VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 842
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 300
  • Варна

Да бе, ще я отрази Миглена,та  тя е свикнала с дребни душици дето ѝ броят браковете и разводите, гризейки си ноктите от яд. Най-много да се изсмее с гадния си вещерски смях  дълго и заразително  Laughing

Чак пък вещица ... обикновена истеричка! Миглена Захажаева!
На заразилите се ... честито! Joy

# 3 301
Лара вече печели - видях я на билборд

Какво печели - предаване ли?

# 3 302
  • на брега на морето
Не видях, защото се стреснАх

# 3 303
Ирина и Иван нямат никакъв брак! Ако са се оженили в българското посолство в Испания то бракът им ще е валиден и в България. По испанското законодателство абсурд да са сключили брак, никой няма да им позволи. Тоест направили са си една сценка с размяна на пръстени и клетви на някой плаж в Барселона и вече женени сме.  hahaha hahaha Медиите гръмнаха, че са сключили брак и Ирина се кефи. Ама то такъв няма. И сигурно много я е яд, че Иван не иска законен брак.  Twisted Evil

# 3 304
Боби е много мил и чувствителен и според мен наистина се чувства неловко да обижда хората. Затова и се извини, ако е обидил някого. Но аз да ви кажа не се сещам за такъв случай. За никой лоша дума не е казал. Харесва го, възпитан и скромен е, а е най-добре финансово от всички Випаджиии в къщата. Ути, ако имаше неговите пари представяте ли си какво самочувствие и безцеремонност  щеше да изкара от себе си! Rolling Eyes Crazy ooooh!

Той и затова се чудеше защо го недолюбват и пренебрегват от ядрото. Като се е държал винаги нормално с тях, не ги е обиждал, без ексцесии....но онези  пак злобеят Sick
Злобеят, защото касичките им са празни, а той е милионер. Снощи показаха злобните коментари на Утьо и Михов как на 40 години Боби имал толкова пари. Ами мъж в разцвета на силите си на колко да ги направи?! Пък и очевидно не ги пръска по казина и пиянски гуляи, та лесно си ги събира.

# 3 305
"Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други!"- Оскар Уайлд!
Благодаря!      Grinning

Скрит текст:
поне разбрах що ви дразня....        Mr. Green

и още нещо, който разбрал, разбрал.     Peace

“ Първо те игнорират, после ти се смеят, после се борят срещу теб, след това побеждаваш. „
- Махатма Ганди

понеже ми е последното "влизане":
Да ви е честита победата на чалгарията и простотията!    Peace

# 3 306
А  подигравателното  отношение на Ирина и Ути към феновете на Боби и особено на Емануела (по време на телефонните разговори)

Точно затова ме е яд, че не излъчиха разговорите им с фенове. Исках да чуя какви са техните почитатели и колко добри думи ще чуят за себе си. Но... чадърът е яко разперен над нЕкои особи, човек.

# 3 307
"Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други!"- Оскар Уайлд!
Благодаря!      Grinning

Скрит текст:
поне разбрах що ви дразня....        Mr. Green

и още нещо, който разбрал, разбрал.     Peace

“ Първо те игнорират, после ти се смеят, после се борят срещу теб, след това побеждаваш. „
- Махатма Ганди

Да ви е честита победата на чалгарията и простотията!    Peace

А на бас, че нема се удържиш да изсъскаш поне още веднъж тук.  Mr. Green

# 3 308
  • Испания

А на бас, че нема се удържиш да изсъскаш поне още веднъж тук.  Mr. Green

А, това го пише по няколко пъти на ден.  Laughing Само дава лъжливи обещания.  Crazy

# 3 309
На Миглена трябва да ѝ платят договорения хонорар + още един "вредни".
+1
 Joy

# 3 310
Благодаря!      Grinning

Скрит текст:
поне разбрах що ви дразня....        Mr. Green

и още нещо, който разбрал, разбрал.     Peace

- Махатма Ганди
Последно влизане ли,да бе,да...обещаваш ли Laughing
И Махатма Ганди намеси, Laughingслед час ще цъфтиш тук...но нищо...теб  и такава ще те обичаме Laughing

Да ви е честита победата на чалгарията и простотията!    Peace

Последно влизане ли,да бе ,да...ВЕрваме ти...

# 3 311
Краси, спри се , бе жена. Сигурна съм, че се усещаш, че дразниш списващите тук, но въпреки тови или точно заради това, не знам, го правиш. Кому е нужно.... нека запазим хигиена на взаимоотношенията. Peace
Ако си способна на това де...

# 3 312
  • Испания
Ето това е пример на чалгарско поведение.  Crazy

# 3 313
Абе ние й скроихме шапката на Ириниту, да оди дето ще Crossing Arms
smile3521

# 3 314
  • Варна
И като си помисля ,че всичко почна от една безобидна реплика " Иринче, ти нямаш ли малко дете " . Ирина не можа да понесе ,че се слага петно върху приза и "най-добрата майка" .

Михов, Ути и Роро са най-обикновени сексисти , не могат да понесат ,че може да има жени, които нямат нужда да имат мъж до себе си за да са успели професионално. И си мислят, че само защото са мъже, то по презумпция са по-умни и интелигентни .Затова Миглена и Емануела им станаха трън в очите, защото показаха и отстояваха характера си и успехите си в обществото. Мъжете се събраха около Ирина ,защото тя е жена на мъжа си, сама по себе си не блести с кой знае какви качества, а и доброволно зае ролята на "жена - домакиня". А всъщност я оставиха да ги манипулира, заради желанието и  да си отмъсти  на Миглена заради първата и реплика в къщата .  Жалко ,че и част от останалите жени подеха ролята на клакьорки и  плюха на себе си ,заради надеждата ,че ще ядат от хляба Иванов .Само Борислав от мъжете показа безпристрасно поведение и се опита да опознае съквартирантите. Когато смяташе за нужно също оборваше постъпките на Емануела и Миглена ,но без обиди ,защото разговаряше с тях от нивото на "равен  с  равен". А останалите мъже не понесоха интелигентността на противоположния пол.

Тъй като нямам много доверие на ББ , смятам ,че Борислав може би ще излезе 5-ти , Христо 4-ти , Емануела - 3-та , Ути - 2-ри и Миглена - 1-ва , с цел между излизанията на съответния съквартирант да се събират повече пари от СМС-ите . По  презумпцията ,че при излизане на който и да било от тройката Миглена ,Емануела ,Борислав, зрителят ще се активира и ще гласува за другите / другият оставащ.

Днешното предаване " На кафе" ,качено ли е вече във VBox-а , може ли линк ?

А, между другото речта на Рени снощи при даването на прошката, ми се стори, че не я е писала тя. Много добре структурирани изречения и добре изразена позиция,че  и грамотно написана. Като говори не се изразява по този начин  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт