VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 502
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 4 170
Интересно кои ще я поздравят от отпадналите.. сигурно Ирина и компания са се изнесли.

# 4 171
Не знам вие къде ще ходите, аз смятам да си коментирам и всички гостувания в "На кафе", поне до Коледа ще съм тук.  Laughing
И аз ще гледам, ако имам възможност и ще коментирам. Не мисля да изпускам Миглена в На Кафе.
И на мен ми беше приятно с вас момичета. bouquet

# 4 172
  • Пловдив
Най-накрая да спечели някой интелигентен!
Не тризначки, гларуси, джиновци ......

# 4 173
Искам от гирляндите на Миглена  Laughing

# 4 174
  • Испания
Знаете ли? Най-хубавото е, че Миглена ни обедини тук.  Party

# 4 175
Момичета благодаря ви за прекрасните моменти с вас ( с малки изключения  Laughing ). Вечерите с вас бяха страхотни и забавни. Надявам се същата тайфа да се съберем скоро и да почешем езици  Laughing Heart Eyes

Ей, къде тръгна? Ще има още за коментиране?
Ама то нали финалът е в понеделник. Хубава им се получи репетицията днес с малки изключения. До клюкване в понеделник и хубава вечер, че аз утре съм на работа.

# 4 176
  • Варна
Защо са я гримирали така ужасно? По-хубава е, дори без никакъв грим.

# 4 177
  • София
Интересно кои ще я поздравят от отпадналите.. сигурно Ирина и компания са се изнесли.
Интелигенцията не може да понесе по-интелигентни от тях.

# 4 178
Според мен Меги го е била с много, но ни дават, че уж било близо. Не го вярвам.

# 4 179
  • София
Момичета благодаря ви за прекрасните моменти с вас ( с малки изключения  Laughing ). Вечерите с вас бяха страхотни и забавни. Надявам се същата тайфа да се съберем скоро и да почешем езици  Laughing Heart Eyes

Чака ме много четене  Grinning А през седмицата времето 20.00-21.00 ч го чаках с нетърпение и се забавлявах.

# 4 180
Дано поданиците на Ирина имат малко разум и не оакат посрещането на Миглена. Поне сега да не им виждаме натуралната простота  Praynig

# 4 181
Радвам се за малката дама с големите възможности. Честито, Миглена, бъди здрава!
Беше истинско удоволствие да ви чета в тази тема. Както се казва, до нови срещи!

# 4 182
  • София
Честно казано, Миглена е първият участник в този формат, който промени изцяло мнението ми за себе си. Преди да влезе в къщата не я харесвах. Но тази къща определено не е виждала по- добър играч!!! Честито, Меги!  Heart Eyes bouquet

# 4 183
  • София
Отишла е да си изпие трицикличните антидепресанти  Mr. Green

# 4 184
Скрит текст:
Момичета благодаря ви за прекрасните моменти с вас ( с малки изключения  Laughing ). Вечерите с вас бяха страхотни и забавни. Надявам се същата тайфа да се съберем скоро и да почешем езици  Laughing Heart Eyes

Ама то нали финалът е в понеделник. Хубава им се получи репетицията днес с малки изключения. До клюкване в понеделник и хубава вечер, че аз утре съм на работа.
И да четат внимателно - в челната тройка Меги, Боби и Еми  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт