VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 404
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 4 305
По едно време се притесних, че П*ти ще спечели. Но всички нерви си заслужаваха, само за да видя безценната му на*рана физиономия. Mr. Green
Момичета, благодаря ви, че бяхме част от отбор поп фолк и най-важното - спечелихме. bouquet Ще ми липсва темата.
Честито на Меги! За два месеца, нямаше една минута, в която да ме разочарова! Истинска до края! Heart Eyes

# 4 306
  • София
Дали вече може да се гледа някъде финалът на вечерта?  Praynig

# 4 307
  • Тра-ла-ла
Отбор поп-фолк. Я да ви видим ръчичките гореееее Laughing

# 4 308
Дали вече може да се гледа някъде финалът на вечерта?  Praynig

https://www.vbox7.com/user:vipbrother?p=allvideos

# 4 309
Аз пропуснах Бай Брадър, къде го качват най-рано?

# 4 310
  • Варна
Ха, почти познах крайното класиране , обърках местата само на Боби и Христо ,но те така или иначе излязоха едновременно. Но почетната тройка ми е три от три . Браво на Миглена , тя изкара тоя сезон на плещите си и си заслужи победата  Peace
И в темата ми беше приятно, с малки изключения  bouquet

# 4 311

Сега ръцете са ми заети, че ям сьомга с лютеница Joy

# 4 312
  • София
Защо хора, които дори не са участници, продължават да ме разочароват именно с коментарите си или индиректното си участие в този сезон....

# 4 313
Не се карайте. Когато влязох тука да коментирам бях убедена ,че ще сме две три за Миглена и Емануела и ще ме нареждат масово. Много ама много се учудих на единомислието тук и ми стана страшно приятно.По принцип съм все на малко популярната страна прим.Кичка вс Ритон , бях за Кичка ; Миро вс Елена , за Елена и така. Това е един от най-приятните за мен сезони и още по-духовити и забавни коментари

# 4 314
Ако преди два месеца някой ми беше казал,че ще поддържам отбор, наречен попфолк, щях много да се смея. Simple Smile

# 4 315
newsm44 newsm44 newsm44

В отборът са Меги, Еми и Боби нали? Деси някак си не я приемам баш Crossing Arms. Рени всички знаем, че е от ”интелигенцията” hahaha

# 4 316
  • Испания
Защо хора, които дори не са участници, продължават да ме разочароват именно с коментарите си или индиректното си участие в този сезон....

Излага се.

# 4 317
Хора, не знам дали успяхте да чуете, но ми се стори, че когато ББ покани Миглена да напусне къщата, звучеше сякаш имаше буца в гърлото си.  Laughing Може и той мъничко да си е поплакал заедно с нея, докато чакаше Ути да излезе и да отиде до студиото.  Grinning

# 4 318
Може би е обсъждано - само на мен ли ми се стори, че Явор го нямаше?
Той нали е изгонен от брадъра, а Софкин сам напусна.
Четох за Софкин че буквално предаването му е разклатило здравето и не желае да има нищо общо с него повече,няма как да намеря статията.Стрина Ирина доста допринесе разбира се с нейната "доброта" -Човек миришеш влез и хубаво се изкъпи - в ефира на цяла България.Явор предполагам го е срам да отиде,щото там излагането беше голямо.

# 4 319
ЧЕСТИТО, МЕГИ !!!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Е, много съм доволна, а щерката е на черешата( пусна 2 sms-а), затова ще си позволя да се самоцитирам с нещо, което написах в 3-та тема:

Кака Меги е бетон
всичките я плюят в тон
Ама, хич не им се връзва
много леко ги подхлъзва

С усмивка  на кокетка
с дума "блага", с малко четка
С истина или пък не
всички май, ще отнесе

Мен ме кефи- няма спор
най е лична е тоз отбор
Много яка, като зид
-ей  това е фаворит!!!