда.

Не може всички да повтарят само Ути, Ути, Ути, а навън никой да не го харесва.

# 3 181
Аз не мога да разбера как тези хора не спряха да оплюват зрителите и да ги обиждат, при положение, че цял живот от нашия хляб са яли Joy Ако не е публиката, всичките “умници“ там да са умрели от глад.

Абсолютно, и това са хора, които вероятно ще продължат да са в ефир  Rolling Eyes

# 3 182
 Леле каква злоба излъчва Ирина и каква слуз капе от Рени, леле.........
Много "опорни точки",ве...То цял щаб е работил по снизходителната отношение, което Ириниту трябваше да ни демонстрира към публиката.

# 3 183
Льольо се издъни за n-ти път: "Зрителите били фригидни, Миглена е фригидна, шоуто също е фригидно!"
Това го изтървах. ooooh!
Този е ненормален, затвърждавам мнението си.

# 3 184
Кака Лили каза "дреме ми на жлъчката"  smile3532
Наистина ли го е казала?! Laughing Че нямам нерви да гледам този буламач "На Кафе"

Ъхъм  Mr. Green Каза, че иска Ути да спечели, а ако спечели някой различен от него (тук Гала й подсказа), то дреме й на жлъчката  Flutter

# 3 185
  • somewhere near the sea
Дали повече Гала няма да ги вика един по един, та ги бяха събрали всички накуп и само те дрънкаха познатите тъпотии newsm78

# 3 186
Дали повече Гала няма да ги вика един по един, та ги бяха събрали всички накуп и само те дрънкаха познатите тъпотии newsm78
Дано ни ги спестят, особено Ирина, която така или иначе говореше основно тя ooooh!

# 3 187

Ирина искам да я поканят само , ако излъчат интервюто със зрителите

# 3 188
Михов харесвал Христо, понеже нямал българско мислене ooooh! Вече и да си българин е срамно Laughing Да обобщим образа на Ентелектуалеца- груб, агресивен, злобен, не яде, НЕ е от Пазарджик или който и да е друг град освен София и няма нищо общо с българите......
Ам чичака нали имаше важен задграничен ангажимент и щеше да го няма в петък. Сега не само е тук, а вече "е проверил" паспортните данни на Ема...Страхувайте се и вие жалки оплювателки тук във форума като намери и нашите данни...Низост, низост...

# 3 189
Кака Лили каза "дреме ми на жлъчката"  smile3532
Наистина ли го е казала?! Laughing Че нямам нерви да гледам този буламач "На Кафе"

А аз си го причиних днес. Покрай тоя Брадър се повредих нещо  Laughing Да приключва по-скоро и да се свърши тая мъка, викам. Нали довечера е финала?  Embarassed Rolling Eyes

Да, наистина го каза тва за жлъчката, но май Гала и го подсказа.

# 3 190
  • София
Е, както се очакваше-ние сме жалка чалга-аудитория, според Ирина.
Отивам да си посипя главата с пепел.

# 3 191
  • София
Довечера сигурно всички ще са там, да грачат срещу Миглена и Емануела и да ни показват колко сме тъпи,че ги харесваме.

# 3 192
Дреме ми на жлъчката и на дясната шия.

# 3 193
Лара и Ирина - лигоч. Не знам какво целят с това поведение, но удариха дъното, чуек.
Психологически с инфантилизма се омаловажава ставащото. Демек "дреме ни на жлъчката", ние сме забавни и готини, а вие сте нищожества, които се идентифицирате с никому ненужните хора от аквариума.

# 3 194
Михов харесвал Христо, понеже нямал българско мислене ooooh! Вече и да си българин е срамно Laughing Да обобщим образа на Ентелектуалеца- груб, агресивен, злобен, не яде, НЕ е от Пазарджик или който и да е друг град освен София и няма нищо общо с българите......

хаха, логично да не е от който и да е град , дори София, щом няма нищо общо с българите Joy
ВИП-ове, ко да ти кажа, чо'ек? Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт