VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 656
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 390
Не е следродилна депресия, а просто да ти писне ужасно да стоиш в къщи. Аз някъде в този период усетих, че трябва да се върна на работа, реших, че е по-добре и за моето душевно равновесие, и за неговото. Преди това с топ не можеха да ме помръднат от детето.

На моето интервю за работа хората проявяваха разбиране, че с малко дете нямало да ме ангажират вечер да ходя на коктейли и събирания. А аз "ама ангажирайте ме, аз затова съм дошла, искам да си говоря вече с някой, който може да говори!" Simple Smile е, в крайна сметка си прекарвах всичките вечери с детето, разбира се, но си спомням колко бях зажадняла за разнообразие.

Не я упреквам Ирина, но ме дразни лицемерието, фалша, претенцията.

# 3 391
  • Бургас
Едно е да ти се налага да се върнеш на работа и някой да ти гледа детето докато ти си на работа, съвсем друго е да се забиеш в някакво жълто шоу и да не видиш изобщо детето си 2 месеца. Толкова ли нямат пари и и се налага?!
със сигурност децата си ги е виждала всеки уикенд, тя сама каза, че е на работа във ВП, що да не вземе няколко десетки хилядарки, като й ги дават

# 3 392
Никой не я упреква, тя сама се упреква, затова реагира така.
А тя контактува с много хора, нека бъдем честни...има хора да й помагат за другото...

# 3 393
Родата на Миглена отива да си прибере победителката
От ФБ

# 3 394
Аз нямах представа коя е Ирина преди шоуто и тази реплика на Миглена ми се видя доста преднамерена. Но след толкова време , си мисля ,че е била права-щом някой се прави на най-добрата майка ,трябва да дава личен пример. Особено от позицията на Меги , която очевидно е била скандализирана. Искала е да и го речне. Но Меги едва ли си е мислила ,че ще спечели всенародното одобрение , постоянно казва ,че е свикнала само на лошо.

# 3 395
  • Испания

Най-малкото дете на Ирина е на година и половина, не би трябвало да я гони следродилна депресия...

Гони я неистовото желание да се показва по "телевизора", да ни говори за себе си и прекрасния си живот /нищо че ако е прекрасен, няма да досажда с приказки за това/ и, ако може /ама не става/ всички да ѝ се възхищават.  Crossing Arms

# 3 396
От ФБ

Да вземат и Боби  1stroller

# 3 397
  • Тра-ла-ла
Близначките са 1:1 Grinning

# 3 398
  • София
Ако Ирина е затворена в една къща с детето, то аз съм Нобелов лауреат. Вижте й инстаграма- то са едни вина, плажове, шопинг, вина, проекти, готвене, вина, приятелски сбирки, вина.

# 3 399
  • Испания
Тенчева очаква и изисква с цената на всичко одобрение от всички. Миглена не е свикнала да се оглежда в хората, свикнала е да се бори, да постига сама всичко, да я критикуват и затова лавината от одобрение /а дори и не знае колко е голяма/ я разплаква.

# 3 400
От ФБ

Колко са сладки! Да са и живи и здрави!
П.П. Мъжът ми, като разбра, че тази вечер е финала на ВБ, каза, че ще се прибере някъде след 11  Joy Joy Joy

# 3 401
Истината е, че видя възможност и яхна вълната. За 24 часа всички знаеха колко е лоша Миглена, щом я пита за децата и лагера беше почти готов, започна да се обгражда със съмишленици.
По същата логика и Миглена можеше да събере хора и да им промива мозъците колко е лоша Ирина, че си е оставила детето.

# 3 402
От ФБ

П.П. Мъжът ми, като разбра, че тази вечер е финала на ВБ, каза, че ще се прибере някъде след 11  Joy Joy Joy
И моят го няма  Joy baby_neutral

# 3 403
  • Испания
От ФБ

Прав е човекът. И съобразителен.

Близначките са абсолютно еднакви и приличат на Миглена, а другата девойка и момъкът си приличат много.

# 3 404
  • София
Ако Ирина е затворена в една къща с детето, то аз съм Нобелов лауреат. Вижте й инстаграма- то са едни вина, плажове, шопинг, вина, проекти, готвене, вина, приятелски сбирки, вина.
Тя в шоуто постоянно беше с чашата с вино.Не съм я видяла да пие нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт