VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 404
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 4 245
Това накрая Ути и Лара...грозно
Какво направиха?
Лара му вдигаше ръката, все едно той е победител!  hahaha
hahaha Нека се радват децата. Какво друго им остана?  hahaha

# 4 246
И аз благодаря за хубавото настроение с вас дни наред  Hug

# 4 247
Не я поздравиха, как вдигаха ръце заедно сякаш са победили те. ooooh!

Какво значение има това, щом Миглена победи?  Peace
Ако искат не ръце да вдигат , а салта да правят това е.Отбор поп- фолк и Меги са победители.

# 4 248
  • Испания
Не видях - триутробната поздрави ли я?

Изобщо не се появи на сцената.

# 4 249
  • София

Не.  Mr. Green

# 4 250
Никога досега не съм виждала толкова разочарован подгласник на победителя. А съм гледала повечето сезони на предаването. Ути не беше просто разочарован, беше бесен - и много му личеше. А аз съм толкова доволна... Simple Smile

# 4 251
Аз не видях такова нещо.

# 4 252
  • София
Появи се Тенчева, но не отиде по-назад където беше Меги, за да я поздрави.

# 4 253
Финалният кадър: Меги - желязната лейди на Биг Брадър и ...  още 10-15 идиоти в. т.ч.  водещи и участници на шоуто.  Mr. Green Laughing

# 4 254

Изобщо не се появи на сцената.
Май се качи последна, но си беше при Ути и Лара.

# 4 255
  • София
Никога досега не съм виждала толкова разочарован подгласник на победителя. А съм гледала повечето сезони на предаването. Ути не беше просто разочарован, беше бесен - и много му личеше. А аз съм толкова доволна... Simple Smile
Така ни достави още повече радост, милинкия той... само ако знаеше....  Joy Joy Joy

# 4 256
Точно като насран гледаше с извинение. Адски негативен и злобен мъж. Пълната противоположност на Боби bouquet

# 4 257
Не ми хареса как е режисирано накрая, трябваше акцентът да е върху Миглена, ама пък и тя се хвърли към Кали  Mr. Green

# 4 258
Утьо не може да губи,видя се за пореден път жалкото поведение на "интелигенцията". Важното е ,че победи точният човек.Огромно БЛАГОДАРЯ на всички момичета в темата,беше мн вълнуващо и забавно.До нови,още по-весели срещи 😉

# 4 259
Появи се онази от другата вселена, но не поздрави Миглена, гушкаше се с Роро-фанатика.

Общи условия

Активация на акаунт