VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 477
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 840
Ако дадат първото място на Ути, щото той не го печели, това ще е представителна картинка на цялата ни подла и нагласена действителност! #Cussing out
То целият сезон беше посветен на фалша, шуробаджанащината, гъзоблизането и злобата ooooh!

# 3 841
Вачкова дрънка пълни глупости. Да го обявят за победител Ути и да свърша. Няма нужда да гледаме още час.
Сега ще излезе Емануела.

# 3 842
  • In The Middle Of Nowhere
След миналата година мислех, че няма начин да съм по отвратена, но тази година ми доказва, че има още накъде. С риск да ме линчуват последните , които искам да спечелят са Еминуела и Миглена, особено последната, колкото и да я харесвах в началото. Но пък точно тя ще спечели, така че не виждам къде е драмата.

# 3 843
Залагам за извънреден обрат накрая  Party

надявам се да има такъв  Laughing Laughing

# 3 844
  • До морето
Не стига, че ги показаха на нас, ами и самите финалисти ги видяха! Това никога не се е случвало!

# 3 845
Вачковааа свиньо да те светна,че и за Миглена гласуват културни хора,а не селяните от паланките които не могат да си напишат имената....Вачкова на колко хапчета си таз вечер ей така питам за една баба от родопите #2gunfire

# 3 846
Кънчев: Кали търси баща на четвъртото дете. Joy
Аз ако бях, щях да напусна студиото при това отвратитлно изказване. Кънчев се самозабрави!
Не разбирам защо хора, на които съдбата болезнено им показва, че трябва да са по-смирени, по-добри, не правят нищо в тази посока, а дори задълбават...

Добре казано.

# 3 847
  • Испания
Отивам да пуша.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 3 848
Или извънреден епизод в понеделник!

# 3 849
Спирам да гледам. Ще разбера кой е победил по-късно. Ути гледа пак лудо.

Ути гледа като настървен нерез! Надъхал се е да спечели на всяка цена. Проблемът е, че повечето хора, които харесват Миглена и Емануела явно не гласуват достатъчно. Предвиждам феновете на Емануела да обърнат вота и тя да излезе първа, Ути да стане втори, а Миглена трета и да излезе сега.

# 3 850
  • София
Ако Утю спечели,ще е сто процента нагласено и никога повече няма да гледам това предаване! ignore2

# 3 851
Направо ТУТИпарев да си гушва плакета и да се приключва  Sick

# 3 852
Отвратена съм. Но 99% на 1% да са за Ути, пак няма да пусна СМС. Алоооу, Тупарев, ние не пасем трева  ooooh!

# 3 853
Във фейса дечурлигата се скъсват от есемеси за Миглена. Кой тогава гласува за Утьо? Както 746325 пъти чухме, роднини няма.  newsm78

# 3 854

Общи условия

Активация на акаунт