Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 547
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Аз така редовно изхвърлям белачката с обелките от картофите Crazy

# 76
Аз съм доволна от четката за лице но нови глави са по 10 лева, пък четка с 3 глави- 30 лева...не  е никак еко тази политика...

# 77
  • София
little stranger благодаря, как се справя с тесто?
добре се справя, с кило брашно без проблем, по-голямо количество не ми се е налагало да пробвам.
и моя е от миналата година.

# 78
  • София
Нищо не ми допада от настоящата брошура. Евентуално точилото за ножове.
+1 Peace

Имаме го подарък от преди. Мъжа е много доволен и даже го погвали на баща си като видя да го рекламират по телевизията, че пак ще има Simple Smile

# 79
Скрит текст:
bouquet за темата

Търсих миналата седмица в нашия лидл марципан с коледни сладки или нещо подобно, но нямаше, а така исках да го опитам.

От дъските с нож и комплекта за подправки пускали ли са досега? има ли отзиви?

Аз имам комплекта за подправки от предния път, доволна съм. Има два отвора - с дупки и цял. Малко ми се навлажняват подправките, но съм във Варна, ако не е херметически затворено всичко е влажно  Laughing Ако имаш по конкретен въпрос, питай  bouquet

Благодаря ти, Пифче!  bouquet и аз съм във Варна и ще имам същия проблем Grinning  поставката на плота ли седи или се закача?

# 80
Скрит текст:
bouquet за темата

Търсих миналата седмица в нашия лидл марципан с коледни сладки или нещо подобно, но нямаше, а така исках да го опитам.

От дъските с нож и комплекта за подправки пускали ли са досега? има ли отзиви?

Аз имам комплекта за подправки от предния път, доволна съм. Има два отвора - с дупки и цял. Малко ми се навлажняват подправките, но съм във Варна, ако не е херметически затворено всичко е влажно  Laughing Ако имаш по конкретен въпрос, питай  bouquet

Благодаря ти, Пифче!  bouquet и аз съм във Варна и ще имам същия проблем Grinning  поставката на плота ли седи или се закача?
Хаха, значи ме разбираш  Flutter моята стои в шкафа, не съм я закачала, мисля че не се закача, но ще я погледна като се прибера от работа  Peace

# 81
Благодаря за темата.
Нищо не харесах на първо четене от новата брошура, но ако ида в магазина надали ще изляза капо.

# 82
Oт няколко седмици насам нищо не мога да харесам в Лидл. Замислих се за коледните сладки, но се отказах.
И аз така.
Доволни ли сте от вакуумиращите торби?

Аз съм доволна. Имам няколко от няколко зареждания.

# 83
Здравейте.Днес си купих Инхалатор Sanitas.Някой ползвал ли е и какви са вашите отзиви? Simple Smile

# 84
  • София
............ видях, че в комплекта има само ггорнище  Shocked  Касиерката беше много услужлива, прибра ми покупките при нея на касата и се върнах да търся друга пижама (или долнището на тази, която вече платих). Е, не намерих  Confused Върнаха ми парите.

Имаше само долнища и отделно горнища от пижамите - ти от кои взе. Имаше и комплекти - до 116 размер.
От комлектите. Лупилу размер 98-104 ми трябваше, ама нейсе. Откакто захладня и заваля, детските дрехи взеха да не стигат  Mr. Green

# 85
Честита нова тема. Тази седмица нищо засега не съм харесала, чакам следващата Simple Smile

# 86
Здравейте.Днес си купих Инхалатор Sanitas.Някой ползвал ли е и какви са вашите отзиви? Simple Smile
Имаше доста положителни отзиви, мисля , че в предната тема.

# 87
записвам се и аз да ви следя Simple Smile
за да не е гол запис да кажа, че и аз не си харесах нищо от новата брошура Sad

# 88
Да се цитирам, че никой не ми отговори
Да питам някой купувал ли си е 3в1 тостера, който е на промоция от днес за 39,99 лв.. Пускали ли са го и преди? Искам да го купя за подарък и не ми се иска да се изложа.

Имам  и  още един въпрос дали тостера се разтваря от задната страна, като се сложи сандвич? newsm78

# 89
Да се цитирам, че никой не ми отговори
Да питам някой купувал ли си е 3в1 тостера, който е на промоция от днес за 39,99 лв.. Пускали ли са го и преди? Искам да го купя за подарък и не ми се иска да се изложа.

Имам  и  още един въпрос дали тостера се разтваря от задната страна, като се сложи сандвич? newsm78
От предни години бяха положителни отзивите (ако е имало негативни, поне аз не помня). Аз го искам от няколко години, но все се случва така, че не успявам да си го купя. Rolling Eyes На грил приставката ми се струва, че има достатъчно място отдолу и отгоре и ме съмнява да се отваря (имам гофретника 3в1 със сменящи плочи, ако и тостера 3в1 е на същия принцип не се отваря).

Общи условия

Активация на акаунт