VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 402
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 4 470
  • I want it all and I want it now.
Радвам се за Миглена, заслужи си победата. bouquet

# 4 471
Едно гифче и за хората, които влизаха от време на време само за да ни обяснят колко сме прости Grinning

# 4 472
  • Испания
Едно гифче и за хората, които влизаха от време на време само за да ни обяснят колко сме прости Grinning

smile3501 newsm10 smile3501

# 4 473
  • Варна

4. Емануела беше разочарована, определено, от третото си място. Без Миглена щеше да излезе по - рано.

Мисля ,че се разочарова ,че излезе преди Ути, а не от това, че не е побетител. Още повече ,че сигурно е знаела настроенията отвън срещу него и и стана неприятно ,че го избутаха напред .

Не съм гледала Събуди се , но да не би Мира да се притеснява да не я изместят от предаването  Joy

# 4 474
Е, даааа ама не Alcarin Simple SmileSimple SmileSimple Smile, Краси поне преди правеше много торти и 100% съм сигурна, че ще се срещаме в Bake off. Там обаче се надявам, да сме на една, или поне на близки позиции  Peace

# 4 475
  • София
Не знам, може и да се е притеснила, все пак Миглена е журналист, а особено сега, след победата, ще има примамливи предложения първо от нова.

# 4 476
  • на брега на морето
Момичета, никога не съм чела в темата за ББ, тази година имах късмета случайно да се зачета. Благодаря ви за усмивките, смеха и смислените коментари

# 4 477
Кратко- 7 минутно интервю на съсела от "Събуди се". Бях сигурна ,че няма да е почитателка на Миглена. Явно това ще е официалното отношение на Нова към нея, въпреки, че участието й донесе голяма гледаемост и вероятни печалби. Едва ли ще й дадт предаване тук, особено след като предварително са договаряли с Ирина и някои други. Дано друга телевизия ни предостави удоволствието да гледаме предаване на Меги.

Интервюто беше кратко, но затова пък много съдържателно и поучително, благодарение на мъдрите и умни отговори на Миглена. След като се отърва от съквартирантите, сега й предстоят провокации от колеги журналисти. Но тя нали обича битките- ще ги надиграе и тях.  bouquet

# 4 478
  • Брюксел / София
Ути, ако има доблест (но ние знаем, че няма) след като вече знае колко е харесвана Миглена би могъл в някое интервю да каже нещата, както са. Аз не виждам нищо лошо, когато сбъркаш нещо или се държиш кофти или дори си нехаресван (защото няма как и не е нужно всички да те харесват),  да си признаеш. Нещо от типа: ok не ме харесвате, това е ваше право. Може би сбърках в определени моменти. И толкова. По нормално би изглеждало.

# 4 479
............... Краси поне преди правеше много торти и 100% съм сигурна, че ще се срещаме в Bake off. Там обаче се надявам, да сме на една, или поне на близки позиции  Peace
Аз гледам подобни шоута за забавление...обикновено нямам фаворит, заради който да се "боря".   Laughing
А Bake off отначало още "започва сбъркано", та ще гледам за някоя и друга интересна и нестандартна пекарска идея, ако изобщо от интриги остане време за кулинария.    Laughing
Участниците слабо ме вълнуват.....
Както и ББ е "война на характери", а кое лице стои зад определен характер и как се казва, без значение.

# 4 480
Меги каза, че иска да прави собствена телевизия, та за какво й е някакво предаване в Нова?

# 4 481
  • София
Да беше казала и кой ще даде парите за собствената й телевизия.

# 4 482
Цитат
Надявам се Иван да е успял да види жена си отстрани и да се усети овреме, че е застанал до една долна манипулаторка - енергиен вампир.
Няма начин да е овреме, имат общо дете.
Каквито и черти да не харесваме в Ирина, това си е наше мнение, Иван може точно заради тях, или за някои неизявени пред нас, да си я харесва. Всички имаме кофти качества, важното е за партньора да не са определящи, пожелавам им го.

# 4 483
Ирина трябва или да се промени (невъзможно, защото тя се мисли за велика, а другите са тъпи) или да се скрие от екран (едва ли ще стане и това)
Мисля, че бъдещите й ТВ проекти ще бъдат обливани от 'любовта на зрителите', която събра в тоя ББ

# 4 484
Скрит текст:
"ОТ МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО - АФТЪР ПАРТИ БИГ БРАДЪР
ПОБЕДИТЕЛЯТ МИГЛЕНА
А СЪПРУГЪТ НА ИРИНА - ИВАН ТОКУ ЩО ЗАПЛАШИ, ЧЕ АКО МУ СВЕТНЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЛАМПАТА В ОЧИТЕ, ЩЕ СЧУПИ ТЕЛЕФОНА " hahaha

https://www.facebook.com/HILIFE.BG/videos/10153924961920843/

С такива светещи от радост очи е Миглена, грам фалш няма в тая жена.

Общи условия

Активация на акаунт