Лидл - 93 Започна да става коледно :)

  • 109 770
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • Мнения: 231
Вчера купих остера (гофретник) 3 в 1.
Гофретите стават супер - както пише в указанието 6-7 минути. Е при мен стават за 7 минути точно. Ако сте 4 членно семейство за закуска поне 1 час трябва да печеш , за да направиш за всички. Но стават много хубави.
Днес правих сандвич, не от триъгълните, а с приставката за грил-  много бавно го изпече и по-скоро изсъхна. А на някое павилионче, като ми сложат сандвича на тостер и за секунди е препечена питката. Затова съдя,че грилът е по-скоро за притопляне, няма да може пече сурово месо или пък зеленчуци на грил.
И страшно много пара излиза, незнам как индикаторната лампичка от парата се напълни с вода.

# 121
  • Асеновград
  • Мнения: 4 046
Вчера купих остера (гофретник) 3 в 1.
Гофретите стават супер - както пише в указанието 6-7 минути. Е при мен стават за 7 минути точно. Ако сте 4 членно семейство за закуска поне 1 час трябва да печеш , за да направиш за всички. Но стават много хубави.
Днес правих сандвич, не от триъгълните, а с приставката за грил-  много бавно го изпече и по-скоро изсъхна. А на някое павилионче, като ми сложат сандвича на тостер и за секунди е препечена питката. Затова съдя,че грилът е по-скоро за притопляне, няма да може пече сурово месо или пък зеленчуци на грил.
И страшно много пара излиза, незнам как индикаторната лампичка от парата се напълни с вода.

Основно го ползвам за гофрети, изпичат се за различно време в зависимост от рецептата.Пробвах да пека пилешко филе и кюфтета, залепват и се пекът много бавно.С приставките за сандвичи правя понякога, но общо взето стават сухи.Иначе за гофрети е супер.

# 122
  • Русе
  • Мнения: 3 710

Основно го ползвам за гофрети, изпичат се за различно време в зависимост от рецептата.Пробвах да пека пилешко филе и кюфтета, залепват и се пекът много бавно.С приставките за сандвичи правя понякога, но общо взето стават сухи.Иначе за гофрети е супер.


Слагайте тъничко резенче домат или кашкавал и не стават сухи.

# 123
  • Асеновград
  • Мнения: 4 046

Основно го ползвам за гофрети, изпичат се за различно време в зависимост от рецептата.Пробвах да пека пилешко филе и кюфтета, залепват и се пекът много бавно.С приставките за сандвичи правя понякога, но общо взето стават сухи.Иначе за гофрети е супер.


Слагайте тъничко резенче домат или кашкавал и не стават сухи.
домата няма как да спаси препечените ръбове по края.Малкия не иска да ги яде, избира само средата.За сандвичи ползвам престарелия турски сандвич мейкър  на принципа на тези в павилионите за сандвичи.Не са толкова красиви, но няма претенции от домочадието Simple Smile

# 124
  • София
  • Мнения: 1 832
Стават и малки банички да се правят,  доста бързо. Аз имам гофретник Тефал с приставка за сандвичи. Баничките ги правих с приставката за сандвичи.

# 125
  • София
  • Мнения: 4 053
Знам, че инхалаторът е обсъждан многократно. Знам, че мненията са преобладаващо положителни, но нямам спомен да съм чела, дали повлиява проблеми с "алергични" секрети.
Скрит текст:
Става въпрос за отключена на "дърти години" алергия, към не се знае какво  Shocked Непрестанна кихавица, като се наведе тече, като се изправи се запушва. На моменти очите кървясват чак. Няма значение пролет, лято, есен или зима. Няма значение в София ли е или на морето  ooooh! Ужас!

# 126
  • Русе
  • Мнения: 3 710

Основно го ползвам за гофрети, изпичат се за различно време в зависимост от рецептата.Пробвах да пека пилешко филе и кюфтета, залепват и се пекът много бавно.С приставките за сандвичи правя понякога, но общо взето стават сухи.Иначе за гофрети е супер.


Слагайте тъничко резенче домат или кашкавал и не стават сухи.
домата няма как да спаси препечените ръбове по края.Малкия не иска да ги яде, избира само средата.За сандвичи ползвам престарелия турски сандвич мейкър  на принципа на тези в павилионите за сандвичи.Не са толкова красиви, но няма претенции от домочадието Simple Smile


Ние точно препечените краища харесваме, но вътре не е сух все пак.

# 127
  • Мнения: 8 545
Инфрачервената лампа за нагревки е много полезна.Моята е от преди няколко години, тогава бяха по 20 лв., бяха по-малки, с кръгла форма и крушка Филипс.За хора, които имат проблеми със синузит или хрема, студени крайници и т.н. е голямо облекчение.Абсолютно си струва парите.Облекчението се усеща още на първата, най-късно втората процедура. Peace

# 128
  • Бургас
  • Мнения: 11 024
Имам такъв тостер/гофретник/,но на друга марка.Ползваме го само за сандвичи.Месо не става-слаб е.
verabel сподели за баничките как ги правиш.С тесто или с кори?

# 129
  • Стара Загора
  • Мнения: 762
Знам, че инхалаторът е обсъждан многократно. Знам, че мненията са преобладаващо положителни, но нямам спомен да съм чела, дали повлиява проблеми с "алергични" секрети.
Скрит текст:
Става въпрос за отключена на "дърти години" алергия, към не се знае какво  Shocked Непрестанна кихавица, като се наведе тече, като се изправи се запушва. На моменти очите кървясват чак. Няма значение пролет, лято, есен или зима. Няма значение в София ли е или на морето  ooooh! Ужас!

алергия най-вероятно няма да повлияе,при алергии може да подобрите положението с този продукт
http://www.iherb.com/product-reviews/Natrol-Quercetin-500-mg-50- … apsules/2248/?p=1

инхалатора е много полезен при астна,бронхит ,кашлици,хрема ......позваме на друга марка от няколко годин,но и за този лидълски съм чела положителни отзиви

тук има доста инфо за инхалациите
http://eruditabg.com/?pid=17&NewsID=73

# 130
  • Мнения: 3 005
И ние си взехме инхалатора дъвсем спонтанно ни притрябва и зимно яке намерих, доволна съм много!

# 131
  • Пловдив
  • Мнения: 7 206
Знам, че инхалаторът е обсъждан многократно. Знам, че мненията са преобладаващо положителни, но нямам спомен да съм чела, дали повлиява проблеми с "алергични" секрети.
Скрит текст:
Става въпрос за отключена на "дърти години" алергия, към не се знае какво  Shocked Непрестанна кихавица, като се наведе тече, като се изправи се запушва. На моменти очите кървясват чак. Няма значение пролет, лято, есен или зима. Няма значение в София ли е или на морето  ooooh! Ужас!
аз съм със сто алергии Mr. Green
Скрит текст:
с описаните симптоми, все едно някой за мен пита hahaha
Ползвам го, когато положението е много зле, но не очаквай чудеса Peace

# 132
  • Мнения: 791
Инфрачервената лампа за нагревки е много полезна.Моята е от преди няколко години, тогава бяха по 20 лв., бяха по-малки, с кръгла форма и крушка Филипс.За хора, които имат проблеми със синузит или хрема, студени крайници и т.н. е голямо облекчение.Абсолютно си струва парите.Облекчението се усеща още на първата, най-късно втората процедура. Peace

А тази от преди години пак с толкова ватове ли е? Чудя се дали 300W не са много за облъчване на лице.

# 133
  • София
  • Мнения: 1 832
Имам такъв тостер/гофретник/,но на друга марка.Ползваме го само за сандвичи.Месо не става-слаб е.
verabel сподели за баничките как ги правиш.С тесто или с кори?
С кори,  но тънички. Мажа кората с масло или олио и смес от сирене и яйце, прегъвам /аз ги правих триъгълни/ и пека. Като гледам да не се наслояват много кори, но и да не изтече пълнежа. С опити при мен стана. 
Идеята си я откраднах от Пепи.
http://pep-4o.blogspot.bg/2015/02/blog-post_28.html

# 134
  • Мнения: 1 885
Днес правих сандвич, не от триъгълните, а с приставката за грил-  много бавно го изпече и по-скоро изсъхна. А на някое павилионче, като ми сложат сандвича на тостер и за секунди е препечена питката. Затова съдя,че грилът е по-скоро за притопляне, няма да може пече сурово месо или пък зеленчуци на грил.
И страшно много пара излиза, незнам как индикаторната лампичка от парата се напълни с вода.

Основно го ползвам за гофрети, изпичат се за различно време в зависимост от рецептата.Пробвах да пека пилешко филе и кюфтета, залепват и се пекът много бавно.С приставките за сандвичи правя понякога, но общо взето стават сухи.Иначе за гофрети е супер.

Имам такъв тостер/гофретник/,но на друга марка.Ползваме го само за сандвичи.Месо не става-слаб е.
verabel сподели за баничките как ги правиш.С тесто или с кори?
Което идва да покаже, че ще си взимам само прост сандвич мейкър- 1 в 1. Това се води 3 в 1, но месо не пече, аз имам гофретник, та остава да си взема само сандвич мейкър.

Колкото до темата,  къде мога да прочета кои са отчетни, кои периодични, че ми стана интересно. Иначе Бубанка го е написала- хората няма да я заключат и спокойно си изписвайте до 51 стр Embarassed Embarassed, а ако пак се заплесна/бубанка да го има предвид, че тема ще има принципно, дори и по-късно bouquet/, брадата е насреща Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт