Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 615
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
И аз се чудя на тостера - най-вече гофретник искам всъщност, но и другите приставки може да се окажат полезни newsm78

Бубс, аз имам възглавници от миналата година, бяха в комплект със завивка - много съм доволна. Нисички са доста моите, аз такива си търся по принцип. Отделните не знам дали ще са съвсем същите, но при всички положения са мекички и не си губят формата. Завивката също е много приятна, исках да взема и за човечето тази година, но откъде я измислиха такава двойна.. ooooh!

# 91
И аз се чудя на тостера - най-вече гофретник искам всъщност, но и другите приставки може да се окажат полезни newsm78
Аз пък харесвам другите 2 вида плочи (за гофретите си имам в гофретника същата приставка). Mr. Green Удобно е, защото е като да имаш 3 уреда и се пести място. А и плочите се мият лесно като се свалят. Peace Затова и го чакам от няколко години това уредче. Laughing
За възглавниците- на нас ни се сториха нисички, с малко пълнеж, може би 2 една върху друга щяха да са ок (може и това да е идеята да не са с много пълнеж Wink ). Иначе бяха мекички на пипане и материята отвън изглеждаше много приятна.

# 92
Аз тостера много го харесвам. И гофретки си правя и триъгълни сандвичета. Много бързо затопля и стават хрупкави нещата. Заключва се отпред. Аз лично го препоръчвам.

# 93
  • Велико Търново
little stranger благодаря, как се справя с тесто?
добре се справя, с кило брашно без проблем, по-голямо количество не ми се е налагало да пробвам.
и моя е от миналата година.

Благодаря и на теб! Сега остана да обмисля варианта за ранния коледен подарък Simple Smile

# 94
Някой погледна ли плакатите за другата седмица?

# 95
Видях мода XXL,инструменти.
Взех си от бурканчетата за подправки, сложих ги в чекмеджето за олиото,идеално се събраха.

# 96
  • Beyond the stars
За темата  bouquet
Тази седмица ще чакам четвъртък за мъжките клинове. Иначе меките гащеризони много топлят, имам подобен  Wink
От шатрата взехме детска люлка http://www.lidl.de/media/campaign/0/0/1/0/7/8/3/f9d681f2-a61b-41 … -487a1ca94220.jpg ама ми се губи кога са я пускали преди това.

# 97
  • София
Видях мода XXL,инструменти.
Взех си от бурканчетата за подправки, сложих ги в чекмеджето за олиото,идеално се събраха.

Еее, ботуши за големи деца кога ще пуснат!

# 98
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Възглавниците от брошурата са от четвъртък, явно сте гледали други, предполагам де  newsm78
Мекичките клинове от понеделник на живо изглеждаха ужасно, формите за печене (2бр тавички) ми сес сториха много мънички и се отказах, стъклени форми-имаше многооо, аз имам от преди и много си ги ползвам.
Другата седмица:пижами ХХЛ, Делукс седмица и някакви инструменти.

# 99
За темата  bouquet
Тази седмица ще чакам четвъртък за мъжките клинове. Иначе меките гащеризони много топлят, имам подобен
И има ли някакъв трик за лесно използване до wc?

# 100
Дъщеря ми има от няколко години такава пижама. Супер ѝ е удобна, но тя вечер се изкъпва, облича я и заспива. Сутрин става, съблича пижамата и отива в тоалетната. Почти никога не става през нощта и не ѝ се налага да ползва тоалетна с нея. Аз например ставам и за мен е абсурдно да ползвам такава пижама.  Laughing

# 101
  • В една слънчева къща...
Радвам се на положителните отзиви за 3в1 уредчето и май ще си го подаря. Гофретникът ми взе да залепва и ще го засиля към коша.

# 102
Е какъв да е трика?! Разкопчаваш горното и го сваляш до коленете, вършиш каквото вършиш и вдигаш...като с цял бански примерно  Rolling Eyes

# 103
Е какъв да е трика?! Разкопчаваш горното и го сваляш до коленете, вършиш каквото вършиш и вдигаш...като с цял бански примерно  Rolling Eyes

Да, но ти остава цялото горно отзад да виси, трябва да си го държиш с ръце, за да не се влачи по земята, може да ти е студено нагоре, ей такива разни подробности. Wink

# 104

Общи условия

Активация на акаунт