Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 625
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,
Извинявам се, ако въпроса ми не е за тук, но не знам къде мога да питам...
Имам уреда за пържене с горещ въздух, ползван е само 3-4 пъти и вече има малки отлепени парченца от тефлоновото покритие. Иначе си работи много добре и го харесвам, но вече не го ползвам заради нарушеното покритие.
Някой друг има ли подобен проблем? От някъде мога ли да си намеря резервна тавичка? Гаранциите обикновено не вкл. нарушено покритие...

Отивай в Лидл и прави рекламация. Тяхната политика е по-различна от тази на другите магазини. Щом за тиган са ми казвали да пазя бележката, защото на етикета му пише 3 години гаранция, какво остава за толкова скъп уред! А ако толкова не уважат гаранцията, попитай в сервиз Бушона, който поправя уредите на Лидл. Обикновено имат резервни купи за миксери, чопъри и т.н. Може и за фритюрника да имат.

Направо бях започнала да се чувствам неудобно, че върнах нашия фритюрник когато започна да залепва бързо-бързо. Но ето, че проблемът не е само при мен. То си и личеше, че покритието е като на евтин тиган и предположих, че щом след 4-5 използвания започна да лепи, след още толкова ще се обели. Sad

Много благодаря за отговора! Звъннах на телефона им и ми казаха да занеса уреда и касовата бележка в магазин, ще преценят дали ще ми сменят частта или ще ми върнат парите.

# 106
А за блузите в момента не прочетох коментари, изглеждат хубави, топли и меки на снимките, а реално? Flutter

# 107
Аз си взех от домашните блузи вчера,много е мека и приятна за носене.Смятам,че за вкъщи е супер Simple Smile

# 108
Благодаря за отговорите. Днес ходих и взех тостера 3 в 1. Дано е хубав, че го взех за подарък.

# 109
  • Бургас
Малко оф, ама не мога да не споделя нещо по темата за анцузите и токчетата, дето ми попадна вчера и веднага се сетих за рекламната снимка на Лидл за онези шалварести анцузи с обувки на токчета Mr. Green Имало и по-тежки случаи ooooh!

# 110
  • Стара Загора
Моля за инфо за Инфрачервената лампа за нагревки. Заслужава ли си?

# 111
  • Русе
Моля за инфо за Инфрачервената лампа за нагревки. Заслужава ли си?
Помня, че имаше доволни от нея в предни години, когато я пускаха.
И аз тази седмица почти нищо не си харесах - само каймата и суджука .

# 112
  • София
Някой вземал ли е от червения ориз?

# 113
И аз се чудя на тостера - най-вече гофретник искам всъщност, но и другите приставки може да се окажат полезни newsm78

Бубс, аз имам възглавници от миналата година, бяха в комплект със завивка - много съм доволна. Нисички са доста моите, аз такива си търся по принцип. Отделните не знам дали ще са съвсем същите, но при всички положения са мекички и не си губят формата. Завивката също е много приятна, исках да взема и за човечето тази година, но откъде я измислиха такава двойна.. ooooh!

Благодаря!  bouquet

имам гофретник на друга марка, с подходящите приствки се прави "мачкан сандвич", моите девойки обожават
пържоли /т. е. печоли и изобщо месо/ не приготвям с гофретника въпреки, че на упъттването пише, че може

# 114
  • Стара Загора
 bouquet благодаря

# 115
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Записах се днес със тавичките и бурканчетата за подправки,много са ми сладурски.

# 116
Дами, за темата
последните пет теми са изписвани средно за две седмици всяка
няма причина темата да бъде периодична /за една семица или за една брошура, т. е. пак една седмица/
не виждам причина темата да не бъде заключвана на 50 стр. както до сега
знаете, че дори и да се прескочат с две или три страници петдесетте, темата няма да бъде заключена
никой от нас не е чак такъв буквалист  Laughing

# 117
  • Асеновград
Да се цитирам, че никой не ми отговори
Да питам някой купувал ли си е 3в1 тостера, който е на промоция от днес за 39,99 лв.. Пускали ли са го и преди? Искам да го купя за подарък и не ми се иска да се изложа.

Имам  и  още един въпрос дали тостера се разтваря от задната страна, като се сложи сандвич? newsm78
Не се разтваря.

# 118
  • Габрово
А за блузите в момента не прочетох коментари, изглеждат хубави, топли и меки на снимките, а реално? Flutter
Страхотни са, аз днес забърсах една. Плюшени и мекички.
Снимка: https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/14996560_1021128 … 7&oe=582446E5

И клин исках, но на живо не ми харесаха.  Rolling Eyes

# 119
За блузите ще се навия да отида. Само да има малки номера - S - ки  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт