Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 844
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Гледах каталога на Италия. Ще има като миналогодишните дървени играчки. Очаквах тази година да има нещо ново,ама надали

# 241
  • Перник
За силиконовите подложки/форми за печене - все се чудя до колко са безвредни  newsm78 И поради тази причина се въздържам от покупка до момента. То, не че в днешния свят има нещо напълно безопасно, де.

Рол-он дезодорантът
ми предизвика алергия - сърбеж и нещо като обрив. Но най-странното е, че се случи след десетина дни употреба, а не още в самото начало  newsm78

# 242
Извинете за невежеството ми, но тези силиконови подложки вместо тави ли ги ползвате?

# 243
Вместо хартия за печене

# 244
А, ясно, мерси. bouquet

# 245
  • до най-прекрасния мъж
Ние сменихме ел.четката.  След 16 часа зареждане проработи,  но така и не светна зелената светлинка.  ММ реши,  че може да има проблем с батерията и я смени.  Другата веднага е тръгнала,  още от кутията,  незареждана. Днес ще се тества.

# 246
Кутиите за сладки стават ли за печене?

# 247
  • до най-прекрасния мъж
Кутиите за сладки стават ли за печене?
Според мен ще се повредят като цвят и форма, ако се пъхнат във фурната.

# 248
  • Тополовград
Трябва ми  възглавница за масаж подарък за Коледа.Дали ще пуснат преди Коледа или да търся другаде.

# 249
  • София
За какво използвате силиконовите подложки?
Имам 3 броя. Даже всеки път се чудя дали да не си купя още.
Ползвам ги за всичко - кифлички, курабии, меденки, кюфтенца на фурна и т.н.
Много са ми удобни и се чудя как преди това съм ползвала хартия за печене...
Но тези са ми точен размер с тавите от моята печка, може би това има голямо значение.  Peace

В съдомиялната могат ли да се мият?

# 250
Да не ви подведа, но аз имам 3 броя от това

То е май фолио за печене. Скоро също го пускаха.

Много ми е удобно, както вече написах, защото ми е точно, ама точно по тавите от фурната. Мие се лесно, не загаря нищо по него... В миялна не съм ги пускала, защото се мият супер бързо и лесно.

# 251
Някои точат върху силиконовата подложка-така съм чела в темата, аз лично нямам Peace

# 252
Аз имам силиконова подложка и разточвам върху нея. Тя е разграфена като линия отстрани, в средата има кръгове с различни диаметри и е много удобна. Не съм я ползвала във фурната. Peace

# 253
Идеята за точене много ми допада, ще си купя.  Защото иначе омазвам плота с брашно, тесто.

# 254
Да не ви подведа, но аз имам 3 броя от това

То е май фолио за печене. Скоро също го пускаха.

Много ми е удобно, както вече написах, защото ми е точно, ама точно по тавите от фурната. Мие се лесно, не загаря нищо по него... В миялна не съм ги пускала, защото се мият супер бързо и лесно.

Тази подложка е по-дебела от тази, която Щастлива е показала. Тази черната е тъничка, точно като хартия. На мен лично ми се прецака много бързо.
Имам такава от Икеа, която прилича много на сегащната в Лидл и е супер много по-добра от тънката.

Общи условия

Активация на акаунт