VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 712
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 135
Емануела каква майка била.
Ами Ирина? Това лигавене с Лара ? И според мен не прилича на жена с 3+1(?!) деца да се държи така.

# 3 136
  • Испания
Не съм ви чела, нямам време, но вярно ли е, че довечера зрителите ще изберат победителя?

Да, в тричасово предаване Peace

Нали е петък бре...Оня петък Wink

Най-важното: извънредно предаване.  Joy Peace

# 3 137
Е, тая Лара адски дразни с тоя напевен тон,и най-важното нещо за нея в живота е някой да прави смешки(в случая Утьо) ooooh!цял живот само за смешки се бори тя, пфууу Rolling Eyes Laughing
Лара с всичките си претенции, да вземе да се научи да употребява думите правилно - Ути бил смешен човек..да, права е, смешен е, защото се сближи с истинската еманация на чалгата, докато уж се бореше с туй национално бедствие. Но в случая Лара трябваше да го нарече забавен. Confused

# 3 138
  • София
А за другарката певица Рени (благодаря на съфорумката, която го измисли, много точно), мога да кажа, че толкова изкопа дъното, че вече е стигнала до ядрото на Земята. Скоро да я очакват в Австралия.  Crazy
Това е цитат от "Оркестър без име"... и аз благодаря на момичето, което го върза с нашата звезда Рени....  Joy Joy Joy

Да, именно! Simple Smile

# 3 139
Благодаря момичета, четох преди малко и ми стана интересно, дано успея да гледам довечера.

# 3 140
  • София
Не съм ви чела, нямам време, но вярно ли е, че довечера зрителите ще изберат победителя?

Да, в тричасово предаване Peace

Нали е петък бре...Оня петък Wink

Aма днес ли е,днес ли е newsm44

# 3 141
Лара е супер тъпа лигла, а Ирина само тя ли иска да говори ooooh!

# 3 142
  • Испания
На Антон са му забранили да говори. Каза: "Е, мебел, мебел, ама и аз да кажа нещо".

# 3 143
Антоне, ти баща, ти майка , най-после им взе думата! Маги ,  smile3501

# 3 144
Хайде пак Емануела лоша... Лара какво се обажда като е толкова неадекватна? Аман от тия випове два месеца, да минава финала довечера и да се приключва, че ще счупя я ТВ, я компа! smile3514

# 3 145
  • София
Когато дойде Ути, Гала ще го нарече а) Утко б) Утенце в) Утинко?!
Тая жена равна няма в гальовните обръщения ooooh!

# 3 146
  • София
Aйде и Гала се развихри. Laughing

# 3 147
  • Испания
Тенчева към Антон: "Стефане...". УжасТ.

# 3 148
   Ей сега половината ми уцели в десетката това, което и аз мисля за Ириниту /Извинете, че пак Ви връщам към нея/. Та, вика ми той: Знаеш ли за какво ще е най-идеално може да работи Ирина - шеф на погребална агенция /оплаквач/, С този монотонен, плавен,мрънкащ и трагичен глас ще разплаква и листата и тревата чак дори.

# 3 149
Лара и Ирина - лигоч. Не знам какво целят с това поведение, но удариха дъното, чуек.

Общи условия

Активация на акаунт